Gość: Maur Re: LUCKI kocham CIE IP: *.chello.pl 25.09.01, 13:55 >Kazdy z nas najlepiej wie, co nas kreci a co nie< A ja nie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YA Re: LUCKI kocham CIE IP: *.pekao.com.pl 25.09.01, 14:19 naprawde lucki kocham cie bardzo !!!!!!! tylko mały problem - jestem facetem Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: LUCKI kocham CIE 25.09.01, 15:41 O ile on nie jest gejem, zawsze możesz kochać go platonicznie. Ale z własnego doświadczenia - nie życzę tego Tobie - ani nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tassman Re: LUCKI kocham CIE IP: *.pgnig.com.pl 05.10.01, 09:15 To masz szanse u Luckiego...jego otworek stoi przed Toba otworem -z czym on sie nie kryje zbytnio...No dalej !! tassman Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: LUCKI kocham CIE 25.09.01, 15:45 No cóż, tylko pozazdrościć wielbicieli. Ale z pewnością Lucki dzieki swoim mądrym, wyważonym i fachowym wypowiedziom zasługuje na duże uznanie i szacunek. Pozdrawiam yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tassman Re: LUCKI kocham CIE IP: *.pgnig.com.pl 05.10.01, 09:17 yaa napisał(a): > No cóż, tylko pozazdrościć wielbicieli. > Ale z pewnością Lucki dzieki swoim mądrym, wyważonym i fachowym wypowiedziom > zasługuje na duże uznanie i szacunek. > Pozdrawiam > yaa Yaa, A nie myslałas zeby dac mu od razu Nobla z dziedziny "amatorskie porady"?? Pozdrawiam tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cathy Re: LUCKI kocham CIE IP: 194.139.172.* 05.10.01, 10:49 yaa napisał(a): > No cóż, tylko pozazdrościć wielbicieli. > Ale z pewnością Lucki dzieki swoim mądrym, wyważonym i fachowym wypowiedziom > zasługuje na duże uznanie i szacunek. > Pozdrawiam > yaa Kochani, faktycznie Lucky jest dobrym psychologiem, wielu z nas ceni sobie jego rady (no, w dodatku bardzo sexownym psychologiem:-) Ale jest jeszcze lepszym przyjacielem, mozna na nim zawsze polegac. I tego mozecie mi pozazdroscic, bo Lucky jest moim przyjacielem, a Waszym jedynie wirtualnym doradca pozdrawiam serdecznie i wszystkim zycze takich przyjaciol jak Lucky:-) Odpowiedz Link Zgłoś