kecawy 17.09.06, 20:41 www.youtube.com/watch?v=_R8prS1jsvI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cisza_wyborcza Odpowiedz pisofobom 17.09.06, 23:13 poraża mnie głębia twojej argumentacji Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Odpowiedz pisofobom 18.09.06, 12:43 Ja jestem nią zafascynowany kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Odpowiedz pisofobom 18.09.06, 12:47 ja tez jestem pod wrazeniem kecawy napisał: > Ja jestem nią zafascynowany > > kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Odpowiedz pisofobom 18.09.06, 13:51 Wiedzą już dlaczego nasi (bywają )w USA serdecznie pozdrawiam kecaw zadowolony z ewolucji Polski (szkoda iż tak wolno ale zawsze do przodu i Alleluja ) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odpowiedź pisolubom - usunięta... ;((( 19.09.06, 04:21 Typowa wolność słowa, taka P(i)Sujska. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Odpowiedź pisolubom - usunięta... ;((( 20.09.06, 13:28 ave.duce napisała: > Typowa wolność słowa, taka P(i)Sujska. > ;( Bo to bylo glupie i obrazliwe zdjecie.Ale i tak widze juz pewna poprawe w waszym zachowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odpowiedź pisolubom - usunięta... ;((( 20.09.06, 16:31 snatcher napisał: > ave.duce napisała: > > > Typowa wolność słowa, taka P(i)Sujska. > > ;( > > Bo to bylo glupie i obrazliwe zdjecie.Ale i tak widze juz pewna poprawe w > waszym zachowaniu:) A ty jesteś wyrocznią, tak? To jest zdjęcie dokumentalne: metzger.ovh.org/cms/images/photoalbum/93.jpg Też je wytniesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś