Dodaj do ulubionych

pewien chłopak

02.12.04, 20:53
Hej, hej! Jak się mają Gorlice? Przypadkiem natknęłam się na Waszą regionalną
stronę i przypomniało mi się, że kiedyś kiedyś, dawno temu, bylam na
koloniach, na ktorych poznałam chłopaka z Gorlic. Nazywał się Tadeusz
Szarowicz, a teraz to ma chyba ze 40 ?? Czy ktoś z Was go zna?
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: pewien chłopak 02.12.04, 20:58
      jobeel witaj! ale milo ze gorlice pamietasz!cmok za to masz,jednak o tej osobie
      o ktorej mowisz nic nie wiem!moze spytaj na forum gorlickim,ponizej w mojej
      sygnaturce cmok! i zagladaj do nas czesciej i tu i w gorlicach! cmok
    • aleks44 Re: pewien chłopak 02.12.04, 21:00
      Czesc,przykro mi nazwisko znajome,ale niestety Tadeusza nie znam ,znalem
      Stanislawa,byl troche starszy,ale popytam i dam odpowiedz.
      A Ty skad Jestes ????? wiem ze ciekawosc to pierwszy .......
      Ja jestem z Gorlic ,ale pisze sobie w Saczu
      • jobeel Re: pewien chłopak 02.12.04, 21:06
        Rety, ale wpadka! Nie wiem jak to się stało, ale nie powinno dojść do takiej
        pomyłki. Jasne, że powinnam napisać o tym na forum gorlickim. Ale dzięguję za
        miłe słowa!
        A tak przy okazji: czy znajcie w swoim pieknym rejonie nowosądeckim miejsca,
        gdzie można byłoby wpaść na Sylwestra? I może W KOŃCU przypiąć natry do stóp?
        Dodam, że mam dwoje małych dzieci, w Waszych okolicach góry nie są jeszcze
        wielkie, więc chyba można byłoby tam rozpocząć swoją przygodę z nartami??

Dziękuję za informacje i pozdrawiam z Warszawy!
        • ellenai Re: pewien chłopak 02.12.04, 21:09
          jobeel rzadna to wpadka,nam jest bardzo milo ze tu jestes tym bardziej ze tu sa
          gorliczanie na forum! co do spedzenia sylwka w beskidzie to nic ci nie
          zasugeruje ale licze ze inni sie odezwa, co do nart to moze sprawdz magure
          malastowska!
          • aleks44 Re: pewien chłopak 02.12.04, 21:16
            AGROTURSYTYKA jest, kwater tez,a gorek duuuuzo wyciagi tez,Ellen pisala o
            Magurze Malastowskiej tam sa dwa wyciagi ,jeden z nich dla poczatkujacych
            ale sniegu na razie ,jak na lekarstwo,ale dosypie
            pozdrawiam odwiedzaj nas czesciej
            • jobeel Re: pewien chłopak 02.12.04, 21:30
              Oj, napewno Was odwiedzę jeszcze nie raz. Jakoś mam sentyment do tych miejsc.
              Nawet w tym roku nocowałam z rodziną w Nowym Sączu w czasie naszego wyjazdu na
              Słowacje. Potem, w drodze powrotnej, mialam nawet ochotę zostać tu jeszcze na
              jakieś dwa, trzy dni, ale mojego męża gnało na ryby, na Mazury...
              Niech jeszcze ten snieg sypnie!
              A powiedzcie mi, czy podczas świąt, takich jak najbliższe, spodziewacie się
              tłumów turystów? Chodzi mi własnie o kwaterę, czy jest problem w znalezieniu
              noclegu. W czasie wakcji (jadąc właśnie na Słowację) ledwo znalezliśmy miejsce
              w hotelu (nie pamietam jak się nazywał; niedaleko Rynku szło się w stronę
              Dunajca).

Pozdrowionka!
              jola
              • ellenai Re: pewien chłopak 02.12.04, 21:37
                jak ja mieszkalam w beskidzie(4 lata temu)to zaczynalo bywac sporo turystow na
                swieta,nie wiem jak jest teraz ale pewno jest ich wiecej,kwatere to juz
                szukaj,mam nadzieje ze zdolasz cos zarezerwowac.
                Jest nam ogromnie milo ,ze do beskidu cie ciagnie!nas tez ale my stamtad
                pochodzimy wiec nie dziwota ze akurat tak czujemy!mam nadzieje,ze snieg sypnie
                w sam raz dla ciebie zebyscie sobie mogli na magurze pozjezdzac na nartach!
                ciekawa jestem jak ci plany wyjda, trzymam kciuki!
              • aleks44 Re: pewien chłopak 02.12.04, 21:38
                oj jest problem,najlepiej jak by sie Elpik wypowiedziala,bo Ona to
                Sadeczanka,albo Majak,ja Ci nie pomoge,bo nie znam Sacza na tyle.
                U nas ryby tez sa,pewnie nie tak duze jak na Mazurach,ale ryba to ryba
                posiedziec nad woda zawsze mozna,popluskac sie w wodzie.
                Turysci na pewno beda jak co roku i chyba bedzie coraz wiecej ,Beskid Niski i
                Sadecki ciesza sie coraz wiekszym powodzeniem,gorki wieksze i
                mniejsze,powietrze czyste i blisko na Slowacje
                Pozdrawiam
              • elp1 Jobeel, obiecuję rozejrzeć się gdzie i co 02.12.04, 21:54
                jest do wyboru. A jaki konkretnie okres Cie interesuje i ile miejsc
                potrzebujesz? A może jakieś preferencje?
                • jobeel Re: Jobeel, obiecuję rozejrzeć się gdzie i co 02.12.04, 21:58
                  Dzieki bardzo! Moja rodzina, to klasyczny układ: dwoje dorosłych + dwoje
                  dzieci. Marzy mi się wyjazd na dosłownie kilka dni (mam mało urlopu :-(((0),
                  myślałam zatem o tym okresie między świętami, a Sylwestrem.
                  Sprawa nie jest przesadzona, tj. nie jestem jeszcze pewna, że wyjadę, ale jakoś
                  chciałabym zabezpieczeć się, ot tak, w razie czego.
                  Może macie na miejscu jakąś turystyczną informację lokalną? Wypożyczalnię
                  nart ? Bo my to dopiero debiutanci.

I błagam zamówcie śnieg!

jola
                  • majak_m Re: Jobeel, obiecuję rozejrzeć się gdzie i co 02.12.04, 22:27
                    Hotel, w którym nocowaliście to pewnie "Panorama". Raczej nie cieszy się chyba
                    dobrą sławą? Ale kwatery szukaj już, stąd na narty możesz gnać na Słotwiny
                    (Krynica) lub Wierchomla. Jaworzynę odradzam (drogo). Dla dzieci Słotwiny
                    mogłyby być najlepsze aczkolwiek Wierchomla też jest niezła i są łatwiejsze
                    trasy. Wypożyczenie nart w zeszłym roku to koszt 17zł/3h na Wierchomli i
                    20zł/doba na Słotwinach. W tym roku to jeszcze nie wiem.

A o Wierchomli to sobie możesz poczytać
                    --
                    Tutaj
                    • ellenai majak elpik, jestescie nieocenieni 02.12.04, 22:35
                      na tym forum z waszymi informacjami!!!!
                  • elp1 Jobeel, wydaje mi się, że to coś dla Ciebie 02.12.04, 23:49
                    i Twojej rodzinki:
                    www.sabturyst.republika.pl/infopl.htm
                    Wszędzie blisko, a Sylwester "na miejscu" ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka