millenik1 20.05.02, 22:12 gdy patrze na rachunki to mysle o rzeczach, za ktore mozna siedziec..... a w ogole to chcialbym kopnac tepse w jaja(tylko gdzie one sa)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: tpsa... IP: 207.30.78.* 20.05.02, 22:48 Od roku dzwonię przez NOM. Nawet nie dlatego że taniej, ale żeby szlag trafił TPSA. Każdemu polecam to rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: tpsa... 21.05.02, 16:44 Właśnie ( jak zwykle około dwudziestego ) skończył mi się ryczałt. Niech diabli wezmą tpsa i powszechność netu w Polsce.((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: tpsa... 22.05.02, 07:00 A podobno w Anglii najwięcej serfują emeryci..... Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: tpsa... 22.05.02, 07:49 ale mamy przynajmniej druga japonie(podobne ceny za dostep do netu)... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: tpsa... 22.05.02, 09:12 millenik1 napisał(a): > ale mamy przynajmniej druga japonie(podobne ceny za dostep do netu)... Tam dają do netu gratisowo gejsze na jedno smerfnięcie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: tpsa... 22.05.02, 08:37 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Właśnie ( jak zwykle około dwudziestego ) skończył mi się ryczałt. Niech diabli > > wezmą tpsa i powszechność netu w Polsce.((((((((( Marysiu skoro płacisz za ryczałt 60 zł netto czyli jakieś 85 zł brutto + zakładam standardowy 35 zł to nie lepiej zdecydować się na SDI ?? Fakt opłata instalacyjna jest droga na czas nieokreślony 856 zł. ale na 24 miesiące 535 zł. Ryczałt 139 zł miesięcznie czyli spadł już o 21 zł i chyba będzie tańszy. Masz szybkie łącze dzielone z linią telefoniczną i bezstresowy czas w interku. (Wystarczy tylko rzucić palenie :)) i masz interek za fajki ). Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: tpsa... 22.05.02, 09:05 gadacz napisał(a): > (Wystarczy tylko rzucić palenie :)) i masz interek za fajki ). > > Marysiu! gadacz dobrze to wymyślił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: tpsa...- dygresja fajczana 22.05.02, 09:16 Dzięki Wook. :) tym bardziej że nic łatwiejszego od rzucenia fajek- nawet gdy ma się taką słabą silną wolę jak ja. Fajczyłem 13 lat w końcowej fazie prawie 40 dziennie. Ludzie jak mnie widzieli bez papierosa to pytali czy zgoliłem brodę bo coś im nie pasuje (nigdy nie miałem zresztą brody). Zdecydowałem pieknego poranka po bardzo ciężkim sylwestrze 95/96 że dość i od tego czasu nie palę . Czego sobie dalej a wszystkim innym palącym gorąco życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: tpsa...- dygresja fajczana IP: 207.30.78.* 22.05.02, 14:33 Ja też rzuciłem palenie w Sylwestra! I to dwa razy. Ten drugi 8 lat temu zdaje się i do tej pory nie palę. Gratuluję silnej woli Tobie i sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: tpsa...- dygresja fajczana 23.05.02, 08:30 Ciężko było ? stosowałeś jakieś wspomagacze? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: tpsa...- dygresja fajczana 23.05.02, 09:27 Ech....... ide na fajeczkę..... ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: tpsa...- dygresja fajczana 23.05.02, 09:58 ...jej...a kto tutaj tak nadymil? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: tpsa...- dygresja fajczana 23.05.02, 10:23 Georghe ? a właściwie co Wy tam palicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: tpsa...- dygresja fajczana 23.05.02, 11:25 A co tam jest pod ręką...... makulaturę, jakiś plastik, gumę (to rzadko bo chadra sakramencko kopci) no i jak się już to wszystko dobrze zajara, wtedy wrzucamy do ogniska ....ziemniaczki. Mówie Wam pyszota ! Cztery dni sie odbija.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: tpsa...- dygresja fajczana IP: 207.30.78.* 23.05.02, 14:33 Oczywiście. Wspomagaczem jest silna wola, to tylko jeden środek ale za to niezawodny! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: tpsa...- dygresja fajczana 23.05.02, 15:17 Ja jeszcz rozpowiedziałem znajomym że rzucam... też pomaga w pilnowaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: tpsa... 27.05.02, 21:48 gadacz napisał(a): > m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > > > Właśnie ( jak zwykle około dwudziestego ) skończył mi się ryczałt. Niech d > iabli > > > > wezmą tpsa i powszechność netu w Polsce.((((((((( > Marysiu skoro płacisz za ryczałt 60 zł netto czyli jakieś 85 zł brutto + zakład > am > standardowy 35 zł to nie lepiej zdecydować się na SDI ?? Fakt opłata > instalacyjna jest droga na czas nieokreślony 856 zł. ale na 24 miesiące 535 zł. > > Ryczałt 139 zł miesięcznie czyli spadł już o 21 zł i chyba będzie tańszy. Masz > szybkie łącze dzielone z linią telefoniczną i bezstresowy czas w interku. > (Wystarczy tylko rzucić palenie :)) i masz interek za fajki ). > > Masz rację Gadaczu.Pomyślę o tym na jesień.Może wtedy będzie jeszcze taniej i będę miała zajęcie na długie wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: tpsa... 27.05.02, 22:17 najlepiej dzialac w necie nieformalnie..... Odpowiedz Link Zgłoś