nutopia 05.06.07, 14:39 mam zaszczyt przedstawić moją baaardzo dobrą znajomą - Ines <aplauz> proszę mi jej nie wystraszyć to moze z nami trochę popisze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:41 ...ekem... <wsadza nieśmiało głowę> ...dzień dobry... <czarujący uśmiech numer 12,5> -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:46 mówili, że tu jakieś promocje, to tak zaszłam ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:50 i.nes napisała: > mówili, że tu jakieś promocje, to tak zaszłam ;p > ines jak w promocji zaszłaś to bedzie ciąża mnoga..:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:53 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > mówili, że tu jakieś promocje, to tak zaszłam ;p > > > > ines jak w promocji zaszłaś to bedzie ciąża mnoga..:) hm, wiesz, ja zbieram punkty :) Tu mam taką kartę, o! I jak już nazbieram różne punkty, to mogę fajne nagrody wygrać :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:55 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > i.nes napisała: > > > > > mówili, że tu jakieś promocje, to tak zaszłam ;p > > > > > > > ines jak w promocji zaszłaś to bedzie ciąża mnoga..:) > > hm, wiesz, ja zbieram punkty :) Tu mam taką kartę, o! I jak już nazbieram różne > punkty, to mogę fajne nagrody wygrać :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:56 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > i.nes napisała: > > > > > mówili, że tu jakieś promocje, to tak zaszłam ;p > > > > > od nagród to u nas nekroskop jest:) on coś wymyśli > > ines jak w promocji zaszłaś to bedzie ciąża mnoga..:) > > hm, wiesz, ja zbieram punkty :) Tu mam taką kartę, o! I jak już nazbieram różne > punkty, to mogę fajne nagrody wygrać :) > > -- > Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:58 nutopia napisała: > od nagród to u nas nekroskop jest:) on coś wymyśli etymologia wskazuje na ciekawą konotację.. aż ciarki przechodzą po plecach :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:59 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > od nagród to u nas nekroskop jest:) on coś wymyśli > > etymologia wskazuje na ciekawą konotację.. aż ciarki przechodzą po plecach :D > > nie mylić z nekrofilem:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:01 nutopia napisała: > > nie mylić z nekrofilem:D mnie się to dość jednoznacznie z wampirami kojarzy ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:42 i bardzo dobrze Ci się kojarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:50 zewsi napisał: > A skąd panienka do nas przybywa? tobie zewsi to zaraz panienki... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:54 jak ostatnio sprawdzałam w lustrze, to zdecydowanie nie :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 14:57 i.nes napisała: > jak ostatnio sprawdzałam w lustrze, to zdecydowanie nie :) > > ines ale w którym miejscu sprawdzałaś? bo jak w tym lustrze w babcinej szafie to ono kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:00 nutopia napisała: > ines ale w którym miejscu sprawdzałaś? > bo jak w tym lustrze w babcinej szafie to ono kłamie <blink blink> ale... nie... no jak? mi mówiło, że nie kłamie! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:05 No jak nie kłamie, jak pogrubia przecież? Sprawdzałem ostatnio swój rozmiar i byłem w szoku. Wyszło, że mam 43... ...w kołnierzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:12 zewsi napisał: > No jak nie kłamie, jak pogrubia przecież? > Sprawdzałem ostatnio swój rozmiar i byłem w szoku. > Wyszło, że mam 43... > ...w kołnierzyku. zewsi to ty duży chłopczyk jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:13 Szok, nie? Tym bardziej, że na żywo noszę 40. I jak tu wierzyć temu lustru? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:17 zewsi napisał: > Szok, nie? > Tym bardziej, że na żywo noszę 40. > I jak tu wierzyć temu lustru? szok to jest że ty o 15.13 coś napisałeś na forum. bo normalnie to o 15.06 to już masz mazaczki w swoim tornistrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:25 zewsi napisał: > I jak tu wierzyć temu lustru? ja mam do luster stosunek ostrożny za nimi zaczyna się inny świat -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:30 i.nes napisała: > zewsi napisał: > > I jak tu wierzyć temu lustru? > > ja mam do luster stosunek ostrożny > za nimi zaczyna się inny świat > > ja znam stosunek przerywany to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:32 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > zewsi napisał: > > > I jak tu wierzyć temu lustru? > > > > ja mam do luster stosunek ostrożny > > za nimi zaczyna się inny świat > > > > ja znam stosunek przerywany > to to samo? a skąd mam wiedzieć? panienka jestem bwahahahaa... sori... o_o -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:37 A tak serio: mama Ci nie mówiła, żeby za długo nie patrzeć w lustro, bo wylezie złe? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:47 i.nes napisała: > A tak serio: mama Ci nie mówiła, żeby za długo nie patrzeć w lustro, bo wylezie > złe? > nieee ale pan Dąbrowski od baletu zawsze na mnie krzyczał, że ta Ulka to się tylko w lustra gapi:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:50 Tymczasem morfi skrzydłami trzepocząc przelatywał nieopodal i jak nie jebnie w ścianę klubokawiarni i zapatrzywszy się na i.nes <zastanawia się skąd ją znam,hm..> I napełniwszy kufel tak na trzy palce żeby stykło odlatuje nucąc ot tak sobie... Na wielu śliskich parkietach przy wielu nadzianych facetach tańczyła ona motyl kobieta królowa seksu i łez Czarna Inez a potem pojawił się on piękny jak anioł jej ramiona zadrżały tak że on białą śmiercią mógłby w niej skonać całą w królowej seksu i łez w Czarnej Inez biały był ból który przeszył ją i nóż w jednej chwili błysnął w sercu motylim pył ze skrzydeł i krew na mankietach on z królową nieruchomą z królową seksu i łez z Czarną Inez Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 16:00 <patrzy z lekkim uśmiechem na opadają pióro> ...umierała długo teraz rodzi się lekko... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:47 ines żeby było jasne my tu wszystkie panienki ja, badzia, janou, ela, nekro, lullu wszystkie panienki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 15:56 nutopia napisała: > ines > żeby było jasne > my tu wszystkie panienki > ja, badzia, janou, ela, nekro, lullu > wszystkie panienki > ;D a morfim sobie doopy nie zawracaj bo to niedobrzyzna,cham i prostak jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 16:00 ...ale za to jak latać potrafi ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 16:12 chyba raczej nie potrafi sądząc po przygodzie, która go spotkała Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 16:15 potrafi, bo poleciał dalej koordynacja mu na chwilkę siadła -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 16:58 to musi być dla niego (strusia) raczej traumatyzujące przeżycie ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 18:04 Ty Bromdenie synu Wielkiego Wikinga Hefajlumpa się nie wcinaj pomiędzy wódkę a zakąskę...hm... Bo Morfi z Polski nawet na drzwiach od stodoły potrafi po niebie pofrunąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:31 morfeusz_1 napisał: > > Bo Morfi z Polski nawet na drzwiach od stodoły potrafi po niebie pofrunąć ;) Morfi kończył szkołę lotniczą morefuszy w Dęblinie czy Dublinie,no tak jakoś;) i jeszcze trenował u tego no coperfilda...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:41 lullu1 napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > > Bo Morfi z Polski nawet na drzwiach od stodoły potrafi po niebie pofrunąć > ;) > > Morfi kończył szkołę lotniczą morefuszy w Dęblinie > czy Dublinie,no tak jakoś;) > i jeszcze trenował u tego no coperfilda...;) > > > Davida z Dublina czy Dęblina:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:49 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > > > > Bo Morfi z Polski nawet na drzwiach od stodoły potrafi po niebie po > frunąć > > ;) > > > > Morfi kończył szkołę lotniczą morefuszy w Dęblinie > > czy Dublinie,no tak jakoś;) > > i jeszcze trenował u tego no coperfilda...;) > > > > > > Davida z Dublina czy Dęblina:) ta ,oczywista,u niego to nawet beningi znikali,a co dopiero drzwi od stodoły;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:57 lullu1 napisała: > ta ,oczywista,u niego to nawet beningi > znikali,a co dopiero drzwi od stodoły;) Ciekawe, czy umiałby zniknąć B2 czy inne...B12? Nie, zaraz, B12 to witamina. Że o B16 nie wspomnę. O, ale jakby tego zniknął to dopiero by była schizma! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:31 bromden1 napisał: > po piwie nawet struś pofrunie o ku*wa kolejne oblicze bromdena" - profesor - architekt - ornitolog Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:52 nutopia napisała: > bromden1 napisał: > > > po piwie nawet struś pofrunie > > o ku*wa kolejne oblicze bromdena" > - profesor > - architekt > - ornitolog dodam only jeszcze, to on rąbnął Balcerowicza na brakujące w kasie melony;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:55 stąd miał te dwusetki? patrzcie patrzcie i jeszcze spec od finansów! rispekt jak to mówią rosjanie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 19:58 Spec od finansów, to chyba za daleko idąca paralela. Ja bym stawiała na szarą strefę ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:02 i.nes napisała: > Spec od finansów, to chyba za daleko idąca paralela. Ja bym stawiała na szarą > strefę ;P > > szara eminencja Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:12 A po badaniach jądrowych to radioluminescencja ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:29 i.nes napisała: > A po badaniach jądrowych to radioluminescencja ;) > > ... jądrowych... echhh:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:44 > ja, badzia, janou, ela, nekro, lullu znowu zaczynasz? <poszedł płakać w kącie> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:45 nekroskop88 napisał: > <poszedł płakać w kącie> nie ryyycz... pić możesz? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:49 Dobra, ale najpierw zagadka: Jaka jest wspólna nazwa dla pocisku do kuszy i taniego wina? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:51 na trzeźwo takie trudne zagadki?! :( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:52 <wyciąga jabola i nalewa na 2 palce> no, to wypij i masz jeszcze jedną szansę :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:54 a jak nie zgadnę znowu, to teraz nalejesz więcej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 21:06 no proszę, jaki cwaniaczek z morskiej pianki :) Ciotka-Nutopka widzę dobrze wyedukowała... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:43 nekroskop88 napisał: > dzień dobry:) > > ooo nasze dziecko wróciło:) strczyło ci dolarów od cioci w tej Malinówce? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:44 Witaj :) Czy Ty też władujesz się w ścianę na mój widok? ;DD Bo takiego wejścia, to ja jeszcze w życiu nie miałam... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:48 nie bój się o mnie :-) jam jest tu boss ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:49 nekroskop88 napisał: > nie bój się o mnie :-) > jam jest tu boss ;) > > ..ekhm... głośniej nekro? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:51 słuchaj, nie możesz się bać, bo zawsze już będziesz małą dziewczynką! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:52 ciocia mówiła, że w jej sukieneczkach wyglądam jak duża dziewczynka! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:53 cioci się nie słuchaj ona ma wąsy -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:55 nekroskop88 napisał: > Nutopia to prawda? > > kurwa wjeżdzam w tunel i tracę zasięg:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:54 i.nes napisała: > słuchaj, nie możesz się bać, bo zawsze już będziesz małą dziewczynką! > > -- > Life's a journey, not a destination. ty mnie ines dzieciaka nie buntuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 21:18 Tu samodzielności trzeba i odwagi! A nie, ciągle pod spódnicą trzymać... ;)) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Panie i Panowie 05.06.07, 21:20 Ja tam nie narzekam:) chociaż trochę zaduch jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:49 i.nes napisała: > Witaj :) Czy Ty też władujesz się w ścianę na mój widok? ;DD > Bo takiego wejścia, to ja jeszcze w życiu nie miałam... > > -- > ty go ines nie prowokuj, nie prowokuj!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Panie i Panowie 05.06.07, 20:50 ja tylko chciałam się upewnić... no... szkoda -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś