Dodaj do ulubionych

intymne pytanie

28.10.06, 17:35
nie wiem,jak to napisac...moze mialyscie cos takiego...

otoz-pomiedzy wargami mniejszymi (wiecie gdzie) zrobila mi sie taka
gulka,bardzo boląca,i taka jakby podluzna!kiedys mialam cos takiego,jakby
pryszcza,ale byl mniejszy,i szybko zszedl!teraz bolało dluzej,ale tez zeszlo!
czy to jest objaw jakies choroby?
Obserwuj wątek
    • megi_25 Re: intymne pytanie 28.10.06, 19:11
      Agulka nie znam niestety odpowiedzi na Twoje pytanie.Ale jak się czujesz???
      Strasznie dużo ostatnio przeszłaś,czy jest już lepiej???
      • agulka1001 Re: intymne pytanie 28.10.06, 21:20
        hej megi!trudno mi bylo zadac to pytanie,bo dosyc wstydliwa sprawa,ale w koncu
        tu mowimy juz sobie o wszystkim!
        wydaje mi sie,ze jest lepiej...ale po leczeniu szpitalnym mam zapalenie zyły od
        welflonu,i zrobila mi sie jakas gulka na przedramieniu,tak głeboko,przy żyłach
        i ściagnach,tez myslalam,ze to od zapalenia żyly,a lekarz mowi,ze to cos
        innego...oprocz tego obawiam sie,ze moge miec przepukline, ide do chirurga....
        a jak u Ciebie?na jakim etapie jestes?
        • megi_25 Re: intymne pytanie 29.10.06, 17:56
          Agulka to dobrze,że chociaż trochę u Ciebie lepiej.Wiesz im więcej chodzimy do
          lekarzy tym mamy coraz więcej przypadłości.Ja jestem zawieszona.Po poronieniu
          samoistnym nie miałam żadnych komplikacji,okres przyszedł prawie idealnie jak
          normalnie miesiączka.Niedługo idę na kontrolę do ginekologa.Natomiast jestem
          zawieszona przez toxoplazmozę.To świeże zakażenie.Mam powtórzyć badania i iść
          do zakaźnego.Niestety nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy będę mogła się
          starać.Ja też mam problem z ręką po pobieraniu krwi,bo brała mi jakaś bardzo
          niedoświadczona osoba i ręka cała mi zsiniała i nie mogłam nią wcale
          ruszać.Minął od pobierania tydzień i dalej nie mogę się tam dotknąć.Pozdrawiam
          Cię cieplutko.
    • papuga_5 Re: intymne pytanie 30.10.06, 05:47
      Pare miesiecy temu przed ciaza tez mialam cos takiego, po obydwu stronach, bylam to sprawdzic u
      mojego lekarza i mi powiedziala ze ona mysli ze to byl stan zapalny od cebulki wlosa. Potem mi to zeszlo,
      mialam to przez moze 2 tyg. Takze sie tym tak bardzo nie przejmuj. Ja sie martwilam ze to moze byc
      opryszczka, ze sie gdzies w toalecie zarazilam, ale na szczescie nie bylo to nic powaznego.
    • zuzanna47 Re: intymne pytanie 30.10.06, 10:51
      hej Agulka, zrób badanie na wirusa HPV, czytałam, że takie rzeczy mogą
      powstawać jak się ma tego wirusa, podobno jest to taki rodzaj brodawczaka czy
      coś w tym rodzaju. Tylko tyle mogę poradzić , natomiast bez paniki może to
      popwstało wskutek złej gospdoarki hormonalnej... przeszłać bradzo wiele w
      ostatnim czasie.
      pozdrowionka
      zuzia
      • agulka1001 Re: intymne pytanie 31.10.06, 19:24
        hej zuzanna!nie strasz mnie hpv,mam nadzieje ze to nie to!
        moja siostra przy cytologii miala podejrzenie hpv i ostry stan zapalny!zrobila
        ponownie cytologie i powiedzieli,ze to chyba chlamydia i stan zapalny!zrobila
        wymaz-bakteria,ale nie chlamydia!ona tez ma wlasne takie gulki raz na jakis
        czas,ale teraz podobnie jak u mnie-u niej byla wieksza,taka pod skorą,i
        bardziej boląca,ale sama zeszla!
        martwi mnie,ze na przedramieniu pojawila mi sie jakas gulka,taka
        twarda,podskorna...ide do chirurga!ludu,kiedy to sie skonczy?kiedy juz MI NIC
        NIE BEDZIE?
        • zuzanna47 Re: intymne pytanie 02.11.06, 11:09
          hej agulka, sorki nie chciałam Ciebie straszyć....zastanawiałam się tylko co to
          może być, a że jestem świeżo po lekturze na temat hpv to pomyślałam, ze warto
          zbadać czy to przypadkiem nie to, no i podobno coś takiego jak opisałas
          wyrasta. Mam nadzieję, że wszytsko u Ciebie wróci do normy i w końcu będzie ok.
          Pozdrawiam
          zuzia
    • kropla15 Re: intymne pytanie 30.10.06, 12:19
      a może to opryszczka?
      Ja też miewam, i dopiero teraz sie zastanawiam czy to może mieć wpływ na płód (
      poroniłam tydzień temu) ..nikt o tym słowa nie wspomniał z lekarzy, ale zaczyna
      mi coś świtać...wiecie coś na ten temat???
      • agulka1001 kropla 31.10.06, 19:32
        kropla,lekarz by zauwazyl opryszczke,gdybys miala!
        popatzr na to zdjecie!
        pl.wikipedia.org/wiki/Zaka%C5%BCenia_opryszczkowe#Opryszczka_narz.C4.85d.C3.B3w_p.C5.82ciowych

moja gulka jest pod skorą,pierwszym razem jak mialam,to na wierzchu widac bylo
        taki bialy pryszczyk,ale teraz nic!ale przeszlo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka