agas81 12.07.07, 13:16 Czy to imie jest popularne w Polsce? Podoba sie Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Omar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:22 Popularne napewno nie, aczkolwiek brzmienie średnio mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Omar 12.07.07, 13:29 popularne na pewno nie jest, ale występuje. nosi je chociażby aktor, poeta i pisarz Omar Sangare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Omar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:11 Nie jest popularne. Znam tylko aktora Omara Sangare. Nie podoba mi sie to imie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_i Re: Omar 12.07.07, 20:21 Moj syn bedzie tak mial na imie, ale w Polsce nie mieszkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sangare hehe no ja jestem sangare .... brak mi tylko 05.08.07, 00:37 imienia OMAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prunilla Re: Omar IP: 88.147.24.* 14.07.07, 01:00 Wypluwa mi sie bezwiednie razem z ...Sharif. I widze przystojniaka z wasem. To silniejsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: Omar 14.07.07, 18:22 Niezbyt mi się podoba, poprzez skojarzenie z homarem i krzyżówkami, gdzie "... Sharif" jest częstym hasłem. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka199 Re: Omar 23.07.07, 19:56 hm..bardzo kojarzy mi się z Omarem z Mody na Sukces...złe skojarzenie oj złe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda1001 Re: Omar IP: 85.112.196.* 23.07.07, 20:19 No właśnie ...a mówią, żeby Mody na sukces nie oglądać... Omar to zdaje się imie arabskie. Mnie kojarzy się z Sharifem, którego uwielbiam i uważam za jednego z najprzystojniejszych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
agas81 Re: Omar 24.07.07, 17:33 No widzisz. Tak samo jak imie Twojej corki sie wiekszosci ludzi nie podoba, tak i Tobie moze sie nie podobac jakies imie. Jakie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Omar 24.07.07, 19:06 agas81 napisała: tak > i Tobie moze sie nie podobac jakies imie. Jakie to proste. Jeszcze prostsze jest to, że robienie teatralnych min na dźwięk imienia cudzego dziecka jest zwykłym chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracja Re: Omar IP: *.chello.pl 25.07.07, 11:19 Komentujesz w tej chwili KOMENTARZ!!!! Nie widziałaś miny pani z poczty. Może das-krokodil rozmazał się tusz do rzęs czy pomadka, może włosy ułożyły się dziwacznie???? Może jak pani zobaczyła jej twarz zdziwiła się, że taka młoda i ma dziecko czy coś w tym rodzaju (oczywiście nie mam pojęcie o Mariannie więc nie piszcie, że nie maluje się lub ma związane włosy). Czytając Twoje komentarze Gaudencjo mam wrażenie jakbym była w szkole i miała przed sobą nauczycielkę w wieku przedemerytalnym. Przepraszam, ale nie ma w Tobie nic luzu, dystansu do świata. Wszystko przyjmujesz bardzo poważnie, dosłownie i bardzo przeżywasz. PO CO? ŻYCIE JEST ŁATWIEJSZE Z ODROBINĄ LUZU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Omar 25.07.07, 22:09 Tak, bo najbardziej pożądany luz polega na tym, że my możemy na kogoś napadać, ale nikt nie może nas skrytykować, gdyż dowiódłby tym samym, ze nie jest luzakiem. Nie rozśmieszaj mnie. I wybacz, ale bardziej wierzę odczuciom das.krokodil w tym przypadku, niż grupie osób (albo jednej osobie pod wieloma nickami), która nawet nie próbuje skrywać osobistych przesądów na temat imienia Józefina. Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: Omar 25.07.07, 14:21 pierwsze skojarzenie to oczywiscie: Sharif, ale jesli chodzi o samo imie, to moze nie jest zle, ale jako drugie nasunelo mi sie skojarzenie z komarem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanowa Re: Omar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:02 omar budzi ciekawe skojarzenia, np. 1.omar sharif, gwiazda kina 2.omar alfredo rodriguz-lopez, artysta muzyk (tak, NAPRAWDĘ można się tak nazywać) 3.komar, homar, czyli wątek zoologiczny 4.ogólne skojarzenia arabskie, bo to w końcu arabskie imię (umar) wniosek: raczej oszczędziłabym tego dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś