patience 14.06.06, 21:09 Duchu Wladyslawa Jagielly PRZYBYWAJ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: Nie jest źle. 14.06.06, 21:53 Jes. Nie ma się przynajmniej, jak dotąd, czego wstydzić. Może tylko nieistniejącego Żurawskiego. Smolarek do Glasgow Rangers! Szkoci będą whiskey przysyłać cysternami do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Szkoci nie piją whiskey 15.06.06, 03:07 jaceq napisał: > Smolarek do Glasgow Rangers! Szkoci będą whiskey > przysyłać cysternami do Polski. W Szkocji whisky, whiskey w Irlandii. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Szkoci nie piją whiskey 15.06.06, 08:12 jenisiej napisał: > W Szkocji whisky, whiskey w Irlandii. Masz oczywiście rację. Głodnemu chleb na myśli i pewnie dlatego tak napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 21:51 Władysława I (z Jogajłów) - tak. Tego drugiego, pedała - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 21:52 patience napisała: > > Duchu Wladyslawa Jagielly PRZYBYWAJ! Pati. Piłkarze niech kopią piłkę, a Kaziu Górski nich bramkę strzeli. Przecie to jest jego rewanż. Poooooooolska goooola! Poooooooolska goooola! pozdrawiam owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 21:55 www.spiegel.de/img/0,1020,405315,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Czy Podolski bedzie Wallenrodem? OBY!!!!!! 14.06.06, 22:04 www.oss.wroc.pl/mickiewicz/konrad/konrad_tekst.htm Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Czy Podolski bedzie Wallenrodem? OBY!!!!!! 14.06.06, 22:09 A gdzie sedzia pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Czy Podolski bedzie Wallenrodem? OBY!!!!!! 14.06.06, 22:13 A ludzie? - ludzi rozdzieliły boje ! Dawna Prusaków i Litwy zażyłość Poszła w niepamięć; tylko czasem miłość I ludzi zbliża. - Znałem ludzi dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Tyś Konrad...... 14.06.06, 22:15 "Tyś Konrad, przebóg! spełnione wyroki, Ty masz być mistrzem, abyś ich zabijał! Czyż nie poznają? Odpowiedz Link Zgłoś
drf ................................. ..... 14.06.06, 22:14 ....roznica miedzy futbolem a seksem jest taka ...byle jak ale wsadzic do bramki? Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: ................................. ..... 14.06.06, 22:18 jesli chodzi o futbal to nie wiem, ale do seksu trzeba miec partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
drf ................................. ..... 14.06.06, 22:33 pozarski napisał: > jesli chodzi o futbal to nie wiem, ale do seksu trzeba miec partnera. homofilia? milosc do czlowieka? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ................................. ..... 14.06.06, 22:36 zupa grzybowa napisala: Zapomnialem co zupa zrobila, ale chyba nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Ja to sprawiłem; jakem wielki, dumny, ha! 14.06.06, 22:45 "Ja to sprawiłem; jakem wielki, dumny, Tyle głów hydry jednym ściąć zamachem! Jak Samson jednym wstrząśnieniem kolumny Zburzyć gmach cały, i runąć pod gmachem!" Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 :(((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((( 14.06.06, 22:59 A było tak blisko..... Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((( 14.06.06, 23:01 Po prostu pilka przez pomylke wpadla do polskiej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella nie martwicie sie - kto nie ma szczescia w pilce - 14.06.06, 23:05 ten ma w milosci w zyciu. Niedlugo i w Polsce zaswieci slonce. Kto by sie tam przejmowal glupia pilka... Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: nie martwicie sie - kto nie ma szczescia w pi 14.06.06, 23:07 Swiete slowa, ale po przegranej brzmi mi to jakos nieszczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella jakby była wygrana, to by człowiek pił szampana 14.06.06, 23:11 a kiedy przegrał smutnie niech pocieszenia lutnie wyciaga... o lowi pstraga Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: jakby była wygrana, to by człowiek pił szampa 14.06.06, 23:19 orwella napisała: > a kiedy przegrał smutnie > niech pocieszenia lutnie > wyciaga... o lowi pstraga Została nam tylko murawa voila.pl/8aag9/index.php?get=1&f=1 pozdrawiam ((((( owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
orwella na zielonej murawie 14.06.06, 23:33 smieja sie zurawie i szpanuja pawie rosnie koniczynka rozchmurz wiec swa minke na dobra godzinke i porzuc wiec swe smutki bo zycie zbyt krotkie...) Bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: na zielonej murawie 15.06.06, 00:10 orwella napisała: > smieja sie zurawie > i szpanuja pawie > rosnie koniczynka > rozchmurz wiec swa minke > na dobra godzinke > i porzuc wiec swe smutki > bo zycie zbyt krotkie...) > > Bedzie lepiej... To taki nastrój chwili. Wiem Słonko, że będzie lepiej i to już jutro. A boisko fajne, nieprawdaż? A pod nosem sobie zanucę: Po zielonej trawie piłka goni, Albo my wygramy albo oni, Albo będzie dobrze, Albo będzie źle. Pilka jest okrągła A bramki sa dwie. pzdr owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: nie martwicie sie - kto nie ma szczescia w pi 14.06.06, 23:33 orwella napisała: > Niedlugo i w Polsce zaswieci slonce. Pies z kulawą nogą nie przejąłby się tym, czy słońce wzejdzie, czy nie wzejdzie, jeśli się przegrywa taki mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 23:03 dopiero co jeden z polskich TV sprawozdawców powiedział , /cytuję (kto nie wierzy niech poprosi TV o kopie)/ : "..dzisiaj możemy być dumni".... schubbidubbiduuuuu.... www.spiegel.de/img/0,1020,644696,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 23:08 No bo tylko 1:0. Gdyby 3:0, to by sie szukalo winnych w innych. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 23:08 strzelec Neuville może być dumny... www.spiegel.de/img/0,1020,644767,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 23:16 ten będzie mniej dumny .... www.faz.net/m/{FF9BE439-F6D0-456C-BE96-287E10525DF8}picture.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 23:36 abprall napisał: > dopiero co jeden z polskich TV sprawozdawców powiedział , > /cytuję (kto nie wierzy niech poprosi TV o kopie)/ : > "..dzisiaj możemy być dumni".... No bo wierzcie, albo nie, ale ja czuję się dumny. Nie wystawiliśmy zadu pod kopulację nazistów (tak jak wystawiliśmy w przypadku posiadaczy równika). A to już jest COŚ. Tylko ten Żurawski na ławkę. Jeszcze nam naszcza do whisky! Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Polska goola! Pooolska Gooola! 14.06.06, 23:41 jaceq napisał: Jeszcze nam naszcza do whisky! -------------- Odpowiedz Link Zgłoś