Gość: [] IP: 212.191.66.* 14.11.01, 10:22 i ogolnie to zboczency; zywią sie wydzieliną z odbytu miodnych kotów; wejdz i zobacz! www.robaczkojad.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodziara skończ już z tą reklamą:0) IP: *.chello.pl 14.11.01, 10:29 Gdzie nie wlezę wszędzie się reklamujesz .Twoja strona jest do dupy i rzadna reklama nie pomoże . hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] a zrobisz mi loda? IP: 212.191.66.* 20.11.01, 13:15 ne nie zrobisz, bo ktoby cie chcial? jedyne komu robisz lody to twoje banany i ogury, jak sobie kupisz na rynku, albo w wazywniaku; pozatym masz wszy na cipie, stulejke łechtaczki i jestes brzydka jak noc; a od mojej strony sie odp****, bo zadzwonei do twojego sasiada i nasle na ciebie swojego wielkiego kundla, hhah pamietaj! www.robaczkojad.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: a zrobisz mi loda? IP: *.chello.pl 20.11.01, 15:03 Gość portalu: [] napisał(a): > ne nie zrobisz, bo ktoby cie chcial? jedyne komu robisz lody to twoje banany i > ogury, jak sobie kupisz na rynku, albo w wazywniaku; pozatym masz wszy na > cipie, stulejke łechtaczki i jestes brzydka jak noc; a od mojej strony sie > odp****, bo zadzwonei do twojego sasiada i nasle na ciebie swojego wielkiego > kundla, hhah > > pamietaj! www.robaczkojad.prv.pl Twoja strona jest do dupy a Ty robisz więcej "byków" odemnie .W Twoim poście jest ich całe stado:) Lodzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: a zrobisz mi loda? IP: 212.191.66.* 21.11.01, 15:27 i mi wcale nie przeszkadza ze se w necie robie byki. na mojej stronce ich nie ma, lodziaro śmierdząca spoconym ogórkiem... ważne ze ich nei ma na stronie o robaczkojadach; wymysl cos takiego, narysuj... to pogadamy czyja stronka jest do dupy;; do dupy, to są wszystkie świece, ogórki, banany i wieszaki w twoim mieszkanku, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: a zrobisz mi loda? IP: *.chello.pl 21.11.01, 15:48 Gość portalu: [] napisał(a): > i mi wcale nie przeszkadza ze se w necie robie byki. na mojej stronce ich nie > ma, lodziaro śmierdząca spoconym ogórkiem... ważne ze ich nei ma na stronie o > robaczkojadach; wymysl cos takiego, narysuj... to pogadamy czyja stronka jest > do dupy;; do dupy, to są wszystkie świece, ogórki, banany i wieszaki w twoim > mieszkanku,... i jeszcze stronka o robaczojadach ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tassman spotkanie 22.11.01, 10:49 Spotkały sie dwa bezmózgi w sieci..... tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: spotkanie IP: *.chello.pl 22.11.01, 10:58 Tassman Ty fiucie zapryszczały ,powstrzymaj się od swoich intelektualnych wniosków ,bo świadczy to tylko o rozwoju Twojego mózgu ! Motto na dziś :"chuj w dupę tassmanowi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: spotkanie IP: 212.191.66.* 03.12.01, 16:37 wyjatkowo sie zgodze z lodziara.. heh, a swoja droge to taka rozsadna dziewczyna.. czemu tak nie lubi mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś