amo_k 14.05.04, 19:40 Poszukuję niani dla mojego 9 miesięcznego synka na 4-5 godz/dziennie 5 razy w tygodniu. Mieszkam bardzo blisko metra - dobry dojazd:) pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewulka1610 Re: szukam niani - Ursynów 19.05.04, 14:17 Dzień Dobry! Nazywam się Ewa Łukaszewicz, mam 21 lat, jestem na trzecim roku w Wyższej Szkole Pedagogicznej Towarzystwa Wiedzy Powszechnej na specjalności Wczesnoszkolna edukacja zintegrowana z pedagogiką przedszkolną i psychologią szkolną.W 2002 roku ukończyłam kurs uprawniający do zatrudnienia w charakterze wychowawcy w placówkach wypoczynku dla dzieci i młodzieży szkolnej organizowany przez Kuratorium Oświaty w Warszawie. W marcu bieżącego roku odbyłam praktyki zawodowe w Państwowym przedszkolu w Warszawie, w 2002 roku odbyłam praktyki na koloni letniej w Łukęcinie organizowane przez Uniwersytet Warszawski. Poza tym wielokrotnie wyjeżdżałam z dziećmi i młodzieżą na kolonie i obozy zimowe i letnie.Posiadam również doświadczenie i referencje jako opiekunka (niania) Chcąc poszerzać swoje zainteresowania związane z pedagogiką chętnie podjęłabym pracę w charakterze opiekunki do dziecka.Od czerwca tego roku bed w pełni dyspozycyjna. Moim atutem jest dobra znajomość języka angielskiego. Z góry dziękuje za zainteresowanie i odpowiedż. Pozdrawiam Ewa Łukaszewicz Odpowiedz Link
perelka99 Re: szukam niani - Ursynów 30.05.04, 12:15 Dzień Dobry! Nazywam się Anna Borowska, mam 21 lat, jestem na trzecim roku w Wyższej Szkole Pedagogicznej Towarzystwa Wiedzy Powszechnej na specjalności Wczesnoszkolna edukacja zintegrowana z pedagogiką przedszkolną i psychologią szkolną.W 2002 roku ukończyłam kurs uprawniający do zatrudnienia w charakterze wychowawcy w placówkach wypoczynku dla dzieci i młodzieży szkolnej organizowany przez Kuratorium Oświaty w Warszawie. W marcu bieżącego roku odbyłam praktyki zawodowe w Państwowym przedszkolu w Warszawie, w 2002 roku odbyłam praktyki na koloni letniej w Popowie. .Posiadam również doświadczenie jako opiekunka (niania) Chcąc poszerzać swoje zainteresowania związane z pedagogiką chętnie podjęłabym pracę w charakterze opiekunki do dziecka.Od czerwca tego roku bed w pełni dyspozycyjna..W załączniku przesyłam moje CV. Z góry dziękuje za zainteresowanie i odpowiedż. Pozdrawiam Anna Borowska Odpowiedz Link
mamana102 Re: szukam niani - Ursynów 09.06.04, 21:37 witam jestem mama rocznej dziewczynki, ukonczylam studia na uw wydz. ped, obecnie przebywam na urlopie wychowawczym, chetnie zaopiekuje sie dzieciatkiem. mieszkam oczywiscie na ursynowie ( stacja stoklosy) pozdrawiam montessa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link