2paco Re: Wszystkiego najgorszego... 15.10.04, 18:05 jak ci nie staje, to idź do seksuologa! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Gdzie należałoby odesłać Belkę... 15.10.04, 18:11 ...nie napiszę, ze względu na netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solówa Re: Gdzie należałoby odesłać Belkę... IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.10.04, 18:56 A ja etykietą się nie przejmuję i uważam że takich baranów jak ty można wysłać tylko w jedno miejsce ,do głupiejowa,ty przemądrzały frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Gdzie należałoby odesłać Belkę... 15.10.04, 19:46 pisz sobie o mnie co chcesz - to ty sie będziesz męczyć pod rządami prawicy, a nie ja, bo mnie już w tym kraju nie będzie. Dosyć mam dresiarstwa, dewoctwa i poronionych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopepitka Re: BELKA ZOSTAJE!!! 15.10.04, 18:11 Socjalistyczny premier udający liberała. Przecież to gorsze od premiera-lewaka (ideowego)! Ale już nie długo, przyjdzie Jan i Kaczynscy i wespół zrobimy porządek z tymi lewoskrętnymi cyrkowcami! Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: BELKA ZOSTAJE!!! 15.10.04, 18:13 Jan to jeszcze ujdzie w tłumie, ale Kaczyński to jest wybitny oszołom. jeszcze zatęsknisz za Millerem, nie mówiąc o Belce. czemu jan nie zrobił porządku w kraju, jak miał okazję pod Buzkiem przez 4 lata, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopepitka Re: BELKA ZOSTAJE!!! 15.10.04, 18:22 > Jan to jeszcze ujdzie w tłumie, ale Kaczyński to jest wybitny oszołom. > jeszcze zatęsknisz za Millerem, nie mówiąc o Belce. > czemu jan nie zrobił porządku w kraju, jak miał okazję pod Buzkiem przez 4 > lata, hę? To moze wytłumacz mi, który z nich nie miał okazji czegoś dla kraju zrobić wcześniej? I w czym przejawia się oszołomstwo Kaczyńskiego? Tak na marginesie, z taką sygnaturką popierasz członka SLD?! Dobrze, że sam Korwin tego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: BELKA ZOSTAJE!!! 15.10.04, 18:24 sygnaturka mi się podoba, ale już nie sam Korwin Miller dał dupy, i tak dawał przez trzy lata. Belka naprawdę coś robi, i na szczęście będzie miał jeszcze kilka miesięcy. Wytłumacz mi, czemu prawica zdławiła nam kompletnie rozwój gospodarczy? nie można tego zwalać na kryzys światowy, którego wtedy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopepitka Errata 15.10.04, 18:19 Zamiast "Przecież to gorsze od premiera-lewaka" miało być "Przecież to zabawniejsze od premiera-lewaka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BELKA ZOSTAJE!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.04, 18:16 Oglądam aktualne obrady naszego parlamentu. Ile złośliwości, jadu wśród naszych "wybrańców".Czy tam walczy ktoś o poprawienie bytu szarego człowieka, nauczyciela, emeryta itp.Wiecznie przerwy,zakulisowe gry -czyżby powrót do sejmu z liberum veto i "wolnośći szlacheckiej"- a "szlachciór" pojawia sie coraz więcej i żądają zwrotu dóbr.DOKĄD ZMIERASZ PARLAMENTARZYSTO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: BELKA ZOSTAJE!!! IP: *.cybernet.ch 15.10.04, 18:25 Burza w szklance wody ! Kolesie z POruty, a zwlaszcza sPiSkowcy moga tych pare miesiecy odczekac... Korona im z glowy nie spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: BELKA ZOSTAJE!!! 15.10.04, 18:28 wystarczy na ich miny spojrzeć, jak siedzą w ławach - już się cieszą, że za kilka miesięcy oni sie dorwą do władzy. A jak zwollenicy PiSu nie wiedza, to przypominam - po dojściu do władzy Kaczoró ukuto powiedzenie Teraz K..wa My Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ten jankeski fagas... 15.10.04, 18:53 ...bał się konkretnie odpowiedzieć na pytanie Giertycha, jak Polska zachowa się w razie rozszerzenia wojny np. na Iran lub Syrię. Wykręcił się "dowcipem", ze nie chce się wdawać w "political fiction". A przecież o takich możliwościach głośno mówi się na świecie. I gdyby - Boże uchowaj - doszło do reelekcji Busha, to ten osobnik jest zdolny do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solówa Re: BELKA ZOSTAJE!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.10.04, 19:18 I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
indris I bardzo dobrze... 15.10.04, 19:24 ...dla Busha i jego polskich fagasów. Ale na kłamstwie za daleko się nie zajedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solówa Re: I bardzo dobrze... IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.10.04, 19:32 Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: I bardzo dobrze... 15.10.04, 19:45 Leczyć należałoby jankeskich przydupasów. Nielicznych, bo wielu chyba liże d..ę Bushowi nie z przekonania, a dla spodziewanych korzyści. Tych nalezy wyleczyć kartką wyborczą. Albo barykadami, gdyby woli ludu nie uznali. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: I bardzo dobrze... 15.10.04, 19:49 a ty indris masz chyba problem ze swoją seksualnością, bo cały czas fagasami rzucasz po tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wyjaśnienie lingwistyczne 15.10.04, 19:57 "fagas" znaczy "lokaj". A ponieważ jestem hetero, więc z seksem to pojęcie mi sie nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Wyjaśnienie lingwistyczne 15.10.04, 20:09 ok, zrozumiałem - przyznam się, że tego znaczenia (zapewne pierwotnego) nie znałem my fault Odpowiedz Link Zgłoś