ewa8a Re: ! Dulcynejko, jesteś gdzies?..z FK wołam :-)) 12.08.06, 07:23 henryk.log napisał: Dulcynejko, jesteś gdzies?..z FK wołam www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/fotki/312.jpg Przecieram oczy ze zdumienia.... toż to Pan Henio we własnej osobie ! Co Pana tu sprowadza Panie Henryczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Pani Ewo, dulcynejka z kiszotkiem swym na FK 13.08.06, 02:58 jak na aqa próbowali pryskać, no to próbuję ich jakoś podpuścić..hehe.. Setnie mnie rozbawili. Nie spodziewałem się, ze Pani tu rządzi? Pozdrawiam ps chyba jednorazowy skok tu uczyniłem ewa8a napisała: > Przecieram oczy ze zdumienia.... toż to Pan Henio we własnej osobie ! Co Pana > tu sprowadza Panie Henryczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
donna.kichotka przepedzilim z jom tego forum 13.08.06, 04:54 ona reperuje wiatraki dla swego lubego Odpowiedz Link Zgłoś
donna.kichotka to dream the impossible ....:) 13.08.06, 11:24 www.reelclassics.com/Audio_Video/Music7q/manoflamancha_otoole_impossibledream.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś