Dodaj do ulubionych

sven60 - spec od wszelkich tematów

31.01.07, 16:44
sve60 to gość który jak mało kto zna się na wielu rzeczach. Ma rozległą wiedzę
na każdy temat. Potrafi pisać o rzeczach o którym zwykłym forumowiczom się nie
śniło. Bardzo skromna osoba. Naprawdę. A tak poważnie to oto cytaty pierwsze z
brzegu co sądzą o nim forumowicze:

sven60 napisał:
> No cóż..........powiem tak intuicja, a tak na poważnie jest w internecie
> strona z ciągle aktualizowanymi danymi o rozmieszczeniu radarów.
>
> ps( wejdź w google , następnie wpisz rozmieszczenie fotoradarów w Polsce i
> powinieneś znaleźć)

Sven60, skoro chcesz tak bardzo podeprzeć się danymi ze strony z
rozmieszczeniem fotoradarów w Polsce to proszę spójrz tutaj:
mobilne.net/index.php?strona=szukaj&szukaj=w%B3oszczowa&kategoria=
Opis dość dokładny, wraz ze współrzędnymi geograficznymi.

Sven60, błaźnisz sie z kazdym postem coraz bardziej. Uzywasz pojęć których nie
znasz znaczeń, anomia to nienormalnosc? pierwsze slysze! Jesli nie wiesz co to
jest anomia to sie wyedukuj troche najpierw zanim zaczniesz pisać. Anomia wg
Emile Durkheima, czy wg Roberta MErtona to stan dezorganizacji spolecznej, jeśli
oczywiscie cokolwiek mówią ci te nazwiska...bo z tego co widze , wątpie.

Więc skoro cenisz sven60, to tym bardziej powinno Cię obchodzić, że 'włazi" do
tej samej rzeki co liptovski, przez co jej/jego wiarygodność się zmienia

Sven60 możemy być z Ciebie dumni.
Pierwszy raz w historii napisałeś inteligentny post.
Boje się że ktoś Ci go podyktował.

Sven60 jakich Ty trudnych słów użyłeś, pewnie i tak nie masz pojęcia co one
znaczą..weź się chłopie do pracy.. i nie obrażaj więcej tu ludzi...bo dzisiaj
przegiąłeś wyzywając od buraków i obrażając ludzi ze wsi i na dodatek straszyłeś
prokuratorem!!

ven60 dziecko...za każdym razem kiedy czytam Twoje wypociny moje usta składają
się do śmiechu.. Powiedziałeś że targowisko jest we właściwym miejscu..
a powiedz mi dziecko jakie są kryteria lokalizacji targowiska według Ciebie ?
W centrum ? Może zrobimy u Ciebie na podwórku ? co ??

Całość na:

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=sven60&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=12540&poz=0&A_szukaj=tresc&x=0&y=0&zywe=2
Obserwuj wątek
    • sven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 31.01.07, 18:08
      Napij się wody bo chyba wiem który post cię tak rozgrzał..........a w ogóle to
      pozdrowionka dla ciebie
      • antysven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 31.01.07, 18:16
        Skoro wiesz jaki post mnie rozgrzał to napisz, wszak ty masz rozległą wiedzę.
        Tak na marginesie tobie i forumowiczom wyjaśnię mnie rozgrzewa tylko moja
        dziewczyna;-).
        • sven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 01.02.07, 09:21
          W odpowiedzi na twoją krytykę wobec mnie , pragnę ci zakomunikować że to co
          napisałem widocznie było potrzebne, znasz bowiem napewno przysłowie o nożycach
          i stole.....więc dzięki ci że utwierdziłeś mnie w przekonaniu osłuszności
          poruszania niektórych tematów.
          To co napisałem nie jest kłamstwem , moje opinie na różne tematy są może
          niewygodne ale nie powinny być dla nikogo krzywdzące , są po prostu prawdziwe...
          A na koniec powiem ci że tylko osoba której zależy żebym zamilkł mogła zadac
          soie tyle trudu co ty ,np poprzez cytowanie moich postów.
          Powiem ci jeszcze że są to w większości odpowiedzi na posty innych forumowiczów,
          które ty starannie wybrałeś jeszcze raz potwierdzając że jestem dla ciebie
          bardzo niewygodny.
          No cóż to do następnego hahahahahahah.....i pozdrów twoją gorącą dziewczynę.
    • antysven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 01.02.07, 17:53
      Mam prawo nie zgadzać się z Tobą sven60. Nie pisz że jak mam inne zdanie to od
      razu chce Ci zamknąć buzię bo piszesz o niewygodnych rzeczach. Gdyby tak było
      napisałbym na forum nie do ciebie a do innych. Nie odpowiada mi że zabierasz
      zdanie w sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. Stosujesz demagogię.
      Chcesz zostać forumowiczem roku? Piszesz na różne tematy przy czym są one
      skrajne. Pozostaje zadać pytanie. Czy rzeczywiście stoi za tobą wiedza
      wynikająca z doświadczeń w danej materii czy też tylko chęć zaistnienia w
      internecie, który staje się źródłem wyładowania jakiegoś napięcia,
      uzewnętrznienia tego co tkwi w twojej psychice, wszelkich myśli objawiających
      się w postaci tego o czym piszesz na forum,czy też przedłużenia słynnego zdania
      "non omnis moriar". Jesteś bardzo pompatyczny. Uderz w stół a nożyce się odezwą.
      Bardzo skromny jesteś. Jawisz się jako sprawiedliwy, prawy...
      • sven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 02.02.07, 08:58
        JA się nie jawię, i nie stosuję demagogii wszystko co piszę jest prawdziwe ,
        nie ma w moim pisaniu ani słowa nieprawdy,acha skromny jestem to fakt, dzięki
        że to zauważasz choć ,nie jest moim celem zwracanie na siebie uwagi.
        A czy stoii za mną wiedza wynikająca z doświadczeń? ,no wybacz ale nie tobie to
        oceniać,a na te tematy o których nie mam pojęcia nie zabieram głosu.
        Ty masz prawo się nie zgadzać ,każdy ma się prawo nie zgadzać, a druga strona
        ma prawo wyrażać swoje opinie , koniec kropka.(ciekawe swoją drogą, z czym
        konkretnie się nie zgadzasz?,ale to takie moje głośne myślenie absolutnie nie
        nakłaniam cię do odp).
    • chuang.tse Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 03.02.07, 13:52
      Wszystkie te tematy antysvena są po prostu żenujące :/ Gościu, wlej sobie wody w
      gacie, ochłoń i zamilcz. Pozdrawiam obu szanownych panów.
    • smp1122 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 05.02.07, 19:54
      zgadzam się z Tobą całkowicie.sven 60 to człowiek który ma problemy przede
      wszystkim ze sobą. Pochodzi z grona osób tzw. robiących wiele szumu wokół siebie
      a nie mających nic ciekawego do powiedzenia. Mam nadzieję że w końcu najpierw
      pomyśli co ma powiedzieć a później powie. zauważyłam że uwielbia krzywdzić
      ludzi. powinien ktoś jemu wreszcie zrobić koło " pióra". Brzydzę się nim i myślę
      że nie tylko ja. swen 60- jesteś tylko dla nas zerem!!!!!!!!!!!!
      • sven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 06.02.07, 09:17
        JA nie robię szumu tylko ustosunkowywuje się do niektórych poruszanych tematów,
        używając sformułowania NAS sprawiasz wrażenie jakbyś był (ła)towarzyszem (ką)z
        minionej epoki.I jeszcze raz powtarzam nikogo nie skrzywdziłem,chyba że prawda
        jest krzywdząca dla kogoś ale to już nie moja wina.Pozdrawiam CIĘ serdecznie i
        mam nadzieję że mój post nie jest dla ciebie krzywdzący, jeśli jest przepraszam.
        Trzymaj się i poprostu nie czytaj moich postów jak się nie czyta niektórych
        gazet, ja tak robię.
        • smp1122 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 06.02.07, 11:54
          Ty nadal nic nie rozumiesz. A szkoda. Ta nie jestem z tych co biernie
          przyglądają się co Ty wyprawiasz. Znam niektóre sytuacje o których pisałes. i
          powiem ci więcej: swoimi słowami skrzywdziłeś wiele osób. Zrobiłeś tyle krzywdy
          ludziom niczemu niewinnym. ale przecież co to dla ciebie. Jesteś anionimowy i
          masz to gdzieś. Szkoda mi ciebie. Mam tylko nadzieję że ktoś się wreszcie wezmie
          za ciebie. Pamiętaj że zaqczyna się zawsze od siebie. Nigdy nie wypowiadałam się
          na forum ale już nie mogłam dalej przyglądać się temu co Ty wyprawiasz. Ty
          jesteś zwykłym plotkarzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • sven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 06.02.07, 13:12
            OOOOOO jakie emocje ,masz prawo nazywać mnie jak chcesz ale ty mnie chyba z
            kimś mylisz na tym forum......powiedz jakie konkretnie stwierdzenie było dla
            kogoś krzywdzące? Przez krzywdzące rozumiem nieprawdziwe , bardzo proszę o
            podanie przykładu kiedy kogoś skrzywdziłem. Wiem że taka sytuacja nie miała
            miejsca więc jestem spokojny o to że nic konkretnego i prawdziwego mi nie
            odpiszesz.A tak nawiasem mowiąc mówiłem ci nie czytaj moich postów ja
            przeczytam jeszcze twoją (jak bedzie)odpowiedź.Pozdrowienia dla ciebie.....nie
            stresuj się tak....
            • smp1122 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 06.02.07, 15:02
              i to jesteś cały ty. szkoda mi cię człowieku. popatrz na siebie w lusterku!
              traktujesz wszystkich z góry. a ja z nikim cie nie pomyliłam bo nie ma takiego
              drugiego plotkarza jak ty na tym portalu. cieszę się że nie tylko ja to
              zauważyłam. przykładów podawać ci nie będę bo i tak wdarłeś się w bardzo
              prywatne sprawy ludzi. oby ktoś wziął się za ciebie. ty masz problemy ze sobą.
              weż się za czytanie mądrych książek psychologicznych to odpowiesz sobie na wiele
              pytań dręczących cię. cieszę się że wreszcie ktoś zauważył twoją ułomność. a
              jśli nie pamiętasz co wcześniej pisałeś to sobie sam poczytaj. i na koniec dobra
              rada: nim napiszesz POMYSL!!!!!!!!!!( jeśli potrafisz) to tyle co miałam do
              powiedzenia na tym portalu.
              • sven60 Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 07.02.07, 08:52
                Zgodnie z moimi przewidywaniami nie powiedziałeś(bo nie miało to miejsca) w
                jakim poście napisałem nieprawdę ,a teraz żegnam i nie zmieniaj tak często
                nicka, zauważ że ja pisze ciągle pod tym samym.
    • chuang.tse Re: sven60 - spec od wszelkich tematów 07.02.07, 21:09
      mmhmm... nie będę ingerować w wasze kłótnie, chciałabym tylko zwrócić uwagę,
      żeby mówić na forum tylko i wyłącznie za siebie, nie w imieniu innych bo inni
      mogą wypowiedzieć się sami. Posty więc w stylu "Sven60 nikt cię nie lubi, nie
      cos tam coś tam", są jak najbardziej nie na miejscu - mnie na przykład
      bardziejkole w oczy zachowanie "antysvena" :/ a ogólnie rzecz biorąc całe to
      "svenowanie" robi się żenujące - panowie (czy też panie), odpuście sobie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka