adi514 01.03.05, 21:00 wyraźcie swoje uczucia jakie są w was po zlikwidowaniu klubu!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrhans Re: SKS Star Starachowice 01.03.05, 21:24 Słuchaj adi moje zdanie na temat naszej piłki chyba nie nalezy do zbyt poularnych. Oczywiscie wielki zal mnie ogarnia jesli trzeba zamknąć klub z taką historią w 60 tysięcznym mieście. Ale działacze i członkowie klubu (także Ci którzy dramatycznie protestowali na ulicach miasta) nie potrafili z tego co mi wiadomo przedstawić alternatywy wobec sytuacji klubu. Zrzucanie wszystkiego na barki miasta to małowzroczność. Przecierz te długi trzebaby słacać z publicznej kasy, a jest wiele innych potrzeb w naszym niezbyt bogatym mieście, aniżeli utrzymywanie żle zarzadzanego klubu, którego wyniki sportowe sa co najmniej mierne. Zabrakło niestety pomysłu i zdrowych rozwiązań oraz energicznych ludzi. Szkoda. Bardzo szkoda. Ale moze to droga do odrodzenia piłki w miescie.Miejmy nadzieje Pozdrawiam adi. Głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: SKS Star Starachowice 02.03.05, 07:29 ja brałem udział w tej manifestacji i byłem bardzo dumny że na niej jestem , pokazała ona ze klub w jakiej sytuacji by nie był kibiców zawsze ma,ten klub to historia miasta to tradycja która została zburzona,z jednej strony wina miasta z drugiej działaczy między nimi nie było zadnego porozumiennia i dlatego klub upadł,mysle ze w końcu miasto powoła nowy klub który bedzie miał na celu podtrzymanie tradycji Stara Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adi514 Re: SKS Star Starachowice 02.03.05, 12:22 wiecie moze i macie racje ale z jednej strony ja w tym klubie gralem i mi jest bardzo przykro bo ponad 5 lat jeżdziłem na mecze. Moze na początku mój rocznik 1990 nieradzil sobie najlepiej... ale ostatnio nasz sytuacja zmienila sie na lepsze.. mamy lepsze miejsce w tabeli i naprawde zaczeliśmy grać prawdziwą porządnąpiłke nozną ! Nam jako graczom SKS Star Starachowice jest bardzo przykro i smutno bo wlozyliśmy wiele starań aby nasz klub pioł sie na szczyt tabeli zeby zajmował jak najlepsze misjsca.mimo ze JUVENTA nam zaoferowala zebyśmy grali u nich to wiele z nas niechce tam iść poniewarz my zyjemy naszym ukochanym klubem o ktorym nigdy nie zapomnimy!!!W ubieglą sobote odbyl sie ostatni nasz wspólny trening i teraz karzdy idzie w swojąstrone... niektorzy do JUventy a jeszcze inni no innych klubow w naszym województwie.. Pozdrawiam i namawiam do dalszej wypowiedzi [: aDi Odpowiedz Link Zgłoś
piotrhans Re: SKS Star Starachowice 02.03.05, 12:43 Demonstracja to był słuszny krok. Zaznaczono dramatyczną sytucje. Lecz kiedy demonstrowania opadnie szał trzeba dać rozwiązania. pomysłow niestety zabrakło. Szkoda. A miasto, cóż powtarzam wg mnie nie jest od tego żeby bezpośrednio utrzymywać klub. Pozdrawiam w nadziei na lepsze czasy i pomysły w naszym sporcie. (a może JUVENTA jest dobrą zapowiedzią na przyszłość?) Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: SKS Star Starachowice 02.03.05, 12:49 Juventa ma przed sobą przyszłośc poniewaz ma dobrychy działaczy którym zależy na klubie, a to połowa sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
ck_forever Re: SKS Star Starachowice 03.03.05, 15:08 Zawsze można potem nazwać Stra-Juventa, czy Star. przecież nie jest to nazwa zastrzeżona. pozdro z Kielc dla tego zasłuzonego dla regionu klubu Odpowiedz Link Zgłoś
adi514 Re: SKS Star Starachowice 23.03.05, 19:24 Moze coświecej napiszecie?????:> Odpowiedz Link Zgłoś
piotrhans Re: SKS Star Starachowice 09.05.05, 12:51 jest nadzieja. Juventa zgłasza seniorów od tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: SKS Star Starachowice 09.05.05, 16:21 jest szansa na dobra piłkę w naszym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: SKS Star Starachowice 11.05.05, 11:12 Wskakują na miejsce Stara czy po prostu zaczynają od zera ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: SKS Star Starachowice 12.05.05, 10:59 zaczynaja od 0 ale mają kultywować tradycję Stara Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: SKS Star Starachowice 12.05.05, 11:21 Z drugiej strony to bardzo dziwne: MAN Cersanit i nikt nie chciał wspomóc. Chociaż znając naszych działaczy nie ma się czemu dziwić :( Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: SKS Star Starachowice 12.05.05, 12:44 firmy nie bedą na darmo wyrzucać pieniądze w błoto wiedząc ze one i tak nie trafią na poprawe sytuacji w klubie tylko zostaną rozkardzione przez zarząd jak to miało miejsce do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: SKS Star Starachowice 12.05.05, 12:46 inwestycjekielce.w.interia.pl/ fajna stronka Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: SKS Star Starachowice 31.05.05, 11:49 Sorki, a Star, który gra w lidze bodajże okręgowej ? Odpowiedz Link Zgłoś