Dodaj do ulubionych

Pytanie do zdmina forum

28.11.09, 00:38
Panie Adminie!
Dlaczego usuwasz Pan posty?
Dlaczego jedni mogą zapytać co inni sądzą o myjni we Włoszczowie a
posty na temat szamponu i wody - podstawowych składnikach myjni
samochodowych są kasowane?
Panie Admin nie bądź Pan stronniczy i pozwól wszystkim się
wypowiadać. Panie Admin nie rób Pan wiochy.
Dlatego ponawiam usunięty post:
Drodzy forumowicze: co sądzicie o szamponie i wodzie we
włoszczowskiej myjni samochodowej?
Panie Admin, jak Pan usuniesz posta to będzie świadczyć że jesteś Pan
powiązany z myjnią a szampon i woda są nie odpowiednie do mycia
naszych ukochanych aut.
pozdrawiam
mieszkaniec woli wiśniowej
Obserwuj wątek
    • wolawisniowarules Re: Pytanie do zdmina forum 30.11.09, 10:38
      I co? jak przyszło do kasowania postów to Admin się znalazł, jak się do
      niego pisze posta to Admina nie ma.
      • hipohondryk1 Re: Pytanie do zdmina forum 30.11.09, 10:58
        Admin posta nie zauważył, bije się w pierś.
        Co do myjni, to wątek jest. Nie ma postów o szamponie przeciwłupieżowym i takich
        tam - bo deczko nie w temacie i wprowadza zamieszanie. Uprzejmie proszę o
        założenie wątku prześmiewczego i tam można się będzie śmiać do woli ze
        wszystkiego, o ile nie będzie obrażania i wulgaryzmów, a w pozostałych wątkach
        proszę o pisanie postów na temat i poważnie, adekwatnie do tematu.
        Da radę?
        • nocenzure Re: Pytanie do zdmina forum 30.11.09, 19:32
          małe pytanie do: "założenie wątku prześmiewczego i tam można się będzie śmiać do woli ze wszystkiego, o ile nie będzie obrażania i wulgaryzmów" - ze wszystkiego znaczy z osób, rzeczy, przywar, sytuacji ... architektury włoszczowskiej czy też są jakieś wyjątki? czy szanowany admin forum ma listę rzeczy/osób, przywar ect których nie wolno wyśmiewać? wyłączam oczywiście religię (bo można poczuć smołę... później) i oczywiście pewne osoby na wyyyysokich stanowiskach (bo można poczuć... cenę ogłoszenia przeprosin w prasie)....
          • hipohondryk1 Re: Pytanie do zdmina forum 30.11.09, 21:15
            Ze wszystkiego, proszę bardzo. Ale niech od tego będzie odpowiedni wątek. I gra
            gitara. Nie będę tam ingerował o ile nie będzie złamania regulaminu.
        • wolawisniowarules Re: Pytanie do zdmina forum 30.11.09, 23:38
          widzę że Admin nie zrozumiał kontekstu mojej wypowiedzi. Jeśli
          pojawia się temat myjni samochodowej to raczej nie chodzi o szampon
          przeciwłupieżowy lecz jak można byłoby się domyśleć szampon
          samochodowy. Czy pytanie o owy szampon samochodowy wydaje Ci się nie
          w temacie myjni samochodowej drogi Adminie? Czy napisałem gdzieś że
          chodzi mi o szampon przeciwłupieżowy? Bardzo proszę na przyszłość
          przeczytać dokładnie posta którego zamierza się usunąć, bo akurat
          może się okazać adekwatny do tematu tak jak było to w tym przypadku.
          • hipohondryk1 Re: Pytanie do zdmina forum 01.12.09, 07:06
            Poprawiam się. Następny był w temacie łupieżu. Się zagalopowałem.
            • tru-dru Re: Pytanie do zdmina forum 03.12.09, 08:23
              Kolego - administrujesz Forum z zacięciem Dzierżyńskiego czy Stalina. Likwidujesz mi posty (i innym) oraz odciałeś mi możliwość pisania tu (innym też) pod moim dawnym, znanym tu nickiem. Prawdopodobnie jesteś nadgorliwym dzieciakiem, jeśli chodzi o umysłowość, choć na pewno jesteś b. pełnoletni. Tak skromne zadanie Cię przerosło czy wyobrażasz sobie, że tu jest Wszechświat cały ? Natomiast odnośnie "pisania nie na temat", jak określasz - słyszałeś kiedy o dygresyjności oraz pobocznym rozwijaniu myśli, choć w obranym kierunku logicznym ? Czy niewiele słyszałeś...
              • hipohondryk1 Re: Pytanie do zdmina forum 03.12.09, 09:23
                W zawodówce o tym nie mówili. Zawsze możesz założyć własne forum jeśli panujące
                tu zasady Ci nie pasują. Komuna się skończyła, to nie towar reglamentowany. Jak
                wchodzisz do kogoś do domu w ubłoconych buciorach to je zdejmujesz czy uznajesz
                że masz prawo w nich łazić po dywanie?
                • tru-dru Re: Pytanie do zdmina forum 03.12.09, 16:29
                  Czekaj, Stary - właśnie a propos tych butów (i to będzie omal nie na temat, bo Ty dygresyjnie to powiedziełeś). Własnie uważam - poza tematem naszej głównej rozmowy - że zdejmowanie butów, to zły polski obyczaj ze sfery drobnomieszczańskiej czy arcychłopskiej. Choć pewnie, jeśli buty są ubłocone, sam ich posiadacz chyba je zdejmie czy oczyści. Ale to wyjątek. Dotknąłes mojego punktu - bowiem walczę z tym prostackim obyczajem zdejmowania butów przez gościa, u nas w Polsce. Gdy chcą umnie zdejmować buty w progu - mówię "to nie meczet". No, gdyby wdepnął/a w psie gówno, to sam umyję buciki i nie zerzygam sie przy tym.
                  • tru-dru Re: Pytanie do zdmina forum 03.12.09, 16:40
                    P.S. Hipochondryk - a u mnie w podstawówce mówili, tzn prawie o tych butach - i pani Nowakowa, pan Błtowski, pani Zasuniowa, pani Olga jacuńska (po Sorbonie)i pani dyrektor Putzlacher (kto ich pamieta ?). Tzn wydaje mi się, że mówili, bo człowiek, co sam wie dobrego, to potem przypisuje swym znakomitym nauczycielom. W zawodówce, mówisz... To czemu w birecie spiewasz "Gaudeamus" na fotce z harvardu, którą mam ?
                    • hipohondryk1 Re: Pytanie do zdmina forum 04.12.09, 07:07
                      To fotomontaż. Podobnie jak moje fotki z księżyca, Titanica i za kierownicą BMW
                      Sauber. Nie napinaj się, bo coś Ci pęknie i będzie zonk, w szpitalu grypa więc
                      nie warto się wybierać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka