patience 12.06.07, 23:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64072615&a=64080718 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Lewicowa niekonsekwencja po prostu 13.06.07, 00:13 Pejszns na forum Kraj wyznala, ze jest europejska lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Lewicowa niekonsekwencja po prostu 13.06.07, 00:15 Oczywiscie ze ona jest lewica. Typowa dla lewicy hipokryzja pomagac biednym tylko bron boze nie za moje pieniadze. Rozdawac z budzetu niech Polska sie wali byle rozdawac. To pewno tesknota za PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tyle, ze Pejszns ubrala sie w szatki lewicy.... 13.06.07, 00:17 ...kosmopolitycznego chowu, co kloci sie z obrazem Pejszns jako Kaczoressy, ktory mam pod powiekami. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Tyle, ze Pejszns ubrala sie w szatki lewicy.. 13.06.07, 00:32 marouder napisał: > ...kosmopolitycznego chowu, co kloci sie z obrazem Pejszns jako Kaczoressy, > ktory mam pod powiekami. przeciez PIS to lewica wiec lewicowa Patience bardzo pasuje do Kaczek, podobny styl myslenia. jedyna roznica ze PIS jest pseudo Polskie podczas gdy faktycznie anty Polskie świadomie, a patience w tym zakresie jest zapewne nieswiadomie anty Polska, nieswiadomie bo nie wie ze jej lewicowe ideoleogie sa zgubne dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Lewicowa niekonsekwencja po prostu 13.06.07, 00:20 Bo ona jest czerwona,czarna i zielona.Wszystko zalezy od czasu i miejsca akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder I daj tu kobiecie ideologie:)) 13.06.07, 00:24 Tzn. bywa, ze to bardzo przykre doswiadczenie dla otoczenia, taka kobieta owladnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I daj tu kobiecie ideologie:)) 13.06.07, 00:27 Tak,niestety to raczej regula,choc sa wyjatki(np Golda M.).A przy okazji, moglbys mi podlinkowac jej wypowiedz na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Link 13.06.07, 00:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=64056636&a=64079284 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Link 13.06.07, 00:45 Kaczoressa niebawem udzieli nam homilli, żeśmy się przyczynilli do Upadku J-zefa Zawadzkiego. Na razie wielce uczenie dyskutuje z sasem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=64062862 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Link 13.06.07, 01:19 Kaczoressa swoja droga,ale co sasowi przyszlo do glowy,zeby mnie podejrzewac o jozka albo mietka?I dziwie sie,ze Kaczoressa nie sprostowala,bo przeciez praktykowala kiedys wywalanie moich danych.Same dziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Link 13.06.07, 01:21 pozarski napisał: > co sasowi przyszlo do glowy Cokolwiek. Na tym polu wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Link 13.06.07, 01:26 Masz racje,ale JOZEK?To pewnie dlatego Kaczoressa nie odpowiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Istotne nie są NAsze animozje i ambicje ale wodzów 13.06.07, 09:04 rewolucji, którzy nie przyznając się do młodzieńczych wpadek (podpisania lojalki, donoszenia na kolegów, brania za to srebrników, ulegania pod ta presją do końca i trwania w zakłamaniu) narazili nas na pokraczną III RP, wychowanie następców post-PZPR-owszczyków pod kuratelą zakłamanych etosowców i całe zastepy IV władzy kreującej medialny fikcji obraz jako rzeczywistość oraz blokujący rzetelny dyskurs publiczny wrzutkami chamskich metod i inwektywnych argumentacji! KTO SIĘ DAJE NA TO ŁAPAĆ ? a to służę tu od lat jako zasadny papierek haszmusowy do wykrywania kwaśnych kłamstw naukawych i oszustw majatkowych Wasz # Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________wpadka jak gratka_________________ 13.06.07, 09:06 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48326 www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=polityka&id=1046 Odpowiedz Link Zgłoś