Dodaj do ulubionych

plan miasta

03.07.04, 12:11
czesc,
chcialam zapytac o plan sandomierza, jakis w miare dokladny. jest gdzies w necie takowy? niby na stronie sandomierz.net jest odnosnik do planu, niestety nie dziala. przejrzalam pare stron, ale nic nie znalazlam.
z gory dzieki za jakies informacje.
kashka.
Obserwuj wątek
    • d.su Re: plan miasta 06.07.04, 18:49
      Nie znalazłam nigdzie, ale zamieszcze niedługo na swoejej stronie :). Zparaszam
      tam za kilka dni.
      • kashkaa Re: plan miasta 07.07.04, 12:42
        dzieki wielkie, na pewno zajrze.
        niezla stronka
        pozdrawiam
        katarzyna
        ps. dzieki za skasowanie drugiego tematu, klopoty techniczne :)
        • d.su Re: plan miasta 07.07.04, 21:06
          Poszukałam (z pomocą znajomych :D) i mam jeszcze taki mały plan tutaj:

www.sandomierz.org/stare_miasto.htm
          Pewnie chodziło Ci o cały....
          PS. Ten podwójny wątek też skasuję ;)
          • kashkaa Re: plan miasta 08.07.04, 17:49
            dzieki, raczej o caly, w ogole Sandomierza nie znam, a powinnam poznac :)
            na ta stronke (zreszta bardzo fajna) kierowalo mnie google ale za nic nie moglam tam planu wypatrzec :)

z niewiadomych przyczyn ilekroc probuje sie zalogowac, wyskakuje mi blad z przeprosinami od gazety, to samo mam jesli wysylam temat czy posta, wysylam, wyskakuje blad i odswiezam, wyskakuja 2 posty, chyba nie powinnam odswiezac, wyglada na to ze wysyla posta pomimo bledu, zobacze jak teraz bedzie, najwyzej sobie pokasujesz :)
            pozdrawiam
            katarzyna
            • d.su Re: plan miasta 10.07.04, 09:51
              No cóż, nie udało się i tym razem ;), ale no problem. Taki tu ruch na tym moim
              forum, że niewiele mam do roboty :D
              • kashkaa Re: plan miasta 10.07.04, 20:25
                dzieki, juz nieaktualne, zakupilam plan w pttk, na razie poznaje sandomierz na papierze :)

moze teraz sie uda jednorazowo wyslac, tym razem nie mialam bledu przy logowaniu :)

ps. gdzie sa w sandomierzu sklepy zoologiczne? ;) nie chce zakladac nowego watku :)
                • d.su Re: plan miasta 12.07.04, 00:42
                  Jest mały sklepik zoologiczny przy tzw. bazarku - plac 3 Maja to się nazywa -
                  na tej ścianie, za którą jest ulica T. Króla. Innych nie znam.
                  • wini3 Re: plan miasta 07.08.04, 10:12
                    Bardzo dobrze zaopatrzony, właściciel umie doradzić - na Mickiewicza za
                    ostatnimi światłami po schodkach w dół.Ciasno ale fachowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka