lemur_ks 22.03.04, 19:57 Czy ktoś nazwał tak swojego synka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiasa Re: ROBERT 22.03.04, 22:16 Uważam,że to bardzo ładne imię. Sama bym tak nazwała swojego synka, ale jeden Robert w domu wystarczy ))( mąż ). Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: ROBERT 22.03.04, 22:55 Imie mi sie szalenie podoba i jak kiedys zostane matka chlopca nazwalabym tak dziecko. Konkretne meskie imie majace mase zdrobnien.W wielu jezykach brzmi tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
alicya Re: ROBERT 23.03.04, 12:01 Mi sie zupelnie niepodoba -twarde i malo wdzieczne imie, ale jak wiadomo wszystko kwestja gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: ROBERT 23.03.04, 14:24 Mnie sie wlasnie podoba bo jest twarde Nie lubie meskich imion o zabarwieniu zenskim . Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: ROBERT 24.03.04, 15:38 Mnie sie kiedys podobalo dopoki nie zaczelam poznawac Robertow... Zaden ktorego znam nie ma dobrego charakteru. mam nadzieje ze to przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: ROBERT 25.03.04, 04:48 angie555 napisała: > Mnie sie kiedys podobalo dopoki nie zaczelam poznawac Robertow... > Zaden ktorego znam nie ma dobrego charakteru. > mam nadzieje ze to przypadek ; Zdecydowanie przypadek! A ja walczylam o to imie dla mlodszego brata,ktory mial byc nazwany Piotrusiem.Jest teraz juz doroslym,szlachetnym Robertem... Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: ROBERT 25.03.04, 21:07 bea-chiara napisała: > angie555 napisała: > > > Mnie sie kiedys podobalo dopoki nie zaczelam poznawac Robertow... > > Zaden ktorego znam nie ma dobrego charakteru. > > mam nadzieje ze to przypadek ; > Zdecydowanie przypadek! > A ja walczylam o to imie dla mlodszego brata,ktory mial byc nazwany > Piotrusiem.Jest teraz juz doroslym,szlachetnym Robertem... Byc moze.... w kazdym razie Robert zawsze mi sie kojarzy z przystojnym facetem... ale rowniez znawca kobiet pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: ROBERT 25.03.04, 13:08 Czesc ! Nie to imie nigdy mi sie nie podobalo.Sama nie wiem dlaczego ?Takie jakies TWARRRRde. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: ROBERT 26.03.04, 08:48 Hej. Mi także nigdy nie podobało sie to imie, może przez skojarzenia. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: ROBERT 06.04.04, 09:34 Dolaczam sie do itsoli i madziarka. Mnie sie to imie nigdy nie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ROBERT 06.04.04, 12:25 Tez nie nalezy do moich faworytow, ale ma kilka sympatycznych zdrobnien. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: ROBERT 06.05.04, 22:39 Ja mam lekkie trudności z wymową "r", więc dla mnie odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: ROBERT 31.03.04, 21:40 A ja uważam że to śliczne imię I pasuje do mojego synka!!!(wygrał z Mikołajem) Ale chyba teraz dość rzadkie, tutaj na forum spotkałam dwóch małych Robercików poza moim... Odpowiedz Link Zgłoś
moaia Re: ROBERT 01.04.04, 14:26 MI SIE TO IMIE PODOBA BO JEST TAKIE SZLACHETNE. SWOJEGO SYNKA NAZWAŁAŁABYM KAROL ROBERT ( TO WOŻE KOJARZYĆ SIE Z KRÓLEM- ANDEGAWEŃSKIE) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewosz_m Re: ROBERT 05.05.04, 23:26 KAROL ROBERT to sie nawet dobrze wymowic razem nie da jakos za duzo tych "ER" Odpowiedz Link Zgłoś
agastaga Re: ROBERT 01.05.04, 07:58 Cześć , a ja mam synka Roberta. I uważam, że to piękne imię... Agnieszka PS. pozdrowionka dla jagusi Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: ROBERT 06.05.04, 22:24 Agnieszka Mama Roberta pozdrawia Agnieszkę Mamę Roberta i Roberta ))))) Chyba tylko Agnieszki mają Robercików Odpowiedz Link Zgłoś
justynafx Re: ROBERT 05.05.04, 10:33 Robert to cudowne imię, a spotkałam w swoim życiu chyba z 5 Robertów (w różnym wieku) i byli to super faceci, za jednego z nich wyszłam za mąż Podobno imię przypisuje charakter człowiekowi. Dla mnie Robert to człowiek spokojny, uczciwy i pracowity, dobry i uczynny, czyli wspaniały no może przypisuję za bardzo cechy męża Pozdrawiam cieplutko Justi Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: ROBERT 05.05.04, 22:06 MOja pierwsza miłośćmiałą tak na imię - przez dooobreparę lat uważałam je za najpiękniejsze na świecie. a potem siostra mojego obecnego męża nazwałą tak swego syna i nie podoba mi się wcale, bo nie lubię tego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek51 Re: ROBERT 06.05.04, 10:30 Mój synuś ma na imię Arkadiusz,ale Robert jest bardzo ładne pozdrawiam Lidia i Arkadiuszek Odpowiedz Link Zgłoś