marouder.com.pl 21.05.12, 04:29 Podklad muzyczny nieodparcie kojarzy mi sie z piesnia masowa pt: "Rozszumialy sie wierzby placzace" euro2012.gazeta.pl/euro_2012/10,114822,11762287,Czolgi_i_plonace_miasta___takim_spotem_Chinczycy_promuja.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Jak się wyłączy dźwięk, 21.05.12, 07:30 to można wytrzymać. Tylko nie rozumiem, po co Kitajczykom taki klip. Co ich obchodzi EU12? Przecież kitajskie firmy nie wcisną się między sponsory. Aha, i dlaczego klip dla targetu kitajskiego, a zrobiony przez Koreańczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com.pl Wydaje sie mnie... 21.05.12, 08:27 ..ktory nie umiem po chisku ani koreansku, ze sciemnikarz Gazietki cos pochachmecil. Tlumacza "ni chu-chu", nawet Qwardian gdzies spjordolil...chociaz ten tez khuj wie, czy by piesn przetlumaczyl, bo lubial swego czasu absolwentki krotkich kursow obslugi bialego wylegnietych nad rzeka Mekongiem, a teraz udaje, ze w ogole tamta czesc swiata nie istnieje. Ja tam np. Azjatek jakos nie lubie, a Pan? Juz wole z Pania Murzynka, byle byla, ze tak to ujme, nie pierwszego genetcznego i kulturowego chowu. Mnie od oryginalnych Azjatek dosc krotkie ich odnoza odstreczaja, szcegolnie te u Japonek...ale wiem, ze jestem w mniejszosci! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wydaje sie mnie... 21.05.12, 11:48 Podobno aż 200 się wybiera Kitajczyków na EU12. Azjatki lubię na równi z innymi Paniami baaaardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kitajski klip promujacy Euro 2012 21.05.12, 14:40 marouder.com.pl napisał: > Podklad muzyczny nieodparcie kojarzy mi sie z piesnia masowa pt: "Rozszumialy s > ie wierzby placzace" Bo to jest oparte własnie na tej melodii. Odpowiedz Link Zgłoś