shanti 30.01.03, 15:49 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=1529 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek#jw Wniosek: 30.01.03, 16:04 Zasób słownictwa i sposób jego użycia wskazuje na to, że autor tego słownika to jełop. Ale to tylko potwierdzenie, znanej ogólnie cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Jełop? 30.01.03, 16:29 Toż to legendarny Piotr "Ikona" Ikonowicz. Komisarz ludowy na dystrykt warszawski. Tuz polskiej lewicy i ofiara udanych eksperymentów genetycznych tajnego laboratorium im. prof. Trofima Łysenki. A także nieudanych prób połączenia tak przewrotnego intelektu z bezwładem struktur SLD. To naprawdę ciekawy obiekt. Żywy przykład "pryszczatego", przeniesionego machiną czasu w XXI wiek. Wart dużych pieniędzy (prywatnych sponsorów, jeśli się tacy znajdą) na gruntowne badania. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Jełop? 31.01.03, 09:48 No, ale świat nie potrzebuje nowego Lenina, tak jak nie chce nowego Presleja. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Pryszczaty "liberał" 31.01.03, 09:54 karlin napisał: > Toż to legendarny Piotr "Ikona" Ikonowicz. > Komisarz ludowy na dystrykt warszawski. > Tuz polskiej lewicy i ofiara udanych eksperymentów genetycznych tajnego > laboratorium im. prof. Trofima Łysenki. > A także nieudanych prób połączenia tak przewrotnego intelektu z bezwładem > struktur SLD. > Cóz za cięzka stylistyka- typowa dla polskiej <hard right> > To naprawdę ciekawy obiekt. > Żywy przykład "pryszczatego", przeniesionego machiną czasu w XXI wiek. typowi neopryszczaci to ci wszyscy "neoliberalni" publicyści piszący w stylu "Trybuny Ludu" z lat 50-tych - wtedy idol i AUTORYTET to MArks i Engels dziś Friedman i Hayek- ale stylistyka (i ciasny autorytarny umysł) IDENTYCZNE!. > Wart dużych pieniędzy (prywatnych sponsorów, GDYBY ICH NIE BYŁO NIE BYŁOBY WW. PISMAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: Wniosek:jacek& #35 jw to jełop bo: 31.01.03, 09:50 > Zasób słownictwa i sposób jego użycia wskazuje na to, że jacek#jw to > > jełop. Ale to tylko potwierdzenie, znanej ogólnie cechy charakteryzującej wszystkich "liberałów" > Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Wniosek:jacek& & #35 35 jw to jełop bo: 31.01.03, 09:53 shanti napisał: > > > Zasób słownictwa i sposób jego użycia wskazuje na to, że jacek#jw to > > > > jełop. Ale to tylko potwierdzenie, znanej ogólnie cechy charakteryzującej > wszystkich "liberałów" > > Mój drogi shanti, ale to nie ja układam nowe słowniki ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: Wniosek:jacek& & & #35 35 35 jw to jełop bo 31.01.03, 10:14 jacek#jw napisał: > shanti napisał: > > > > > > Zasób słownictwa i sposób jego użycia wskazuje na to, że jacek#jw to > > > > > > jełop. Ale to tylko potwierdzenie, znanej ogólnie cechy charakteryzuj > ącej > > wszystkich "liberałów" > > > > > Mój drogi shanti, ale to nie ja układam nowe słowniki ekonomii. I bardzo dobrze, bo sądząc po twoim stylu nie tylko nie powinieneś układać żadnych słowników ale przede wszystkim jakiś w końcu PRZECZYTAĆ!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Wniosek:jacek& & & & #35 35 35 35 jw t 31.01.03, 10:30 shanti napisał: > > Mój drogi shanti, ale to nie ja układam nowe słowniki ekonomii. > I bardzo dobrze, bo sądząc po twoim stylu nie tylko nie powinieneś układać > żadnych słowników ale przede wszystkim jakiś w końcu PRZECZYTAĆ!!! Ależ shanti!! Ja PRZECZYTAŁEM wskazany przez ciebie słownik i wyciągnąłem wnioski! Nie podobają ci się, trudno. Ale za to ty nie powinieneś wyciągać wniosków, są beznadziejne. Chyba, że shanti to Ikonowicz, wtedy byłyby nieco bardziej zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Wniosek:jacek& & & & & #35 35 35 31.01.03, 10:40 jacek#jw napisał: > Chyba, że shanti to Ikonowicz, wtedy byłyby nieco > bardziej zrozumiałe. shanti to czerwony gigantofon tow. Ikonowica marki Lewizna model Lenin CCCP- 1917. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Wniosek:jacek& & & & & & #35 31.01.03, 11:03 xiazeluka napisał: > shanti to czerwony gigantofon tow. Ikonowica marki Lewizna model Lenin CCCP- > 1917. Istnieje pewne prawdopodobieństwo, że to nie tuba, ale oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś