0kowita 11.01.04, 19:46 DAŁAM ENTER ZAMIAST DELTE>>>>>> MUSZĘ SIĘ ZABIĆ !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 19:53 tak ,bledy kosztuja hehehhehehcmok kochana w koncu brudzia musimy strzelic bo jest ten urodzony w wielkich bolach 20000 post Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 20:52 ellenai napisała: > tak ,bledy kosztuja hehehhehehcmok kochana w koncu brudzia musimy strzelic bo > jest ten urodzony w wielkich bolach 20000 post Elle mój motylku, "brudzia" to się pije wtedy gdy z formy "pan/pani" przechodzi się na "ty". My już jesteśmy na "ty".......ale możemy się ubzdręgolić bez żadnego powodu.... ja jestem zawsze chętna.....hej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 21:10 heheheh, racja,kofam cie i to jest wazne, pic mozemy do upadlego hehehhehe bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita ReGADACZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 20:09 Wytnij to ; • Nie spać !!! Trza zdążyć przed nabijaczem • Re: 0kowita 11.01.2004 19:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 20:28 Podoba się sygnaturka ? to tylko test :))) POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.04, 20:37 Zrób tak : .......♫♪♫♫♪♫♫♪♫♫♪♫....... Ну да, оченъ хорошая песня A ja już nie chcę żadnych sygnaturek bo tylko mi pecha przynoszą WRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.04, 03:45 Komu bije dzwon? On zawsze bije dla Ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.04, 04:29 dla mnie napewno nie, bo sie na jasle dzis nie pojawilam,jakos wessalo mnie w szarosc dnia,sprzatanie,gotowanie,proza zycia:) cmok ale juz jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: NIE CHCIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.04, 04:51 Elle-czy Ciebie nie "porabalo"?Prawie piata rano,a Tobie zabaw sie zachcialo! Pieszczoty-tak!Ale stukanie w klawiszki....?Umowmy sie w Varadero/Kuba/jezeli masz nasz paszport,bo usa maja zakazane.... Odpowiedz Link Zgłoś