Dodaj do ulubionych

Akcja Gwiazdka 2013

18.11.13, 20:12
Koordynatorki tegorocznej Akcji „Gwiazdka” to: [color=green]pitahaya1, mamba30, slonko1335, joa261 i missmiriam1[/color]

Prosimy o uważne przeczytanie Regulaminu gdyż [color=red] zmieniły się niektóre zasady!!! [/color

UWAGA!!!! ADRES AKCJI W TYM ROKU to [b][color=blue]gwiazdka_2013@gazeta.pl[/color][/b]

Do Akcji przyjmowane są dzieci między drugim a szesnastym rokiem życia, czyli od 2 do 16 urodzin.
Wartość minimalna prezentu – 50 zł.

Zgłoszenie udziału w Akcji zarówno jako Darczyńca, jak i Potrzebujący jest równoznaczne z zapoznaniem się i zaakceptowaniem Regulaminu Akcji.

[size=24] [b][color=blue]AKCJA GWIAZDKA 2013 – REGULAMIN

POTRZEBUJĄCY[/color][/b][/size]

1. Zgłaszanie dzieci będzie się odbywać w dniach od 18 XI do 10 XII 2013 r., wyłącznie na adres mailowy [b][color=blue]gwiazdka_2013@gazeta.pl[/color][/b]

3. Zgłoszenie powinno zawierać:
- nick gazetowy
- opis sytuacji rodziny - dotyczy to także rodzin biorących udział w poprzednich Akcjach
- aktualne dokumenty poświadczające trudną sytuację
- informację który raz rodzina uczestniczy w akcji organizowanej na forum (dotyczy to wszystkich akcji, nie tylko Akcji Gwiazdka)

W tegorocznej Akcji biorą udział osoby, które łącznie w ciągu ostatnich trzech lat wzięły udział w nie więcej niż 4 akcjach organizowanych na forum PE (dotyczy to wszystkich akcji, nie tylko Gwiazdki, ale również np. Wyprawek/Dobrego Startu).
Dopuszczamy odstępstwa od limitu akcji wyłącznie w potwierdzonej sytuacji trudnej, takiej jak: poważna choroba dziecka lub rodzica (wpływająca na sytuację finansową rodziny), sytuacje losowe typu powódź, pożar, wypadek. Osoby biorące udział w większości akcji w ostatnich latach będą proszone o dodatkowe dokumenty i wyjaśnienia.

Osoby, które przyślą zgłoszenie bez dokumentów nie zostaną zakwalifikowane do Akcji!
[color=red]Nie będziemy brały pod uwagę zgłoszeń typu „moją sytuację znacie, dokumenty ma Bj32, przecież wysyłałam Wam dwa lata temu dokumenty” .
Koordynatorki nie mają wglądu w dokumenty wysyłane moderatorowi forum dla potwierdzenia trudnej sytuacji finansowej opisywanej w wątkach niezwiązanych z Akcją.[/color]
Rodziny zgłaszane przez koordynatora przechodzą taką samą weryfikację jak pozostali potrzebujący

4. W tytule zgłoszenia należy wpisać „zgłoszenie dzieci”, w treści zaś umieścić, według poniższego szablonu:
- imię dziecka/dzieci
- zainteresowania, jeśli ma jakieś szczególne
- adres, na jaki ma być wysłana paczka
- dane rodzica i numer telefonu
Osoby, które od poprzedniej akcji zmieniły dane (imię, nazwisko, wiek, ilość dzieci, nick) są proszone o zgłaszanie tego w pierwszym mailu.
5. Nie bądź zaskoczona/y, jeśli zadamy dodatkowe pytania, gdy mimo przesłanych dokumentów sytuacja będzie niejasna.

Koordynatorki zastrzegają sobie prawo do zażądania wyjaśnień w przypadku uzasadnionych podejrzeń chęci wyłudzenia oraz odmówienia zakwalifikowania dzieci do Akcji gdyby domniemanie chęci wyłudzenia okazało się prawdą.
[color=red]W przypadku braku odpowiedzi na pytania wyjaśniające dzieci nie zostaną zakwalifikowane do Akcji.[/color]

6. Po otrzymaniu paczki osoba zgłaszająca dzieci jest zobowiązana do poinformowania o tym mailowo (nie na forum) na adres Akcji. Brak potwierdzenia otrzymana przesyłki spowoduje wykluczenie Potrzebującego z kolejnych Akcji!
7. Osoby bez żadnego dorobku forumowego, bądź z jednym postem napisanym na rzecz Akcji i bez potwierdzenia przez znanych forumowiczów będą przyjmowane do Akcji na podstawie decyzji koordynatorek i umieszczane na liście rezerwowej.
8. Osoby zgłaszające nie swoje dzieci są zobowiązane do przesłania na adres Akcji aktualnych dokumentów potwierdzających sytuację.
9. Prezenty dla dzieci wysyłane są na Gwiazdkę – mają się znaleźć pod choinką, a nie być wręczone 6 XII przez Mikołaja.
10. Prosimy nie zgłaszać hurtowo wszystkich potrzebujących znajomych i krewnych. Bardzo chciałybyśmy pomóc każdemu, ale mamy ograniczone możliwości. Akcja nie ma również na celu wyręczania instytucji takich jak MOPS, GOPS czy PCPR.
[color=green]11. Akcja ma na celu sprawienie radości dzieciom z tych rodzin, gdzie sytuacja finansowa utrudnia lub uniemożliwia kupienie prezentu. Nie jest to akcja ‘’prezent dodatkowy’’, więc prosimy o niezgłaszanie dziecka, które w tym dniu prezenty dostanie od cioci, babci, itd. lub z innego forum (np. Szlachetnej Paczki).
Prosimy zgłaszać wyłącznie dzieci naprawdę potrzebujące. Akcja jest organizowana dla dzieci, które bez naszych Darczyńców nie znajdą nic pod choinką.[/color]

Ostateczną decyzję o przyjęciu dziecka do Akcji podejmują koordynatorki.

[size=24][b][color=blue]DARCZYŃCY[/color][/b][/size]
1. Zgłaszanie do Akcji rozpoczyna się 18.XI 2013r.
2. Jeśli chcesz zostać Darczyńcą, prześlij maila na adres [b][color=blue]gwiazdka_2013@gazeta.pl[/color][/b] w tytule wpisując „Darczyńca”, a w treści następujące informacje:
- nick z forum (jeśli posiadasz)
- adres mailowy, jeśli jest inny niż gazetowy, chętnie alternatywny adres mailowy
- numer telefonu kontaktowego
- wiek, płeć i liczbę dzieci, którym Darczyńca chce sprawić radość
- informacje dodatkowe (czy Darczyńca woli zanieść paczkę osobiście czy woli rodzeństwo lub może obdarować dwoje różnych dzieci itp.)
3. Darczyńca zobowiązuje się potwierdzić swój przydział dzieci w ciągu 2 dni od wysłania przez nas maila.
4. Darczyńca zobowiązuje się do wysłania na swój koszt prezentu do dziecka, najpóźniej 13 XII (pamiętajmy, że przed Świętami poczta jest bardzo obłożona przesyłkami, że firmy kurierskie nie chcą przyjmować zleceń indywidualnych i tak dalej…).
5. Darczyńca zobowiązuje się potwierdzić mailowo na adres Akcji wysłanie paczki. Prosimy w miarę możliwości o podanie numeru przesyłki.

6. Drogi Darczyńco, jeśli z jakichś powodów nie możesz kupić lub wysłać paczki (choroba, wyjazd, przeliczenie się z wydatkami) – daj nam jak najszybciej znać. Wtedy mamy możliwość znalezienia innej osoby na Twoje miejsce, dzięki czemu każde dziecko znajdzie pod choinką wymarzony prezent czy niespodziankę

[color=red]Staramy się w miarę możliwości sprawdzać potrzebujących, ale nie możemy zagwarantować, że absolutnie wszyscy zgłaszający dzieci są uczciwi. Jesteśmy tylko ludźmi. Jeśli zatem ktokolwiek ma podejrzenia, wątpliwości, albo wiedzę odnośnie prób wyłudzenia i oszustwa – prosimy o zgłaszanie tego koordynatorom na maila Akcji!!![/color]

TABELA POTRZEBUJĄCY
docs.google.com/a/gazeta.pl/spreadsheet/ccc?key=0AlY-GZy0YGMBdEFNQktjMWY5Q0djMHNPbi1IdjVuMHc#gid=0
TABELA DARCZYŃCY
docs.google.com/a/gazeta.pl/spreadsheet/ccc?key=0AlY-GZy0YGMBdEJSWHRnWGwzT21PNnA4WEhqRVdrV3c&usp=sharing#gid=0
LISTA REZERWOWA
docs.google.com/a/gazeta.pl/spreadsheet/ccc?key=0AlY-GZy0YGMBdHB0Q3RHbTBNd2dZaV9NQXlNenNGcHc#gid=0

[color=red]Wątek Akcji nie służy dyskusjom dotyczącym sposobów działalności koordynatorek czy paskudnych charakterów użytkowniczek forum. Wszelkie pretensje prosimy zgłaszać na maila Akcji gwiazdka_2013@gazeta.pl lub do moderatorki forum bj32@gazeta.pl.

Prosimy o konsultowanie z moderatorem forum lub osobami koordynującymi Akcję zakładanie wątków mających na celu zbiórkę środków na zakup prezentów dla osób zakwalifikowanych do Akcji.[/color]
Obserwuj wątek
    • tosienka1 Re: Akcja Gwiazdka 2013 18.11.13, 23:18
      super, ja już się cieszę i już się zgłosiłam :):):)
      • nicole551 Re: Akcja Gwiazdka 2013 23.12.13, 01:49
        Hej mam pytanko :) Czy ktoś mógłby by podać większość fotografów którzy robili zdjęcia na akcji albo czy ktoś znał pana który wszedł na dach busa straży pożarnej robiąc z góry zdjęcia. Poszukuję zdjęcia z chłopcem którym zostało mi zrobione zdjęcia :)
      • gabienka00 Re: Akcja Gwiazdka 2013 30.12.13, 20:45
        Dziękuję Mamba30 i forum dzieci grudniowe 2010
    • gwiazdka_2013 Czytajcie regulamin Akcji 19.11.13, 12:00
      Drogie Potrzebujące i Potrzebujący, czytajcie, proszę, regulamin tegorocznej Akcji Gwiazdka. Prosimy o podawanie ilości akcji, w których brały udział zgłaszane przez Was dzieci. W Akcji nie biorą udziału ci, którzy w ciągu ostatnich trzech lat wzięli udział w więcej niż czterech akcjach. Wiadomo, że istnieją sytuacje wyjątkowe, ale o tym tez możecie przeczytać w aktualnym regulaminie. I nie zgłaszajcie dzieci, które nie ukończyły dwóch lat. Tych, które ukończyły szesnaście też nie, bardzo Was o to prosimy. Zgłoszenia bez aktualnych dokumentów nie są brane pod uwagę.
    • zana781 Re: Akcja Gwiazdka 2013 19.11.13, 18:53
      Czy mozna zglosic inna rodzine, nie siebie?
      co roku wspomagam pewna rodzine, w ktorej juz teraz jest chyba 12dzieci, oczywiscie nie maja oni internetu, sami sie nie zglosza.Moge dac dane kontaktowe do MOPS, czy szkoly, zeby ew.sprawdzic te rodzine.
      Jezeli nie ma takiej mozliwosci, trudno.
      • slonko1335 Re: Akcja Gwiazdka 2013 20.11.13, 09:31
        Napisz bezpośrednio na konto Gwiazdkowe, dostaniesz informacje jakie dokumenty należy dostarczyć żeby rodzina została zakwalifikowana do akcji.
    • kikimora78 Re: Akcja Gwiazdka 2013 20.11.13, 12:22
      może przyszpilcie wątek na górze.
      • bi_scotti Re: Akcja Gwiazdka 2013 20.11.13, 13:53
        kikimora78 napisała:

> może przyszpilcie wątek na górze.
        >

Przychylam sie do sugestii :)
        Up!
        • pitahaya1 Re: Akcja Gwiazdka 2013 20.11.13, 14:26
          Będzie, będzie:)
          Czekamy na wsparcie z góry.
          • payuta Re: Akcja Gwiazdka 2013-UWAGA!!! 20.11.13, 19:23
            pitahaya1, mamba30, slonko1335, joa261 i missmiriam1
            Wielkie dzieki dziewczyny,za podjecie sie tak trudnej akcji.Jestem z was dumna,podziwiam was i wogole jestescie WIELKIE!!!!
    • mama-131 Re: Akcja Gwiazdka 2013 21.11.13, 18:28
      Miło,że są tacy ludzie,którzy pomagają innym bezinteresownie
    • mama-131 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 08:16
      Witam,wysłałam wczoraj maila ze zgłoszeniem swoich dzieci,kiedy dostanie odpowiedz,czy wszystko jest dobrze lub czy jeszcze jakieś dokumenty mam dostarczyć
      proszę o odpowiedź.z góry dziękuje
      • gwiazdka_2013 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 08:39
        mama-131 napisał(a):

> Witam,wysłałam wczoraj maila ze zgłoszeniem swoich dzieci,kiedy dostanie odpow
        > iedz,czy wszystko jest dobrze lub czy jeszcze jakieś dokumenty mam dostarczyć
        > proszę o odpowiedź.z góry dziękuje

A na jaki adres wysłałaś? Bo nic na poczcie Akcji nie ma.
      • mama-131 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 09:23
        gwiazdka_2013@gazeta.pl na ten
        • mama-131 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 09:29
          wysyłam jeszcze raz na ten adres proszę sprawdzić czy doszło.mam konto w interi
          • gwiazdka_2013 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 09:31
            Poprzedni mail nie doszedł. Jeśli ten dojdzie, odezwiemy się już z konta, żeby tu nie pisać.
            • mama-131 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 09:39
              dobrze.ale jak nie doszedł drugi mail proszę aby Państwo dało mi znać.To spróbuje z innego wysłać konta.bo nie mam pojęcia czemu nie doszedł bo jak wysłałam tę wiadomość do córki to wszystko było ok
              • gwiazdka_2013 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 09:54
                Wyślij z innego konta, bo ten drugi mail też nie doszedł. Tylko z poczty onetowej nie wysyłaj, bo chyba mają jakiś problem z serwerem.
    • mama-131 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 11:24
      wysłałam mam nadzieje,że tym razem doszło
      • nioma Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 12:24
        mam jedno pytanie, regulamin stanowi:

W tegorocznej Akcji biorą udział osoby, które łącznie w ciągu ostatnich trzech lat wzięły udział w nie więcej niż 4 akcjach organizowanych na forum PE (dotyczy to wszystkich akcji, nie tylko Gwiazdki, ale również np. Wyprawek/Dobrego Startu).

w tabelce jest dziecko czteroletnie biorące udział w akcjach 5 raz.
        To możliwe czy pomyłka?
        • gwiazdka_2013 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 13:29
          Nie ma pomyłki.
          Dziecko do tej pory brało udział w akcjach cztery razy. Ta akcja jest jego piątą z kolei. Dzieci z "6" w tabeli nie będzie. Mogą być w rezerwowych pod warunkiem, że sytuacja jest faktycznie nieciekawa, lub są to osoby nowe, bez dorobku forumowego, ale z potwierdzoną sytuacją.

:)
          • nioma Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 13:39
            dziecko ma cztery lata.
            czyli wychodzi 5 akcji na dwa lata. rozumiem.
            dziękuję za wyjasnienie.
            • gwiazdka_2013 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 13:55
              Nie do końca, ale dobrym torem idziesz.
              Wcześniej nie było dolnego limitu w postaci 2 lat i górnego w postaci 16.
              Dlatego taki czterolatek mógł brać udział w dniu dziecka jako roczniak i gwiazdce, potem tylko w gwiazdce, w końcu tylko w DD.

Pozdrawiam:)
              • nioma Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 14:37
                dzięki za rozjaśnienie :)
                • hugo43 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 17:22
                  proponowalabym zrobic jakies widelki cenowe prezentu,by uniknac nieporozumien i rozczarowan.np. lego moze byc za 60pln i za 300pln.moze sie zdarzyc,ze dzieci z jednej rodziny beda mialy "mikolajow" o roznej grubosci portfelach:)
                  • mamba30 Re: Akcja Gwiazdka 2013 22.11.13, 17:39
                    Wartość minimalna prezentu 50 zł. regulamin, 4 akapit. A czy ten prezent będzie za 50 czy za 100 zł., to już leży w gestii Darczyńcy i wydaje mi się nietaktem, nakazywanie mu coś więcej w tym temacie.
                    • szary-ludz Re: Akcja Gwiazdka 2013 23.11.13, 01:43
                      Zasady są tym razem bardziej restrykcyjne niż było w poprzednich akcjach stąd moje pytanie. Czy jeśli wystąpi sytuacja że liczba darczyńców okaże się większa niż zakwalifikowanych dzieci koordynatorki mają jakiś plan B ?
                      Troszkę głupio by wyszło gdyby jakiegokolwiek darczyńce odesłano z kwitkiem, zapewne oznaczało by to utratę Go w kolejnych akcjach.
                      • missmiriam1 Re: Akcja Gwiazdka 2013 23.11.13, 08:42
                        Potrzebujący się zgłaszają również:) O ile Darczyńcę możemy wpisać od razu, o tyle Potrzebujący przysyłają dokumenty, które trzeba sprawdzić, dopytać o marzenia dzieci, a to czasem chwilkę trwa. Kilku Darczyńców czeka na przydział, bo chcą zrobić prezent np. dziecku w wieku zbliżonym do ich dziecka, i czekają aż takie się zgłosi. No i zgłaszać się do Akcji można do 10 grudnia :)
    • annajustyna Re: Akcja Gwiazdka 2013 03.12.13, 23:18
      A mozna by ktoras z organizatorek poprosic o posrednictwo? Ja np. bym Mmabe chetnie o takowe poprosila, zeby zorganizowala prezent w moim imieniu, bo jak zazcne wysylac z zagranicy, to dojdzie po Gwiazdece i jeszcze lepiej cala sume na prezent, a nie czesciowo na koszty przesylki przeznaczyc...Istnialaby taka mozliwosc?
      • missmiriam1 Re: Akcja Gwiazdka 2013 03.12.13, 23:29
        annajustyna napisała:

> A mozna by ktoras z organizatorek poprosic o posrednictwo? Ja np. bym Mmabe che
        > tnie o takowe poprosila, zeby zorganizowala prezent w moim imieniu, bo jak zazc
        > ne wysylac z zagranicy, to dojdzie po Gwiazdece i jeszcze lepiej cala sume na p
        > rezent, a nie czesciowo na koszty przesylki przeznaczyc...Istnialaby taka mozl
        > iwosc?

Pewnie tak :) Napisz na gwiazdka_2013@gazeta.pl.
      • mamba30 Re: Akcja Gwiazdka 2013 04.12.13, 08:37
        Nie ma sprawy, masz to jak w banku :)
    • gabi6214 Re: Akcja Gwiazdka 2013 04.12.13, 17:56
      Mam troje dzieci które maja na imię Maksymilian Pieróg ma 6 lat ,Adam Buchholz ma 4-latka oraz córkę Zofia Kornatowska która ma 10 miesięcy.Zaintersowanie naszych dzieci to malowanie,rysowanie oraz pisanie literek.Jestem mężatkom i mam na imię Krzysztofa Kornatowska mieszkam na ulicy.Wolności 12\1A w Szprotawie 67-300 wojewóctwo Lubuskie muj numer telefonu 609-353-756.Wraz z mężem jesteśmy osobami bezrobotnymi, korzystamy z Opieki Społecznej w Szprotawie.Jestem w piątym miesiącu ciąży. Pozdrawiam serdecznie.
    • tosienka1 Re: Akcja Gwiazdka 2013 08.12.13, 22:51
      Moja paczka juz wysłana, mam nadzieje, że do Świąt dotrze do chłopca, u którego jestem Mikołajką!!! pozdrawiam! :-)
      • wolnaola26 Re: Akcja Gwiazdka 2013 09.12.13, 13:01
        Moja paczka też wysłana :) Oby wszystkie paczki dotarły :) :D
        • pitahaya1 Re: Akcja Gwiazdka 2013 09.12.13, 13:06
          Dziękujemy wszystkim Mikołajczyniom za zaangażowanie:)
          Damy znać, gdy tylko dostaniemy info o odebraniu paczek.

Pozdrawiam.
    • serenity13 mamapoli06 13.12.13, 13:57
      Bardzo dziękuję w imieniu Marceliny, paczka doszła :)
      Już została schowana w szafie i poczeka tam do Świąt.
      Pozdrawiamy
    • goga1979 Dziekuje pani alanine 16.12.13, 10:38
      Chcialam z całego serca podziekowac za prezenty dla moich synkow.
      Czekaja na swieta.
      Zycze Zdrowych i Wesołych Świat.

• alanine Re: Dziekuje pani alanine 17.12.13, 00:59
        Cieszę się, że szybko doszły i mam nadzieje, że sprawią chłopcom radość :)
        Również Wam życzę fajnych i zdrowych Świąt!
        • goga1979 Re: Dziekuje pani alanine 18.12.13, 12:35
          Wysłalam kartke na pani adres mailowy mam nadzieje ze dojdzie, chcialam zwykly ale adres byl bardzo niewyraźny.
          Pozdrwiam i jeszcze raz dziekuje.
    • serenity13 joannapoznan 17.12.13, 13:32
      Bardzo dziękuję w imieniu Marysi, prezent doszedł, już jest schowany :)
      Pozdrawiamy
    • mama-131 Podziękowanie dla Pani iwles 17.12.13, 15:54
      Z całego serca dziękuje Pani " iwles" za prezenty,które dziś przyszły dla Mateusza i Dawida.
      Ogromnie się cieszę że są ludzie tacy jak Wy,którzy pomagają innym.
      Dzieci na pewno będą się cieszyć a ujrzą je 24 grudnia na pierwszą gwiazdkę
      Życzymy Wesołych i pogodny Świąt i jeszcze raz dziękujemy
    • asia1.2199 Podziekowania dla Pani ankat80 17.12.13, 17:45
      Serdecznie DziekujeW Imieniu Oliwki jakże i również swoim .Paczka przyszła dzisiaj..Bardzo jestem wzruszona,jestem niezmiernie wdzieczna za Pani Serduszko:)Jeszcze raz Bardzo Dziekuje i Mocno Całuje. Zyczę Zdrowych i Wesółych oraz Szcześliwego Nowego Roku.
      • ankat80 Re: Podziekowania dla Pani ankat80 19.12.13, 22:55
        Prosze bardzo! I również wszystkiego dobrego! I wielkie buziaki dla Oliwki!!! :D
    • gris_gris Re: Akcja Gwiazdka 2013 18.12.13, 11:19
      Dziewczyny, moge jeszcze dolaczyc jako darczynca? Tylko tak, jak przy wyprawkach, z ktoras z Was razem, czyli ja place, ktos kupuje i wysyla? Chcialam wyslac paczke do rodziny z Rajczy poza akcja Gwiazdka, ale nie udalo mi sie ze wzgledu na logistyke (jestem poza Polska), szkoda... Wiec chetnie pomoge komus innemu. Dajcie znac!
    • gosiam29 dziekujemy Pani Gosiuwka 18.12.13, 15:12
      prezenty wszystkie dotarły ...sa schowane w szafie , czekaja na gwiazdke.......z całego serca dziekuje za pomoc...zycze zdrowych wesołych Swiąt :)))
      • agula3101 Dziękuję Pani kocio-kocio 19.12.13, 15:58
        Serdecznie dziękuje w imieniu moim i moich dzieci za prezenty oczywiscie jeszcze o nich nie wiedzą ponieważ są głęboko ukryte
        • myszka307 Re: Dziękuję Pani kocio-kocio 20.12.13, 16:35
          Chciała bym serdecznie podziekowac Paniom:marzena.p , aszlan , oraz agi15 za piekne prezenty dla moich dzieciaczków dziekuje Wam wszystkim z całego serca i zycze Wszystkim Zdrowych Wesołych Swiąt Bozego Narodzenia aby były w pełni radosne i obfite .
          Pozdrawiam myszka
          • myszka307 Re: Dziękuję Paniom: marzence.p , aszlan, oraz agi 20.12.13, 16:38
            Chciała bym serdecznie podziekowac Paniom:marzena.p , aszlan , oraz agi15 za piekne prezenty dla moich dzieciaczków dziekuje Wam wszystkim z całego serca i zycze Wszystkim Zdrowych Wesołych Swiąt Bozego Narodzenia aby były w pełni radosne i obfite .
            Pozdrawiam myszka
            • martysia1984 Re: Dziękuję bi_scotti,slonko:) 21.12.13, 17:03
              Bardzo dziekuje :)
              • bi_scotti Re: Dziękuję, slonko:) 21.12.13, 21:55
                Slonko, ja tu publicznie chce podziekowac za kolejny raz kiedy zechcialas posredniczyc w "przetlumaczeniu" gotowki na konkrety i zadbalas o to zeby owe konkrety dotarly pod okreslone choinki! Wielkie dzieki :)
                Przy okazji, zycze wszystkim pieknej koncowki 2013 i wspanialego pod kazdym wzgledem 2014! Trzymajmy sie wszyscy zdrowo i niech nam nigdy nie zabraknie poczucia humoru ani radosci zycia. Cheers :)

[img]https://dc370.4shared.com/img/QUkQBpsW/s3/12cb5a37810/joy_to_the_world.bmp[/img]
                • sela03_2 Re: Dziękuję 25.12.13, 11:46
                  chcialam w imieniu swoim i dzieci podziekowac za prezenty pod choinka, za ich radosc i za to ze "ozyly" na chwile mimo wysokiej temperatury.
                  serdecznie dziekujemy pani Oli, pani Anecie i pani Ewie.
                • gosi78136 Re: Dziękuję, bi -scotti 25.12.13, 12:47
                  chciałam bardzo serdecznie podziękować Pani bi -scotti ,za wspaniałe prezenty które otrzymały moje dzieci ,dzieci są bardzo szczęśliwe ,prezenty są w 100 procentach trafione w marzenia dzieci ,a nawet bardziej ,To szczęślie chwile nie tylko dla moich dzieci ale dla mnie chyba jeszcze bardziej ,bo ich radość to dla mnie wielkie szczęście ,i sama niestety nie byłabym w stanie dać im tego wszystkiego co podarowała im Pani .Dziękuje za piękne święta ,za radość jaką Pani wniosła w mój dom .Dziękuje Panią organizatorką tej akcji ,które podarowały swój czas ,swoją pracę by nasze dzieci mogły w ten świąteczny czas cieszyć się jak wszystkie inne dzieci Dziękuje gosia
                  • trixii wz27 - dziekuje 25.12.13, 20:50
                    W imieniu zgłoszonej przeze mnie rodziny a w szczególności dzieciaków chciałabym bardzo podziękować za prezenty które sprawiły wiele radości i szczęścia.

Pozdrawiam
                    Trixii
                    • babcia_marysia katriel , gorące podziękowania 26.12.13, 16:15
                      bardzo gorąco dziękuję w imieniu chłopców i ich rodziców za prezenty gwiazdkowe, Artur przeszczęśliwy , dziękujemy,
    • mama-131 dziękuje pani szach1212 28.12.13, 08:15
      Bardzo dziękuje w imieniu swoim i dziecka za prezent od pani szach212.
    • czarnok7 Podziekowanie dla Pani zolma 28.12.13, 19:48
      Serdecznie dziekuje za cudowne prezenty dla coreczek.Wszystko idealne trafione w ich gusta a corki przeszczesliwe z prezentow.Bardzo bardzo dziękujemy.
    • czarnok7 Podziekowanie dla Pani tosienka1 28.12.13, 19:51
      Bardzo dziękuje w imieniu synka za super zestaw klockow oraz za słodycze i inne drobiazgi.Synek był przeszcześliwy jak je zobaczył.Nie ma dnia aby nie układał klockow..Bardzo bardzo dziekujemy .
    • marchew1099 Re: Akcja Gwiazdka 2013 SUPER 31.12.13, 19:05
      Doceniam takie akcje i szczerze Wam dziękuje :) Jestem z Wami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka