barbapa1 18.05.04, 14:06 Poszukuje niani dla 8-miesięcznej córeczki. W gre wchodzi 9-10 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu. Mieszkam na Ruczaju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniawroblew Re: Kraków - szukam niani 19.05.04, 03:24 Chętne pomożemy w znalezieniu odpowiedniej niani z referencjami i doświadczeniem. Agencja Opiekunek NIANIA Centrum Handlowe M1 Al. Pokoju 67 tel.686-20-20 lub 0698 888-373 www.niania.krakow.pl Z poważaniem Anna Słonina Odpowiedz Link
hanuska Re: Kraków - szukam niani 19.05.04, 09:22 Jestem doswiadczona niania w srednim wieku...nie mam nalogow, jestem dyspozycyjna, posiadam referencje, jezeli jestes zainteresowana napisz na adres gazetowy, pozdrawiam hanka Odpowiedz Link
a9m Re: Kraków - szukam niani 20.05.04, 14:34 Dzień dobry. Mam na imie Aneta i jestem studentką (zaoczną). Opiekowałam się 14miesięczna dziewczynką przez pół roku. Czsami opiekuje się 4-miesięcznym dzieckiem mojej przyjaciółki. Szukam pracy w charakterze niani. Niestety w pełni dyspozycyjna będe od końca czerwca. Jeżeli była by Pani zainteresowana prosze o telefon. Mój numer 282 40 89. Pozdrawiam. ANETA Odpowiedz Link
kordiansa Re: Kraków - szukam niani 24.05.04, 08:58 Dzień Dobry. Jestem studentką studiów dziennych pedagogiki UJ,w tym roku kończę studia licencjackie. W tej chwili jestem już w pełni dyspozycyjna. Mam doświadczenie w opiekowaniu się malutkimi dziećmi pół rocznymi, rocznymi. Mieszkam z mężem (student matematyki i informatyki UJ)na Miasteczku. Mój telefon 6374920, prosić pokój 3A, mail: kordiansa@gazeta.pl Odpowiedz Link
asiapilch Kraków - szukam niani 25.05.04, 19:49 Witam! W odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone przez Panią na stronie www.gazeta.pl/forum chciałam zgłosić swoją kandydaturę. Jestem 21 letnią studentką zaoczną Wyższej Szkoły Filozoficzno - Pedagogicznej IGNATIANUM na kierunku pedagogika opiekuńczo - społeczna. Poszukuję pracy w charakterze opiekunki do dziecka, gdyż posiadam już doświadczenie w tej dziedzinie. Bardzo kocham dzieci, potrafię nawiązać z nimi kontakt. Kierunek, który studiuję, wybrałam właśnie ze względu na moje marzenie, jakim jest praca z dziećmi. Mam 10-cio letniego brata, którym opiekuję się od małego. Przez rok zajmowałam się rocznym dzieckiem. Przez kilka miesięcy opiekowałam się również trójką kochanych urwisów - 6-cio letnich bliźniaków i 10 miesięczną dziewczynką. Od wrzesnia 2003 roku do 1 maja 2004 pracowałam w teatrze objazdowym z przedstawieniami dla dzieci. Bardzo dużo czasu spędzałam w przedszkolach i żłobkach i nie skromnie mogę powiedzieć, że dzieci czują do mnie bardzo dużą sympatię. Łatwo nawiązuję kontakt i jestem bardzo wytrwała i cierpliwa. Dodatkowym moim atutem jest fakt, że studiuję zaocznie, więc jestem osobą bardzo dyspozycyjną. Liczę na szybką i pozytywną odpowiedź. Z poważaniem Joanna Pilch tel. 0696-261-008 Odpowiedz Link
supermenka3 Re: Kraków - szukam niani 04.06.04, 23:44 witam jesli pani oferta jest nadal aktualna to jestem zainteresowana wlansie koncze wydzial opiekunke dzieciecyh w krakowie mam duze doswiadczenie w pracy z dziecmi mialam praktyki w zlobkach w domu malego dziecka jak rowniez i w szpitalu im st zeromskiego jesli pani zechcialaby sie z emna skontaktowac prosze to moj mail ciastkareczka@interia.pl pozdrawiam joanna Odpowiedz Link
agata5 Re: Kraków - szukam niani 13.06.04, 21:14 Dzień dobry jestem zainteresowana pani ofertą. Mam 19 lat, ukończyłam Liceum Ogólnokształcące, po wakacjach pragne kontynuowac naukę w dziedzinie Pedagogiki oraz języków obcych ! W ciągu ostatnich 2 lat opiekowałam się synkiem i córeczka moich znjomych oraz przez ostatni rok synkiem mojej siostry który dzis kończy roczek! Jestem osobą komunikatywną dzieci dobrze się czuja w moim towarzystwie. Bardzo mi zależy na tej pracy, ponieważ sytuacja mnie do tego zmusza. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ! Z poważaniem Agata Sura mój numer kom 602610501 Odpowiedz Link
aneczka7 Re: Kraków - szukam niani 30.06.04, 14:07 Dzień Dobry,przeczytałam dzisiaj Pani ogłoszenie i postanowiłam odpowiedzieć na list.Nazywam się Anna Łojowska i mam 19 lat.Właśnie skończyłam liceum i jestem w trakcie egzaminów na studia.Bardzo chciałabym się dowiedzieć na jaki okres czasu potrzebuje Pani niani i od kiedy?Jeśli to możliwe to bardzo proszę o szybką odpowiedź.Jestem osobą odpowiedzialną,nie mam nałogów,już nieraz zajmowałam się dziećmi.Bardzo proszę o odpowiedź.Dziękuję. Odpowiedz Link
natalia19st Re: Kraków - szukam niani 13.07.04, 19:51 Dobry wieczór jestem zainteresowan pracą. Prosze o knatakt pnatalia@interia.pl. Odpowiedz Link
kzabinska Re: Kraków - szukam niani 20.07.04, 17:30 Witam :) Jestem 21 letnia studentka pedagogiki rewalidacyjnej AP. Posiadam referencje mysle ze odpowiedia wiedze teoretyczna oraz instruktaz od mamy ktora w Tarnowie trudni sie wieloletnia opieka nad dzieciakami.Jestem dyspozycyjna do pazdziernika mieszkam w Krakowie na os Podwawelskim wiec niedaleko :).Pozdrawim i jezeli oferta jest nadal aktualną bedze wdzieczna za kontakt . kzabinska@yahoo.com tel: 605377912 z gory dziekuje. Odpowiedz Link
karina313 Re: Kraków - szukam niani 07.10.04, 18:25 witam! Znalazłam Pani ofertę w internecie i bardzo chętnie zajmę się Pani córeczką .Mam 21 lat jetem studentką i również jak Pani mieszkam na Ruczaju.Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi ponieważ mam 2,5-letniego synka.Jeśli Pani oferta jest nadal aktualna proszę o szybki kontakt.Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź. Odpowiedz Link
sloneczko555 Re: Kraków - szukam niani 11.10.04, 13:23 Witam! Z tej strony Sylwia z Krakowa a dokładniej z Nowej Huty. Jestem zainteresowana praca opiekunki. Mam 19 lat i to może troszkę Panią pewnie przerazić bo już się spotkałam z takimi reakcjami ale wydaje mi się że wiek nie powinien grać roli, najważniejsze jest chyba to jakie się ma podejście do dzieci i jak wygląda obustronny kontakt. Jeśli wciąż szuka Pani opiekunki proszę o odpowiedź na adres sloneczko555@poczta.fm DZIEKUJE Odpowiedz Link
wodnik_at Re: Kraków - szukam niani 18.10.04, 16:59 Dzień dobry jestem zainteresowana poństwa ofertą pracy.Jestem studentką II roku pedagogiki specjalnej. Jaestem dyspozycyjna, bez nałogów. Mam doświadcznie w pracy z dziećmi. Jeżeli oferta jest aktualna proszę o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link