eliot 26.03.04, 12:36 info.onet.pl/892213,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: Przyszły minister zdrowia ????????? ;-) 26.03.04, 12:38 eliot napisał: > > info.onet.pl/892213,11,item.html A to dla ułatwienia...: )) Tajemnica Samoobrony: Poseł na odwyku "Fakt" ujawnia jedną z najpilniej strzeżonych tajemnic Samoobrony. Poseł Waldemar Borczyk leczy się w szpitalu psychiatrycznym w Warcie na oddziale dla alkoholików. Waldemar Borczyk/www.sejm.gov.pl Oddział jest zamykany na klucz, ale poseł dostaje częste przepustki, nawet na głosowania do Sejmu. Posłowie Samoobrony cynicznie tłumaczą, że każdy głos się liczy - pisze dziennik. Waldemar Borczyk zdobył niechlubną sławę po tym, jak w kwietniu 2002 r. pobił się z delegatem "Solidarności". Wcześniej w Sejmie wykrzykiwał, że polska rzeczywistość przypomina planowe mordowanie Żydów przez faszystów. Poseł dostał za to nagany, a koledzy zaczęli podejrzewać, że te wyskoki mogą być efektem nadużywania alkoholu. Dziennikarze "Faktu" próbowali odwiedzić posła w szpitalu, ale Borczyk udawał, że go tam nie ma, mimo że kilku pacjentów potwierdziło jego obecność. Reporterzy uzyskali jednak informacje, że nie ma żadnych przeciwwskazań, aby dostał przepustkę na głosowanie w Sejmie. Andrzej Lepper powiedział, że nie może wyrzucić posła-alkoholika, bo jego kryzys się pogłębi. -Gotów jeszcze sobie coś zrobić - oświadczył "Faktowi" przewodniczący Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Eliota 26.03.04, 12:43 Witam. Eliot, przecie już dawno "gadli", że Lepra wsadza do wariatkowa ludzi ze samej brony, a jak by tak Borczyk się nachlał i wypaplał co na Lepra, hę? Nie bój, łun już wi co robi.) pozdrawiam hej! Eliot, przy okazji, czy wysyłałeś na moją skrzynię GW cosik? Bo przyszło od Ciebie i Indrisa. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: do Eliota 26.03.04, 12:52 bykk napisał: > Witam. > Eliot, przecie już dawno "gadli", że Lepra wsadza do wariatkowa ludzi ze samej > brony, a jak by tak Borczyk się nachlał i wypaplał co na Lepra, hę? > Nie bój, łun już wi co robi.) > pozdrawiam > hej! > Eliot, przy okazji, czy wysyłałeś na moją skrzynię GW cosik? > Bo przyszło od Ciebie i Indrisa. Oj wi! wi!! My się też dowiemy... Nic do Ciebie ani kogokolwiek nie wysyłałem!!! Musi to ten cholerny wirus, który ostatnio grasował. Ostatnie dni byłem w Dojczland. Kiedy ten post dostałeś? Jedyną osobą, z która rozmawiałem post w post (z forum)to był nasz niezapomniany Kamil... ale to było z rok lub więcej temu. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Eliota 26.03.04, 13:43 Elit, też tak myślałem i wydupcyłem bez czytania. To była data 22.03. Zawsze jednak warto zapytać, bo...) Ty to chiba gadałeś jeszcze Frankiem K., hehehe. pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: do Bykk'a 26.03.04, 15:03 bykk napisał: > Elit, też tak myślałem i wydupcyłem bez czytania. To była data 22.03. > Zawsze jednak warto zapytać, bo...) > Ty to chiba gadałeś jeszcze Frankiem K., hehehe. > pozdrawiam > hej! Faktycznie!!! Z Frankiem, jego Koniem i resztą rodzinki... Osoby mi się pomyliły... )) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś