bbbb52 22.05.05, 22:03 Zdecydowanie twierdzę, że wszyscy jesteście wielkimi "śpiochami"! Nic się w mieście nie dzieje ciekawego, nawet nie odwiedzacie stron Forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.su Re: śpiący Sandomierz! 23.05.05, 17:57 W miescie sie dzieje, i to sporo, a jak tam wroce, to dopiero sie bedzie dzialo! Zapraszam na strone "Sandomierskie klimaty" (link ponizej), zawsze najswiezsze informacje o imprezach. A ze na forum pustki... Wszyscy sa na Rynku, to dlatego :D Odpowiedz Link
iwonacia Re: śpiący Sandomierz! 23.05.05, 23:02 Na Rynku, nad Wisłą i w innych ciekawych miejscach. Ale fakt, że na forum niewiele osób zagląda, bo chyba o nim nie wie. Moze by tak je jakoś wypromować? Może na sandomierskie.com, d.su? Jak myślisz? Odpowiedz Link
d.su Re: śpiący Sandomierz! 24.05.05, 15:49 mysle, ze tak, jakos sie nie moge zebrac zeby sie za to zabrac :) Odpowiedz Link
bbbb52 Re: śpiący Sandomierz! 26.05.05, 20:24 Rzeczywiście, jest niewielu internautów odwiedzających tę stronę. Jestem wprawdzie mieszkanką Tbg, ale duchem jestem w Waszym pięknym mieście. Popatrzcie na stronę Tbg - jest nas bardzo wielu użytkowników. Można powiedzić, że nic bez nas o nas! Odpowiedz Link
d.su Re: śpiący Sandomierz! 26.05.05, 20:46 bedzie lepiej, przyjdzie i na nas czas :). Sama czesto odwiedzam tarnobrzeg.info (jesli te strone masz na mysli), teraz jednak jestem daleko od Sandomierza, i z racji dostepu do internetu niejako z doskoku, nie daje rady kontrolowac wszystkiego :) poprawimy sie Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwonacia Re: śpiący Sandomierz! 26.05.05, 23:22 Ja też zagladam na stronę T-ga, bo tam jest więcej forumowiczów. Kiedy byłaś w S-rzu? Na Starówce wiele się dzieje, szczególnie w weekendy, zapraszamy! Odpowiedz Link