xudys 24.10.08, 19:29 Poszukuje lokalu na wesele Sandomierz, Tarnobrzeg lub ostatecznie Stalowa Wola. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
musti77 Re: lokal na wesele 11.01.09, 23:47 zależy od ilości gości ale w sandomierzu polecam lokale na starówce Odpowiedz Link
butterfly2685 Re: lokal na wesele 06.06.09, 15:50 orintuje sie ktos z was moze kiedy bedzie oficjalne otwarcie nowego lokalu w Sandomierzu na ul.Krakowskej?? Poszukuje tez dobrego fotografa i kamerzyste, mozecie kogos polecic? pozdrawiam Odpowiedz Link
kingazzz Re: lokal na wesele 27.09.09, 23:15 butterfly Heyka:) Moja siorka i jej narzeczony zalozyli studio fotograficzne polecam ich usługi krecili i robili foty u mnie na weselichu sa super, film z polotem, pomyslem, przekonasz sie jestem z Sandomierza oni dojerzdzaja z Gorzyc serdecznie zapraszam na strone w kontaktach znajdziesz telefon:) www.visionstudio.xn.pl Odpowiedz Link
darkoy Re: lokal na wesele 27.10.09, 21:53 Witam. Polecam lokal w gorzycach "wenus" można zobaczyć na www.wenusgorzyce.pl Miałem tam wesele rok temu było spoko tak że polecam. Dużo miejsca, daleko od drogi itd. warto sie przejechać i obejerzeć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
djmichal173 Re: lokal na wesele 11.11.09, 17:32 Witam jesli chodzi o lokal na wesele to mogę polecić "Hotel Grodzki". Jeśli potrzebują Państwo Dj'a który poprowadzi wesele to zapraszam do współpracy.Zajmuję się oprawą muzyczną imprez,mam własny sprzęt nagłośnienie i oświetlenie oraz doświadczenie w prowadzeniu imprez. Tel: 519-617-801 email:djmichal173@op.pl Odpowiedz Link
rzmija Re: lokal na wesele 14.11.09, 00:39 A czy był ktoś na weselu w niedawno powstałym hotelu Sarmata? Czy jedzenie jest smaczne i obsługa ok? Miejsce wydaje się ciekawe. I jakie są stawki w hotelu basztowym? Niestety na stronce nie ma cen menu. Odpowiedz Link
moniquea Re: lokal na wesele 04.11.19, 12:56 Tu masz bardzo ładne miejsce na wesele w okolicach Stalowej Woli - www.klimatycznewesele.pl/. Bawiłam tam na weselu brata i było super. Impreza pierwszorzędnie przygotowana. Ładnie udekorowana sala bankietowa, super jedzenie. Potrawy urozmaicone i elegancko podane. Sala ładna i przestronna. Polecam Odpowiedz Link
malgomalgosia Re: lokal na wesele 07.05.20, 10:23 Bardzo ładnie i klimatycznie jest w Racławicach w Domu nad Rozlewiskiem. Miałam tam swoje wesele w zeszłym roku i jestem mega zadowolona mój mąż też. Bardzo miły i pomocny właściciel. Mają duży wybór menu. Jedzonko w ogóle jest bardzo smaczne. Odpowiedz Link
jadziamarc Re: lokal na wesele 03.06.20, 13:37 Dom nad Rozlewiskiem jest w porządku. Sama szukam lokalu na wesele i to miejsce jest u mnie na pierwszym miejscu. Dogrywamy tylko z narzeczonym termin i pewnie tam zorganizujemy nasze wesele. Bawiliśmy tam w zeszłym roku i było pięknie. Do niczego nie można się było przyczepić a ja z reguły jestem czepialska. Mam nadziej że moja imprezę też taka będzie Odpowiedz Link
izizkaiz Re: lokal na wesele 04.09.20, 16:40 Bardzo podobało mi się wesele w tym miejscu klimatycznewesele.pl/, Ładnie przygotowali wesele mojej przyjaciółce. Bardzo podobała mi się sala i obsługa. Jedzenie tez bardzo smaczne w odpowiedniej ilości i odpowiednio podane. Sama mam zarezerwowany termin na swoje wesele także mam nadzieje ze będzie równie udane Odpowiedz Link
justijusta Re: lokal na wesele 08.04.21, 09:47 Organizowałam wesele w Domu nad Rozlewiskiem Racławicach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z mężem z tej imprezy. Bardzo ładnie wszystko przygotowali. Mają wspaniałych kucharzy i świetna obsługę kelnerską. Ładny, przyjemny i przestronny lokal. Odpowiedz Link
anitaaatta Re: lokal na wesele 03.12.21, 11:07 Ja też byłam na weselu w Domu nad rozlewiskiem. Bardzo mi się tam podobało. Pięknie urządzona uroczystość z profesjonalną obsługą, pysznym jedzenie, bardzo dobra muzyką i świetnym klimatem. Polecam Odpowiedz Link
marimariyna Re: lokal na wesele 04.04.22, 13:37 Mój brat miał wesele w Domu nad rozlewiskiem, ja sama organizowałam tam komunię córki. Pięknie potrafią przygotować imprezę. Mają świetna kuchnie. Korzystają z dobrej jakości produktów. Wszystko świeże i smaczne. Polecam. Odpowiedz Link
monikamonisz Re: lokal na wesele 01.09.22, 20:00 Witam. Dzięki za informację na temat t Domu nad Rozlewiskiem. Szukałam ładnego miejsca na przygotowanie imprezy z okazji rocznicy ślubu moich rodziców. I uderzyłam do tego lokalu. Szybko się dogadałam z właścicielem do do ceny i terminu. Pięknie wszystko przygotowali. Mają dobra kuchnie i profesjonalna obsługę kelnerską. Impreza była naprawdę wspaniała. Odpowiedz Link