Gość: gwiazdka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 16:26 Czy znacie jakas niezbyt droga szminke która mialaby kolor bardzo jasno bezowy ( jak podklad lub korektor) i nie byla perlowa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwiazdka Re: beżowa szminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:53 Nikt nic nie wie :((((( ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
siren1 Re: beżowa szminka 12.11.03, 08:01 wypróbuj beżową szminkę Avonu o nazwie "Urban Neutral". Cena ok. 9 zł w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: beżowa szminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 10:03 oriflame- szminka w granatowym etui, kolor caramel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: beżowa szminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 10:45 dzieki dziewczyny! Ale czy moze ktos zna taka marke ktora moge na zywo zobacyc a nie tylko w katalogu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: beżowa szminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:34 Prosze napiszcie jeszcze cos Dziewczyny bo mi strrrrrrasznie zalezy !!! Dziekuje :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Re: beżowa szminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:11 Sephora ma wiele beżowych szminek, polecam taką w pędzelku na który wyciska się odrobinę szminki. Nie pamiętam niestety nazwy koloru, ale jest dokładnie beżowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia beżowa szminka oriflame!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 13:18 ależ kosmetyki oriflame mają testery, konsultantka ma obowiązek ci je udostępnić, cena 1 próbki szminki kosztuje mniej niż 1 zł, więc w razie czego możesz zamówić, a najlepiej zmień konsultantkę... Moja konsultantka zawsze mi dostarcza próbki ewentualnie swoje prywatne kosmetyki do przetestowania, jeszcze nigdy nie kupiłam nic bez poprzedniego testowania... Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: beżowa szminka 13.11.03, 18:18 Beige Diaphane 16 Comme par magie Bourjois Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: beżowa szminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 23:26 Dziekuje dziewczyny jestescie kochane :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: beżowa szminka IP: *.chello.pl 15.11.03, 12:29 ja polecam sephore, ja mam taka ciemna bezowa(nr 26) ale sa i jasniejsze; polecam, bo jest niezla i NIE pelowa ( w przeciwienstwie do np Avonu, juz sie raz nabralam, bo szminaka okazala sie byc mocno perlowa...) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pensjonarka Re: beżowa szminka 15.11.03, 12:39 Miałam 2 lata temu szminkę L'oreala beżową ale niestety perłową.Nie wiem z której serii ale pamiętam opakowanie-całe złote, prostokątne etiu bez zaokrągleń,szminka miała NR 116 Odpowiedz Link Zgłoś