jestemrobaczkiem 25.06.16, 19:04 Jaka miejscowosc wypoczynkową polecacie? Mysle nad jakims wyjazdem, ale w gorach nie bylam chyba z dobre 5 lat i nie wiem co warto zobaczyc i gdzie sie zatrzymac :) Czy mozecie cos podpowiedziec?? Bede wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel-1 Re: Góry- co polecacie? 25.06.16, 23:29 Proponuję Szar Płanina. Baza w Tetowie. Ludzi nie ma. Szlaków zbyt wiele nie ma. Góry są. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Góry- co polecacie? 27.06.16, 08:32 No ale co lubisz? Każde góry mają swój urok, ale ja na przykład lubię te wysokie, dlatego jeżdżę najczęściej w Alpy... Co chcesz w górach oglądać? Po górach zasadniczo się chodzi i pokonuje własne słabości. Odpowiedz Link Zgłoś
maaranta Re: Góry- co polecacie? 27.06.16, 14:08 a to zależy, co lubisz czy chodzić po górach czy chodzić po deptaku i patrzeć na góry Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Góry- co polecacie? 29.06.16, 06:55 piękną górą jest GÓRKA SZCZĘŚLWIICKA w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemrobaczkiem Re: Góry- co polecacie? 29.06.16, 23:11 Jak pisalam- nie bylam w gorach prawie 5 lat, wiec nie jestem jakims mega miłośnikiem :) po prostu chce odpoczac na łonie natury w ladnej okolicy :) dlatego mysle o polskich góach, bo nad morze nie usmiecha mi sie jechac :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaapsik78 Re: Góry- co polecacie? 07.07.16, 18:02 polecam ośrodek wypoczynkowy Kaja w Świeradowie- i miejsce piekne, jak i hotel w fajnym standardzie ;) na pewno portfela ci nie zrujnuje ;) kaja.pl/warto-zobaczyc tutaj masz liste miejsc, ktore w okolicy warto zobaczyc :) milych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
iamdominika Re: Góry- co polecacie? 10.07.16, 23:13 oj w gory to i ja bym sie wybrala :) szkoda ze do urlopu jeszcze troche Odpowiedz Link Zgłoś
myszka.92 Re: Góry- co polecacie? 13.07.16, 12:46 aaapsik78 napisał(a): > polecam ośrodek wypoczynkowy Kaja w Świeradowie- i miejsce piekne, jak i hotel w fajnym standardzie ;) na pewno portfela ci nie zrujnuje ;) kaja.pl/warto-zobaczyc tutaj masz liste miejsc, ktore w okolicy warto zobaczyc :) milych wakacji! bylam tam- swietne miejsce :) milo wspominam te wakacje- miejscowosc przepiekna, a Kaja- tania i w fajnym standardzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wronska91 Re: Góry- co polecacie? 19.07.16, 22:00 myszka.92 napisał(a): > aaapsik78 napisał(a): > > > polecam ośrodek wypoczynkowy Kaja w Świeradowie- i miejsce piekne, jak i hotel w fajnym standardzie ;) na pewno portfela ci nie zrujnuje ;) kaja.pl/warto-zobaczyc tutaj masz liste miejsc, ktore w okolicy warto zobaczyc :) milych wakacji! > > bylam tam- swietne miejsce :) milo wspominam te wakacje- miejscowosc przepiekna > , a Kaja- tania i w fajnym standardzie ;) no prosze, co prawda bede tylko jeden dzien w swieradowie, ale zapamietam nazwe hotelu. moze przy nastepnej okazji zawitam tam na dluzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rutkka Re: Góry- co polecacie? 13.07.16, 19:13 pięknie położony dom w Zakopanem z widokiem na Giewont. Drewniany urządzony w stylu góralskim, w pełni wyposażony www.tatrytop.pl/dom-michalowka-widok-kominek-karpielowka-zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiak86 Re: Góry- co polecacie? IP: *.play-internet.pl 21.07.16, 18:10 Polecam Szklarską Porębę albo Wisłę. Jeżdżę tam naprzemiennie od wielu lat i nigdzie indziej mnie nie ciągnie bo naprawdę fajnie tam jest :) Załączam stronkę z dobrymi i sprawdzonymi noclegami w górach: www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+wis%b3a.html www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+szklarska+por%eaba.html Odpowiedz Link Zgłoś
sanderka79 Re: Góry- co polecacie? 26.07.16, 11:26 serdecznie zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany! Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię. Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt:hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk Odpowiedz Link Zgłoś
wanda-wanda Re: Góry- co polecacie? 09.08.16, 11:17 Miałam przyjemność tam być, potwierdzam że warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
story-master1 Re: Góry- co polecacie? 29.08.16, 10:04 Zakopane zdecydowanie - polecam na początek łatwiejsza trasy na rozchodzenie się takie jak Nosal, Gęsia Szyja czy Wielki Kopieniec - z każdej roztacza się przepiękna panorama. Potem najlepiej pójść w okolice Murowańca. A wieczorem relaks w jakimś fajnym hotelu z basenem, np. Nosalowy Dwór. Szukaj czegoś w okolicy Nosala - wszędzie blisko a i na Krupówki jakieś 20 minut piechotką :D Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Góry- co polecacie? 29.08.16, 11:09 Jak już to poza sezonem, bo teraz te tłumy skutecznie odbierają radość z wszelkich wędrówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.ban Re: Góry- co polecacie? IP: 80.82.24.* 31.08.16, 14:54 Zakopane! tym bardziej, że nasze polskie Tatry pięknie prezentują się na jesień! słyszałaś o hotalu Nosalowy Dwór? warto sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Góry- co polecacie? IP: 80.82.24.* 15.09.16, 12:36 jakbyś szukała naprawdę fajnego miejsca, gdzie oprócz dobrej atmosfery i standardu, będziesz miała ochotę np. na zabieg spa to bez zastanowienia mogę polecić hotel Nosalowy Dwór. byłam tam 3 razy i za każdym razem wracam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
michalek077 Re: Góry- co polecacie? 05.10.16, 11:00 A może Muszyna? Co do atrakcji w Muszynie to jeżeli lubisz aktywny wypoczynek to jest tam mnóstwo pieszych i rowerowych tras (np. na schronisko na Jaworzynie). Będąc w Muszynie warto odwiedzić: ruiny zamku na Baszcie, Centrum Rekreacji i Sportu Zapopradzie (z odkrytymi basenami i Amfiteatrem), Park Zdrojowy Zapopradzie, Ogrody Zmysłów, Ogrody Biblijne. Zimą można korzystać z doskonale przygotowanych tras narciarskich kompleksu Dwie Doliny Muszyna-Wierchomla. Dodatkowym atutem Muszyny jest sąsiedztwo z uzdrowiskiem Krynica-Zdrój i z przejściem granicznym na Słowację (w Leluchowie). Co do noclegów to mogę polecić 3 obiekty: Hotel Activa - www.hotel-activa.pl/ , Willę Trela - www.willatrela.pl , Willę Monika - www.willamonika.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonka Re: Góry- co polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.16, 14:26 Ja w zeszłym roku na ferie była w Zakopanem. Bardzo fajne miasto. Nikt tam się nie będzie nudzić. Noclegi znalazłam na bardzo fajnej stronie, mają tam szeroki wybór i sprawdzone oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymborska Re: Góry- co polecacie? IP: 80.82.24.* 27.10.16, 12:11 Jeśli myślisz o Zakopanem - mimo tego iż jest to główna miejscowość turystyczna, naprawdę wciąż ma swój urok i potrafi zaskoczyć :) nie wiem jakiego standardu szukasz, ale jeśli czegoś lepszego, w wyższym to polecam hotel Nosalowy Dwór. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjedrz Re: Góry- co polecacie? 14.11.16, 23:07 Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Zakopane - gwarno, tłoczno, ale ma swój urok i wielu zwolenników. Na pewno fajne miejsce jako baza wypadowa na szlaki i do innych miejscowości na Podhalu. No i oczywiście jeżeli kochasz zakupy ;) Sam wybieram od lat Kościelisko - blisko Dolin, szlaków, jest ciszej i mniej tłoczo. Jak chcę, to jestem w 10 minut w Zakopanem, a jak nie chcę, to jestem w 10 minut w Dolinie Kościeliskiej. Wybieram od lat Pensjonat Liliowy Dwór Wiem jednak, że o gustach się nie dyskutuje i niech każdy wybiera wedle swoich preferencji :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karpacz.net Re: Góry- co polecacie? 13.12.16, 09:33 Ja polecam czasem niedoceniane Karkonosze - są góry wraz z niesamowitą Śnieżką, sporo zabytków, duży wybór hoteli i restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_palacz Re: Góry- co polecacie? 16.12.16, 09:28 Ja polecam Muszynę. Bywałam tam kilka razy ze swoim chłopakiem i rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
turystanizinny Re: Góry- co polecacie? 21.02.17, 13:41 Polecam Orlicę w Szczawnicy :) Cisza, spokój, przyroda, czyste powietrze, relaks :) www.orlica.com/oferta/pakiety Odpowiedz Link Zgłoś
niunia36 Re: Góry- co polecacie? 04.09.23, 09:31 Ja z mojej strony bardzo polecam zagraniczny wyjazd w góry do Włoch, www.narty-wlochy.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapodrozniczka Re: Góry- co polecacie? 27.02.24, 14:22 ostatnio byłam w Górach Stołowych, bardzo polecam Góry Stołowe Odpowiedz Link Zgłoś
mifa Re: Góry- co polecacie? 22.03.25, 09:24 A czy chodzi tylko o polskie gòry'? Bowiem mam piekne miejsce we Wloszech, stosunkowo tanie , blisko domorza i slynnych zabytkòw...... Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.gotul85 Re: Góry- co polecacie? 31.07.25, 12:01 Góry Izerskie są piękne i w Karpaczu jest super nocleg apartamenty Sun&Snow Odpowiedz Link Zgłoś