Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

30.04.07, 14:11
Witam
Mam do Was pytanie otóż......który ośrodek nauki jazdy polecacie.
Gdzie można zdać szybko, łatwo, bezstresowo i bez żadnych niespodzianek.
Dawajcie jakieś godne polecenia adresy.....proszę ;)
Obserwuj wątek
    • aaaa85 Re: Prawo jazdy 01.05.07, 19:43
      to zalezy gdzie wolisz jeżdzieć??jak po Kielcach, to spoko jest pan z Armii
      Krajowej, natomiast jak po Częstochowie, to Wasików nie polecam, bo na ludzi od
      zajechania.
    • meg25.08 Re: Prawo jazdy 02.05.07, 10:56
      zależy gdzie chcesz zdawać prawko??jeśli w Kielcach to polecam Pana Andrzeja
      Chudego. bardzo dużo osób od niego zdaje za pierwszym razem. naprawde polecam.
      • oryginal4 Re: Prawo jazdy 04.05.07, 06:02
        Dziękuję za odpowiedzi.
        Równiez słyszałem dużo złych opinii o Wasiku. Może mili i przyjaźni panowie ale
        podobno nic nie nauczą a potem strach po mieście jeździć nawet jak już się ma
        prawko.
        Chyba wolę zdawać w Kielcach :)
    • kikos1 Re: Prawo jazdy 14.05.07, 19:21
      osobiscie ? jesli zdajesz w kielcach idz do szoly jazdy w kielcach jesli w
      czewie to do czewy dlaczego ? dojechac do kielc latwo :) a godziny ktore sa
      wliczane w dojazd do kielc czy tez czestochowy to strata Twoich pieniedzy a
      zapewniam ze i przygotowanie do egz. teoretycznego jak i praktycznego o niebo
      lepsze :)
    • a_r_t_u_r1 Re: Prawo jazdy 14.05.07, 20:59
      ja bym polecał pana Dziubę z AK jeździ po kielcach i jako jedyny ma według mnie predyspozycje do nauki jazdy w końcu jest jeszcze nauczycielem
      • kikos1 Re: Prawo jazdy 18.05.07, 15:38
        w glowach sie ludziom poprzewracalo :o admin prosze o zamkniecie tego postu bo
        dzieciaki sie najaraly trawy i basnie pisza :D
        • oryginal4 Re: Prawo jazdy 27.06.07, 07:50
          Dziękuje za wskazówki.
    • aaaa85 Re: Prawo jazdy 27.06.07, 14:56
      Jedno jest pewne. jak się ma smykałke do jazdy, to zdasz, i nie wazne u kogo itd;-)
      • kongo261 Re: Prawo jazdy 29.06.07, 21:07
        ja polecam pana Dziube sam tam zdawałem a teraz moja zona zdasz tam za pierwszym
        razem
        • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 30.06.07, 01:09
          Moja wnuczka uczyla sie u pana Ryska z Koniecpolskiej. Pan Rysiek jako jeden z
          nielicznych umie jezdzic po Kielcach. Fakt, ze trabia na niego czesto i nie
          umie sie dobrze wlaczyc w ruch w tak wielkim miescie, ale nadrabia odwaga i
          gestami jakie sle w kierunku innych kierowcow. Poza tym umie on przekazac te
          ogromna wiedze jaka jest jazda samochodem.
          Wnuczka zdala za pierwszym razem, ale to dlatego, ze ma ladne nogi i dziadka z
          grubym portfelem.
          • emma2010 Re: Prawo jazdy 01.07.07, 01:10
            Ech , to brzydko o Tobie świadczy,że dałes sie wkręcić w machinę korupcyjną. A
            tak opoluwałeś pielęgniarki i lekarzy. Pozdrawiam
            • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 01.07.07, 03:28
              emma kategorycznie zaprzeczam. Nikogo nie opluwalem. Wyciagasz mylne wnioski.
              • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 11:10
                Szok.To ty już jestes dziadkiem???
                • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 19:31
                  Niestety moje dziecko niestety.. Czesto tesknie do swych mlodzienczych czasow
                  gdy jezdzilo sie konno z szabelka u pasa a panny spogladaly z utesknieniem na
                  nasze ulanskie lsniace, odpicowane buty. Ech.. lezka sie w oku kreci.. szabelka
                  moja do dzis wisi w salonie nad telewizorem razem z porozem jelenim, ktorego
                  upolowalem wspolnie z potomkiem ksiecia Jana Zablockiego gdzies w poznych
                  latach 30tych ubieglego wieku. A bylo to moja droga w borach bialowieskich po
                  zacienionej stronie Wisly, wojska wroga czaily sie w oddali, ale my sie wtedy
                  kulom nie klanialismy..
                  • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 19:40
                    To stówka ci już pewnie stuknęła? Bystry jesteś jak na stuletniego(powiedzmy)
                    dziadka i z obsługą komputera tez nie najgorzej.Trochę robisz mnie w balona ,
                    prawda?
                    • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 20:13
                      cybellinko jakzebym mogl Cie robic w balona. W moim wieku takie zarty juz po
                      prostu nie przystoja.Ba! czesto dyskredytuja mnie w oczach mych znajomych z
                      brydzyka i szachow. Trzymam sie swietnie, to prawda. mam swoje sposoby na
                      dlugowiecznosc i ogolna witalnosc. Ciagle jestem 100 procentowym mezczyzna i
                      niejednego golowasa moglbym zakasowac w przedbiegach. Ze cztery razy w tygodniu
                      lapie mnie sztywnosc poranna i mowie Ci, ze czuje sie wtedy jak 20 latek. A
                      komputer? Coz, w dzisiejszych czasach to jak telefon. Wyobrazasz sobie by ktos
                      nie umial obsluzyc telefonu?
                      • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 20:29
                        Wyobrażam sobie.A co robisz jak cię złapie sztywność poranna?
                        • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 20:37
                          A tu juz wkraczamy w sliskie tematy.. Nie wiem czy jestes pelnoletnia..
                          • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 20:42
                            Jestem pełnoletnia i już dawno po maturze, no więc?
                            • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 20:44
                              spotkajmy sie na szklaneczce polo-cocty lub orange to ci opowiem..
                              • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 20:54
                                Polo-cocty?! A fuj!Nie znoszę polo-cocty, a zresztą nie znoszę też facetów po
                                50-tce, nawet jako kolegów. Jeden znajomy mojego ojca zakochał sie we mnie(
                                teraz radosny 60-iolatek)- ja miałam wtedy 26, a gdy odrzuciłam zaloty za karę
                                (ha,ha,ha)przestał mi mówić "dzień dobry".Taka straszną miałam karę za jego
                                złamane serce.Dobra, nieważne, myślałam , że tak po koleżeńsku i przez internet
                                przyblizysz mi nieco realia życia staruszka.No i co by na to powiedziała twoja
                                wnuczka?
                                • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 21:10
                                  No ja dzien dobry nie przestalbym Ci mowic. Chyba nie sadzisz, ze przyblize Ci
                                  tu na forum cokolwiek zwiazanego ze mna..
                                  A o maja wnuczke sie nie martw. Roznice pokolen w zwiazkach to u nas normalka.
                                  Wnuczka chodzi z moim kolega wysiedlonym ze Lwowa na ziemie zachodnie w latach
                                  40 tych.. Facet jest najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. kazdemu w jego
                                  wieku zycze takiego ukladu.
                                  • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 21:17
                                    A ty chyba nie myślałeś , że ja biorę to wszystko na poważnie? Nie musisz mi
                                    nic przybliżać, myślałam , że tak sobie popiszemy głupoty, bo fajnie zacząłeś,
                                    ale chyba twoja wyobraźnia juz się troszkę na dzisiaj zmęczyła.Może więcej
                                    zażywaj Geriavitu farmatonu? No cóż, nie ma to jak być przed trzydziestką...Nie
                                    obrażaj się, zawsze z natury byłam złośliwa wobec facetów, ale mój mąż i tak
                                    mnie kocha
                                    • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 21:26
                                      hahhaha masz racje, nie ma jak byc przed trzydziestka..
                                      i kto tu kogo bierze powaznie..
                                      pozdrowienia dla meza. Uwierzylbym, ze Cie kocha gdyby to on powiedzial, nie
                                      ty. Ale trzeba miec nadzieje.
                                      • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 21:36
                                        Obraziłes się o to, że mam męża?I poważnie jesteś przed trzydziestką?Po
                                        przeczytaniu twoich niektórych( innych )komentarzy można się nabrać, że
                                        oscylujesz w granicach wieku mojego ojca w porywach do dziadka.I ta polo-
                                        cocta.Który facet teraz proponuje dziewczynie polo-coctę? To strasznie
                                        staroświeckie.I jaki zrobiłeś się złośliwy.
                                        • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 21:45
                                          cybelinko nie obrazilem sie skadze znowu. Maz nie ma tu nic do rzeczy, przeciez
                                          piszesz tu ze mna, a nie spedzasz czas w jego ramionach. Jezeli polo-cokta nie
                                          wchodzi w gre proponuje Ci szklaneczke tokaju lub armaniaku. Zarezerwuje stolik
                                          u Slawki i spedzimy wieczor na milej rozmowie. Acha, o ktorej mam Cie odebrac
                                          moim 12 letnim golfem z radiem na miekkie przyciski?
                                          • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 21:53
                                            O Boże, u Sławki?! Ja nie chcę sie przenosić do realu, tutaj jest fajnie. I
                                            kocham męża,tylko,że on jest bardzo zazdrosny,więc nie mogę go we wszystko
                                            wtajemniczać.Nie zrozumiałby ,ze to tylko zabawa.Zresztą mnie we Włoszczowie i
                                            okolicach zna bardzo dużo ludzi i na pewno nie mają pojęcia, że to JA jestem
                                            cybelline, spadliby ze stołków, ha,ha.Może nawet ty mnie znasz i o tym nie
                                            wiesz.To ile masz lat? Bo nie wiem na jaki tor myślenia mam się przestawić.
                                            • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 21:57
                                              mam cialo 30 latka, umysl 50 latka, doswiadczenie 100 latka i ochote 20 latka..
                                              Jestes blondynka czy brunetka?
                                              • sonia1211 Re: Prawo jazdy 08.07.07, 22:00
                                                to ktore z was jest lepszym nauczycielem jazdy niekoniecznie pojazdami
                                                mechanicznymi??????????
                                                • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 22:01
                                                  A co?Chcesz się przyłaczyć?
                                              • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 22:01
                                                Nie rób jaj,to nie jest czat.
                                                • sonia1211 Re: Prawo jazdy 08.07.07, 22:06
                                                  to wy zmiencie miejsce albo przeczytajcie jeszcze raz temat
                                              • cybelline Re: Prawo jazdy 08.07.07, 22:04
                                                Sonia ma rację, pała sie przegięła. Na ra.
                                                • schedapodentyscie Re: Prawo jazdy 08.07.07, 22:08
                                                  wyjelas mi to z ust. zlamala sie papa
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka