Dodaj do ulubionych

____________________IZRAEL_______ ___________

31.08.09, 09:31
tu proszę przenieść wszystkie wasze posty...

JESTEM TOLERANYJNY I GOŚCINNY JEŚLI Obama i Putin czy inni pod
przywództwem Buzka Was krzywdza i wypychają

ja jako Polak uzyczam Wam miejsca na dyskusję.
Obserwuj wątek
    • hasz0 proszę więc nie nadużywać mej gościnności 31.08.09, 09:36

• hasz0 ____może by tak dobre słow o RM albo Ziobrze Macie 31.08.09, 09:39
        Re: tak, z tym, że to jest wszystko
        pan.scan 31.08.09, 09:28 Odpowiedz Izrael jest 2000 km od miejsca
        mojego zamieszkania. Interesuje mnie o tyle, o ile wpieprza brodatym
        terrorystom i
        ______dostarcza naszej armii dobrą broń. _________
        • hasz0 wiem, ze nabyta fobia na lotnisku albo w łóżku 31.08.09, 09:43
          skutkuje brakiem obiektywizmu i uprzedzeniami narodowymi
          oraz ksenofobią i ciemnogrodem, zacofanymi teoriami o wojnie z
          terroryzmem w interesie lobby zbrojeniewek i nafciarzy

ale pomyślcie troche o głodnych polskich dzieciach i kolejnej
          indoktrynacji podręcznikowej.
          • hasz0 _________________Możecie PO-pluwać na hasza stopy! 31.08.09, 09:47
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,99639888,99643733,ja_pracuje_na_emeryturze_palancie_a_moj_majatek.html
            • hasz0 __Rysiu7 jedyny popluwa na grób mego Ojca Sw. Pam. 31.08.09, 10:07
              i nikogo to już nie oburza. Wręcz przeciwnie ma chór Po-pieraczy
              mającyh polskie obyczaje i zasady kultury głęboko w d.
              • hasz0 Re: __Rysiu7 jedyny popluwa na grób mego Ojca Sw. 31.08.09, 10:09
                .......

włśnie przed kilkoma ninutami:

"Hasz wije jak piskorz aby nie odpowiedziec na proste pytania.
                Zgodnie z haszystowskimi "Wartosciami", znaczy sie ma cos do
                ukrycia.
                Zbrodniarze genetyczni z dziada pradziada. Haszystowski swiat
                jest banalnie prosty.
                Nie zauwazyles? Wlasnie dlatego taki jest.
                • rycho7 Re: __Rysiu7 jedyny popluwa na grób mego Ojca Sw. 31.08.09, 10:13
                  hasz0 napisał:

> .......
                  >
                  > włśnie przed kilkoma ninutami:
                  >
                  > "Hasz wije jak piskorz aby nie odpowiedziec na proste pytania.
                  > Zgodnie z haszystowskimi "Wartosciami", znaczy sie ma cos do
                  > ukrycia.
                  > Zbrodniarze genetyczni z dziada pradziada. Haszystowski swiat
                  > jest banalnie prosty.
                  Nie zauwazyles? Wlasnie dlatego taki jest.

Popapraniec nie potrafi zrozumiec prostego tekstu. Ale cego wymagac od mordercy
                  Blidy ktory dowody przepuscil przez niszczarke?

Czekam Haszu na fotografie jak sr.m na grob Twojego ojca. Na samym poczatku
                  spodziewalem sie, ze bedziesz mial i takie urojenie. Domagalem sie dowodow.
                  Wsadz leb do niszczarki aby sr.nie sie ukazalo.
                  • hasz0 __Napisałem Ci jak Awukowi na grzędzie 1000 postów 31.08.09, 10:24
                    o Twoim haniebnym utożsamianiu

- niewypowiedzianych przeze mnie -
                    NIGDY I NIGDZIE
                    - opinii jak ta W?W
                    z rozpowszechnianym przez Platfusowy
                    CZARNY PijaR stereotypem mohera, zafascynowanego bezkrytycznie
                    (już nawet nie wiem jak tę sprzeczność samą w sobie okreslić)
                    w osoby reklamowane w RM ...np. Hannę Gronkiewicz
                    Marcinkiewicza?....?

przedstawiliście jakies dowody na to że jestem Stalinem, Goebelsem,
                    Moczarem 30-latkiem sekr. PZPR
                    że skłamałem opowiadając przekaz kuzyna...itd.?
                    Czy powielacie ohydne klamstwa na temat dyktatury, wykorzystywanie
                    słyżb i prokuratur i zawłaszczanie poprzez oddanie się woli wyborców?
                    • szach0 _______________________a naści Volt-PO-lemisto! 31.08.09, 11:18
                      forum.gazeta.pl/forum/w,13,99645742,99647932,_a_Na_ile_nie_Voltow_polemicznych_.html
                    • rycho7 Jak Kali ukrasc krowe ... 31.08.09, 13:03
                      hasz0 napisał:

> o Twoim haniebnym utożsamianiu

Ja systematycznie pisze, Ty systematycznie nie czytasz.

Kpie sobie niezmiennie z Twoich "Wartosciow", dowodow z niszczarki, milczenia,
                      bo masz cos do ukrycia i calego repertuaru jezuicko, moherowo, haszystowskiego.
                      Niemcy kulturalny narod wieszali na strunach fortepianowych. Ty Haszu
                      reklamujesz sie jako kulturalny bardziej. Zgoda. Byle bys nie spadl z wiezyczki.
                      • hasz0 _piszesz jak jakiś namolny przygłupek to samo i to 31.08.09, 13:39
                        samo!

Rozczytany w lewackich teoriach antykościelnych i innych lewackich
                        utopiach w tym tej ultra-liberalnej ...której owoce cały czas
                        zbieramy tkwij na stanowisku plwacza wraz z piczym i Scanem!

W Hiszpanii we Francji jest TV publiczna a opłata od TV komercyjnych.

Polakom wenezuelskie seriale wyjadły mózgi i już są gotowi do
                        DRUGIEJ WENEZUELI bo drugą Irlandie z mega-emigracją już mamy
                        a druga Japonię z smiertelnym pracoholizmem już przescignęliśmy!

Chny pokazały ile kosztują autostrady - ale baranki o tym nie
                        dyskutują

....co ma przynosiśc ZYSK gdy wyprzedaliście kapitał za friko,
                        podklęcznikowe Lizusy Wy?
                        IQ=?

Antoni Macierewicz i Adam Wędrychowicz złożyli niegdyś projekt
                        ordynacji wyborczej, o dyskusji i głosowania nie dopuścił
                        wówczas "stojący na straży Konstytucji" marszałek Maciej
                        Płażyński ....wiesz kto to?

..dziś tę rolę pełni inny następca Geremka Michnika i swojskiej
                        ferajny -
                        wiesz jak sie wabi?

Scena PO-lityczna zamurowana przez siły post-WSW
                        i elity prawno-urzędnicze rodem z PRL-u.

Zadna siła przy obecnym stanie mediów i świadomosci spoelecznej ich
                        nie ruszy.
                        zatem żegnam was na zawsze! Szkoda czasu i atłasu!
                        Wszystko już powiedziałem a bardziej już mnie i TAK NIE OPLUJECIE!
                    • d_nutki Re: __Napisałem Ci jak Awukowi na grzędzie 1000 p 31.08.09, 14:47
                      Hasz0,juz ja czasem lapie sie na tym,ze palne glupstwo,ale nie ide w
                      zaparte,tylko w ciszy mego M przegryzam wpadke.Dlaczego Ty jestes
                      tak namolny?
                      w imie jakiej idei?
                      naprawy swiata czy tylko uczestnikow aqua?
                      a R& juz bys odpuscil swojego sp ojca,bo ja nie doczytalam sie w
                      jego postach,zebys mial POwod tak go scigac w kazdym watku.
                      • hasz0 Re: __Napisałem Ci jak Awukowi na grzędzie 1000 p 31.08.09, 14:52
                        ____Awuk! Uważasz, ze Polonia mogłaby Obawę
                        szach0 30.08.09, 22:51
                        "przywrócić do normalności"....

używając eufemizmu Tuska i jego czarnego PR
                        taką sama metodą, jaką użyto wobec Kaczyńskiego?
                        • hasz0 Re: __Napisałem Ci jak Awukowi na grzędzie 1000 p 31.08.09, 14:53

_____gdyby nie tacy jak R7 czy Tuskowaci durnowaci
                          szach0 31.08.09, 11:03 Odpowiedz to Pan Prezydent by postawił w
                          miejscowosci

______________ Hell___parę flaszek łajna_______
                          i obmyślili by wspólnie jakieś fajne piekiełko dla
                          premiera - Cara Imperium Zła......

bez fanfaronady i Palikota-Kaprpiniuka
                          i wyzwisk Panów Prodfesorów od motyli
                          i bydła.

Ot tak po haszowemu...żeby mu POprzez d...pę w pięty
                          wlazło o tanim gazem dla Polski obrodziło przed CAŁYM SWIATEM
                          na wizji!
                          • hasz0 Re: __Napisałem Ci jak Awukowi na grzędzie 1000 p 31.08.09, 14:55

ja pracuję na emeryturze palancie a mój majątek
                            hasz0 31.08.09, 09:46 Odpowiedz publiczny Twoi roztrwonili po
                            rajskich wyspach z bankami.

Poza tym inwestujesz z jreacji moich oszczędności oraz korzystasz
                            z kraju wolnego od Armii Czerwonej a że działasz na rzezc utraty
                            suwerenności, która Ci wywalczyłem - powinieneś mi lizać stopy!

Na które Ci pozawalm nawet popluwać (pod warunkiem ze zbadasz się na
                            pasożyty i AIDS)
                            • hasz0 Re: __Napisałem Ci jak Awukowi na grzędzie 1000 p 31.08.09, 14:57
                              A Rychu sie nadal kompromituje......
                              hasz0 31.08.09, 10:25 Odpowiedz __Napisałem Ci jak Awukowi na
                              grzędzie 1000 postów
                              hasz0 31.08.09, 10:24 Odpowiedz o Twoim haniebnym utożsamianiu

- niewypowiedzianych przeze mnie -
                              NIGDY I NIGDZIE
                              - opinii jak ta W?W
                              z rozpowszechnianym przez Platfusowy
                              CZARNY PijaR stereotypem mohera, zafascynowanego bezkrytycznie
                              (już nawet nie wiem jak tę sprzeczność samą w sobie okreslić)
                              w osoby reklamowane w RM ...np. Hannę Gronkiewicz
                              Marcinkiewicza?....?

przedstawiliście jakies dowody na to że jestem Stalinem, Goebelsem,
                              Moczarem 30-latkiem sekr. PZPR
                              że skłamałem opowiadając przekaz kuzyna...itd.?
                              Czy powielacie ohydne klamstwa na temat dyktatury, wykorzystywanie
                              słyżb i prokuratur i zawłaszczanie poprzez oddanie się woli
                              wyborców?
                              • hasz0 Re: __Napisałem Ci jak Awukowi na grzędzie 1000 p 31.08.09, 14:58
                                Re: Idzie ci o to, Mieciu? róznisz się od piczego
                                hasz0 31.08.09, 08:43 Odpowiedz poczuciem humoru ale z
                                kojarzeniem faktów słabiutko

Z kpt Schaperem nie kojarzysz tego policjanta Gołko?
                                Przeczytaj to + kilka postów wczesniej
                                na temat tej zorganizowamnej międzynarodowej czyli
                                internacjonalistycznej hucpy, do której Cię tez zatrudniono
                                ....nie uważasz, jak studenci z tamtych lat, że 1968 r. w pamięci
                                Polaków to zryw polskich studentów przeciwko zakłamanej władzy
                                ...popartej duchowo przez naród i hańba agresji na Czechosłowację
                                Jaruzleskiego i Gomułki a nie wybiórcza i odwrotkowa pamięć Zydów,
                                skutkująca do dziś a włąściwie NARASTAJACA z KAZDYM ROKIEM
                                HUCPA ANTYPOLSKA?

I za co?

Za to ze ludobójcom i zydokomunistycznym opracom na usługach Stalina
                                podarowano kary i wysłano ich za Zelazną kurtynę do prawdziwie
                                socjalistycznego raju w Szwcji, Danii Niemczech albo do Anglii
                                by tam indoktrynowali młodzież na Uniwersytetach, pisali oszczecze
                                ksiażki jak Malowany Ptak Kosińskiego czy Sasiedzi i Strach Jasia
                                Grosza przyjaciela manipulatora i guru post-KPP gadzinówki
                                antypolskiej?

Kim jesteś Scan? Polakiem?

forum.gazeta.pl/forum/w,13,99639888,99640805,_a_masz_swiadkow_na_zbro
                                dnie_Saczowian_.html
                      • rycho7 miernik Polskosci paranoi 31.08.09, 15:46
                        d_nutki napisała:

> zebys mial POwod tak go scigac w kazdym watku.

Ja od lat doskonale wiem, ze Hasz ma powod. Paranoicy nie odrozniaja
                        rzeczywistosci od swych urojen. Hasz ma bogate, piekne i wyraziste urojenia.
                        Tylko my jestesmy ulomni bez przyrzadow do podziwiania jego zycia wewnetrznego.
                        Ale to jest wylacznie nasz problem, grzech, zbrodnia i zdrada Polskosci bez
                        przedawnienia.
    • jaceq Re: ______Ależ mam to___ ___________ 31.08.09, 23:16
      __________________w dupie______________

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka