brezly Re: R-L-R! 07.04.05, 16:33 Aha, i chodza sluchy ze GW_Forum tez nie bedzie. Ale tylko sluchy, zajaca nie widzialem. To bede mial pracowity piatek jak na heretycki kraj przystalo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: R-L-R! 07.04.05, 16:41 Sluchy mowily ze Forum nie bedzie dzialac. Z krzakow bylo mi niewygodnie pytac, tym bardziej zem w nich siedzial niezalogowany (przepraszam ze ci takie rzeczy, no :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: R-L-R! 07.04.05, 16:54 No, podczytywalem. Ale zrobilem jeszcze jedna wycieczke i tam mowia ze sluchy som gupie. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: R-L-R! 07.04.05, 17:09 Eee, takie tam gadanie. Jak można wyłączyć forum ot tak! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: R-L-R! 07.04.05, 17:14 No wiesz, sytuacja jest wyjatkowa dosc i rozne rzeczy mozliwe sa. Vide moj wczorajszy golomp o Zwiazku Komornikow, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: R-L-R! 07.04.05, 17:17 No ale w zeszłym i tym tygodniu nie wyłączyli, eeee, ploty zabobon i straszenie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: R-L-R! 07.04.05, 17:27 No to poki co. Jakby co to ja jutro w robocie jestem, czyli na stanowisku. Siemasz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: R-L-R! 08.04.05, 07:46 Zawsze byla. D-bry. Olo, a propos @ to sie zagdzam ze sie ze man zgadzasz. Poza tym interpretacja na gruncie Rach. Prawd. jest tylko jedna z mozliwych, tzw. interrpetacja kopenhaska. Albert mowil wszak ze "Pan Bog nie gra w kosci". Rzeczywistosc jest zlosliwa, bo w tym przepojonym smutkim tygodniu mam ciagle obserwacje rzeczy uroczo absurdalnych i obscenicznych, w sam raz na DziewMasz, ale mi nijak. Nawet w heretyckiej robocie obie flagi panstwowe opuszczone do polowy. Wiec musicie zaczekac do nastepnego tygodnia. No, to dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Frufru! 12.04.05, 20:48 Anene dłubałam w ciferkach, ale tera właśnie już idę. Paps! Odpowiedz Link Zgłoś