jola.iza1 06.10.10, 20:51 Serio zazdroszczę, to jest niesprawiedliwe DlaczemuŻ tylko osobnik pci słabszej może być tolerowany?? Gdybym ja/kobieta takie pierdoły nadawała?? Panowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hymenos Re: Zazdroszczę Haszu/0 06.10.10, 20:59 jola.iza1 napisała: > Gdybym ja/kobieta takie pierdoły nadawała?? > Panowie?? Ależ nic stoi na przeszkodzie Jolu, byś sobie parę pierdół nadała. Byle nie w zatrważających ilościach Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Zazdroszczę Haszu/0 06.10.10, 21:37 Jak nic nie stoi, to zapytam?? I proszę mi wytłumaczyć, dlaczego jestem przeciw lasom w sektorze publicznym?? www.lasy.gov.pl/zakladki/aktualnosci/nie-dla-lasow-panstwowych-w-sektorze-finansow-publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos No, ale ja jestem facetem i 07.10.10, 09:00 czasami kobiecy system wartości jest dla mnie kompletnie nie zrozumiały. Nasze ścieżki czy też meandry rozumowania wyraźnie rozchodzą się w momencie, gdy opowiadamy czym, bądź kim jest pierdoła Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Zazdroszczę Haszu/0 06.10.10, 21:32 mate_lot napisał: > Zazdrościsz mu IQ>19? bez jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Zazdroszczę Haszu/0 06.10.10, 21:54 andrzejg napisał: > bez jaj... A tak może byc? IQ<19? Odpowiedz Link Zgłoś