edkos 14.06.04, 17:53 Poszukuję opiekunki do dwóch chłopców ( 3 i 5 lat), 4 do 5 razy w tygodniu, 9.30 do 13.30, (czerwiec, lipiec, sierpień) Pychowice .proszę o kontakt email lub na forum Edyta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrenatka Re: niania - Kraków 24.06.04, 09:55 witam! jeżeli to nadal aktualne, to myślę, że mogłabym podjąć się tego zadania. jestem studentką V roku psychologii, szukam pracy na wakacje- do końca września. Mam doświadczenie z dziećmi w tym wieku i bardzo lubię się nimi zajmować Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link
ola17 Re: niania - Kraków 28.06.04, 18:07 Dzień dobry..JesteJestem absolwentka gimnazjum i od trzech lat (w kazde wakacje) opiekuje sie dziećmi w różnym wieku, organizując im w ciekawy sposób czas..Mam głowe pełną interesujących zabaw! Mieszkam w Wieliczce.. Jestem odpowiedzialna,uczciwa, dyspozycyjna i bez nałogów..W opieke nad dziecmi wkładam cała siebie :) Jezeli interesuje panią moja oferta (naokres wakacji)to prosze o wiecej szczegłow..olla19@wp.pl Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link