banan9991 21.11.06, 17:26 ej wstawac obudzic forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banan9991 Re: Starachowice 21.11.06, 17:45 no jak tam si sie mieszka w starachowicach ciekawi mnie to czy jest szansa ze miasto starachowice odzyska swietnosc z dawnych lat Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Starachowice 21.11.06, 17:55 wierzę, że odzyska, chociaż zawsze może być gorzej (jak i ostrowiec, i skarżysko...);) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Starachowice 21.11.06, 17:58 zresztą dziś patrzę na St-ce z dalszej perspektywy mieszkaniowej, chociaż przywiązana jestem bardzo (więzi rodzinne, rówieśnicze). Weekend w St-cach był spokojny, miły i cieplutki :) a w Ostrowcu mieszka moja rodzona siostra z mężem i dzieckiem, więc o Ostrowiecką świetność pomodlę się i dziś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: Starachowice 22.11.06, 22:46 Oj Bananie nie lubicie tych Starachowic w Ostrowcu nie lubicie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Starachowice 23.11.06, 07:35 zawsze myślałam, że jeśli chodzi o Ostrowiec, Starachowice, to mieszkańcy MAJĄ się chyba wzajemnie nie lubić - bo reakcje, szczególnie wśród młodych obecnie 30-40 latków, były często następujące: "uuuu, z Ostrowca jesteś :(" "e, Starachowice, to o Was opowiadają te żarty w Wąchocku..." "nie to my o nich, ale oni te same potem o nas..." czy w takim razie mamy obecnie pokolenia "ponad podziałami"? :P Odpowiedz Link Zgłoś