Dodaj do ulubionych

u nas dlugi weekend!

30.06.05, 16:56
w zwiazku z tym jutro wyjezdzam w gory do wtorku,o matko jak sie
ciesze!!!!!!!!!!!!wreszcie odpoczynek!
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 21:53
      a jakie to święto?

super, udanego wyjazdu, jak wrócisz to opowiesz?
      • ellenai Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 21:54
        jasne ze opowiem a swieto to 4 lipca!
        • majak_m Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 22:17
          To ile to km (mil) musisz pokonac zeby dotrzec do tych gor?
          Milego wypoczynku i oczekujemy szczegolowej relacji.
          • ellenai Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 22:22
            nie pamietam ile to mil,ale jak wyruszymy w poludnie jutro to ok 7 wieczorem
            bedziemy w glenwood springs,a stamtad jeszcze ok 6 godzin do san juan
            mountains,czyli silverton-durango okolice!
            • majak_m Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 22:50
              No masakra, czyli sporo tych mil pokonacie. Ale weekend w gorach napewno wart
              jest takiego poswiecenia.
              • ellenai Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 23:00
                wiesz co?wszystko zalezy od tego czy przezyje godzinna jazde "milion dollar
                highway",jezus jak ja nienawidze tamtedy
                jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam lek wysokosci a tam
                tak strasznie w gore jest,tak strasznie wasko ,ledwo dwa samochody sie mieszcza
                i na dodatek NIGDZIE nie ma barierek!!!!!! jak sie spadnie autem w takia
                bezdenna przepasc to nie ma nawet szans przezyc! jakos sie boje!chociaz ludzie
                tak nagminnie tam nie spadaja!
              • ellenai o tu masz! 30.06.05, 23:03
                www.galenfrysinger.com/million_dollar_highway_silverton_colorado.htm
                patrza jak spiczasto!!!!!! dojechanie z ouray do silverton mnie chyba wykonczy!
                aaaaa
    • ellenai tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:04
      www.narrowgauge.org/ngc/html/mevans-collection/colorado/mevans-colorado-us550.html
      • majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:17
        No co, taka jazda to sama radosc... chyba ze trudno sie zdecydowac - patrze na
        droge czy podziwiam widoki. No, moze dlatego sie boisz ze gdzies "zjedziesz" z
        trasy ;) Tak wiec patrz na droge, nie zwiedzaj!!!
        • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:23
          podziwiac widoki?no co ty ja patrze w droge jak kura w gnat i sie modle zeby
          juz dojechac do tego silverton,widoki to podzwiam w necie albo na zdjeciach(nie
          swoich)hehehehhehe ale ogolnie to uwielbiam tamte okolice!
          • dunajec1 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:36
            Wszedzie ladnie Ellen,ale Beskid to takie krecie kopce przy tych tutejszych
            gorach,ale nie powiesz ze tamte nieladne.
            • ellenai krecie kopce! 01.07.05, 03:43
              bardzo dobrze powiedziane! ale i jedne i drugie kocham!
          • majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:52
            Taki maly instruktaz przed ta Twoja wspinaczka ellen ;)

67MB (zalecam "save as")
            www.damianvanloon.com/Cool/Movies/ClimbDance_large.mpeg
            lub troszke mniejsze 7,2MB
            www.damianvanloon.com/Cool/Movies/ClimbDance_small.avi
            I oby Tobie tez poszlo tak gladko.
            • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 03:42
              bardzo we mnie wierzysz hehe nie wiem tylko czy warto!
              • majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 18:02
                Czemuz to mialoby nie byc warto? Szerokiej drogi i pamietaj, bokiem wchodzimy w
                zakret tylko wtedy gdy nic z przeciwka nie nadjezdza ;)
                • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 18:11
                  obiecuje ,bokiem nie bedziemy jechac,cmok
                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 20:42
                    nie zapomnij aparatu zabrac i zdjec porobic,a swoja droga Wy tam macie jakies
                    gory ??? hehe
                    • majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 02.07.05, 22:55
                      O ichniejszych gorach to do Nas malo info dochodzi, ale ponoc istnieja. Czekamy
                      tylko na jakies dowody!
                      • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 03.07.05, 08:57
                        Majak Masz racje,czekamy cierpliwie na dowody
                        milego dzionka
                        • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 05.07.05, 21:18
                          ale tam pieknie, Elle, zycze udanego wypoczynku, czekamy na wrazenia, kurde lel
                          wysokości tez mam, tez bym bała się tej drogi, ale co tam, zawsze to jakaś
                          przygoda, powodzenia
                          • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 05.07.05, 23:14
                            moze dzis sie zjawi i do tego jeszcze fotki przesle
                            • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 06.07.05, 08:43
                              oooo to super, czekam
                              • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 06.07.05, 09:41
                                ja tez czekam,troche swiata zwiedzila
                                • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 06.07.05, 17:37
                                  zdjecia wysle w weekend,zapomnialam kabla zeby zaladowac je na ten
                                  komp,wrrrrrrr!szkoda
                                  bylo super!droga minela ok,jakos przezylam!
                                  w niedziele dalam popalic sobie niezle bo wybralam sie na wspinaczke!13,000
                                  feet!wysoko!!!!! ale jak pieknie widac bylo na inne gory! tylko oddychac ciezko
                                  bo powietrze rozrzedzone jest na takich wysokosciach ,no i polazilam po sniegu
                                  w lipcu! hehe,w poniedzialek wieczorem byly sztuczne ognie!silverton jest na 6
                                  miejscu w kraju jezeli chodzi o pokaz ogni sztucznych w usa na 4 lipca!
                                  niesamowity ten pokaz byl!!! a jaka akustyka przy tych gorach! cudownie!ludzi
                                  bylo mnostwo! pokaz sie skonczyl o 10 w nocy a jeszcze po polnocy bylo widac
                                  wyjezdzajace z silverton po million dollar highway auta w kierunku
                                  durango ,ale szybko to zlecialo! kurcze!wczoraj caly dzien w aucie,oj jeszcze
                                  to czuje!cmok
                                  • majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 00:00
                                    Tak, gdyby tylko nie te odleglosci. Ale i tak Ci zadzroszcze takiego weekendu.
                                    Musisz czesciej robic sobie takie odpoczynki!
                                    • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 01:04
                                      niestety ciezko mi robic czesciej takie wypady,brak czasu! wrr
                                      • dunajec1 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 02:24
                                        Kup sobie cos,bedziesz miec czas,hih.
                                        • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 04:32
                                          no tak ale zeby co kupic trzeba miec kase! ha!
                                          • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 10:22
                                            czekam na fotki,to fajnie ze Jestes zadowolona i wypoczelas
                                            • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 17:56
                                              w weekend podesle napewno!
                                              • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 10:32
                                                ja tez czekam na fotki

w sobote i ja wyjeżdżam na kilka dni nad morze, czekajcie na mnie cierpliwie :)
                                                • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 10:36
                                                  bede cirpliwie czekal ,milego weekendu,poopalaj sie ,jeszcze ladnej bedziesz
                                                  wygladala na zdjeciu
                                                  • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 17:46
                                                    jak schudne to bede lepiej wygladac,a tak to kicha!
                                                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 22:22
                                                    juz kiedys mowilem,ze kochanego cialka nigdy za wiele hehe
                                                  • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 05:22
                                                    e to nie tak heheh!
                                                  • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 09:02
                                                    hihi hi, no muszę siekurde w końcu troszke opalić

Elle, daj spokój, na pewno nie jestes za gruba :)
                                                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 19:06
                                                    tak powinnas Zuzannko,na zdjeciu troszeczke slabo widac opalenizne hehe
                                                    ale jest OK
                                                  • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 20:40
                                                    mnie zdazylo juz troche przysmazyc!
                                                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 21:11
                                                    najlepiej przy pracy np.walka z trawa hehe
                                                  • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 15.07.05, 14:44
                                                    aleks, ale ty jestes pracowity

wróciłam opalona i wypoczeta, no moze trochę zmeczona upałem i piwem, ale
                                                    odpoczywałam biernie, leniuchując leząc na dowolnie wybranym boku i miałam to
                                                    co w zyciu najświetsze - świety spokój :) i piekne okolioczności przyrody, i
                                                    cień pod grabami:) i cudownych ludzi wokół siebie :)
                                                    no i cudownie jest wrocic do was :)
                                                  • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 15.07.05, 15:57
                                                    no wlasnie aleks pracowity jak ta mrowa jest!az cos malo tu przychodzi niestety
                                                    na forum!
                                                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 15.07.05, 21:39
                                                    malo siedze na forum bo tyram na dzialce hehe
                                                    Zuzannko jak z tym zdjeciem,chodzi mi o opalenizne,ciesze sie ze wypoczelas i
                                                    wrocilas zadowolona,teraz tak naladowana nowa energia,bedziesz czesciej z nami
                                                    klikac na forum
                                                    pozdrawiam
                                                  • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 15.07.05, 22:43
                                                    kurde,,sprzedaj dzialke!
                                                  • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 14:41
                                                    hi hi hi, nie namawiaj Elle faceta do grzechu :), ma działke, niech obrabia

tak, wypoczełam i naładowana pozytywna energią częściej tu zajrzę, poki znowu
                                                    gdzies nie wyjadę :)

kurde dreczysz mnie z tym zdjęciem, a ja powtarzam ci, ze to niemozliwe zebys
                                                    miał moje zdjęcie :)
                                                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 15:44
                                                    jak to,nie Twoje,a czyje ??????
                                                    dzialki nie sprzedam,mieszkam w bloku,a nie mam uszytej poduszki na parapet,jak
                                                    wielu i to jedyna odskocznia jak posiadam,ze moge sobie tam pojechac,posiedziec
                                                    wypic kawe na werandzie.Oczywiscie mozna sobie pojechac gdzies dalej poza
                                                    miasto,ale dzialke mam 1,5 km od domu
                                                  • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 18:01
                                                    hi hi hi ja tez nie mam jeszcze uszytej poduszki hi hi hi, ale mnie rozbawiłeś,
                                                    ale za to mam chociaz rowerek

z tą działką to cudowny pomysł i lubie jak o niej piszesz, ech...a ta
                                                    wędzarnia...napisz co teraz mozna zjeśc u ciebie na działeczce, z ziemi
                                                    oczywiscie :), nie pisze o kanapkach itp. :)
                                                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 19:08
                                                    wiesz co Zuzannko,z ziemi to wlasciweie nic,bo nic tam nie mam poza
                                                    drzewami,najwiecej sosen , modrzewi i brzoz,mam tez kilka wisni i to jedynie
                                                    mozna sobie zjadac do woli,teraz jest ich duuuuzo,mam jeszcze brzoskwinie,ale
                                                    one jeszcze nie sa dojrzale.Poza tym mam skalniaki i jakies roslinki ktore
                                                    znowu zarosly i trzeba by je poplewic,tylko mi sie nie chce hehe.Dzisiaj
                                                    pojechalem i jak sobie siadlem to sie poopalalem,a przy tym wypilem sobie zimne
                                                    piwko ,wiec musialem troszke posiedziec zeby wywialo ze mnie te promile.
                                                    Dawniej dzialki nie docenialem,ale teraz bardzo,chyba sie starzeje hehe
                                                  • zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 17.07.05, 11:44
                                                    a to super, własnie taka rekreacyjna z trwaką, z drzewkami jest fantastyczna i
                                                    to wszystko przyjemne z pozytecznym - ruch na świzym powietrzu, a przyroda tak
                                                    cudnie wycisza, fajnie
                                                  • aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 17.07.05, 18:22
                                                    tak przyroda wycisza i zmusza do roznych przemyslen,wplywa kojaco na nas
                                                  • ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 18.07.05, 18:02
                                                    heh aleks wiem ze dzialke sprzedac to glupota,tak tylko glupio gadam!cmok
    • zuzanna6 Re: u nas dlugi weekend! 18.07.05, 12:17
      i dlatego tak bardzo spodobał mi się wątek Okowitki na Jasełku, o ogórkach i
      zapachu kopru :)

niech nam wszystkim kochani pachnie lato, gra muzyką świerszczy i koi kolorami
      kwiatów, zbóż, zachodzacego słońca...

wiecie, a gdzie jestem zawsze wieczorem na niebie szukam Wielkiego Wozu i takie
      zawsze mam tez wspomnienia z podrózy - wiem jak ustawic sie by w te same
      gwiazdy popatrzeć, jestem w róznych miejscach a w te same gwiazdy patrze :)
    • zuzanna6 mamy poniedziałek... 18.07.05, 12:29
      moze dlatego was jeszcze nie ma :(
      • ellenai Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 18:10
        ja jestem ,teraz ide czytac watek okowity o koprze ! ja z czasem nie wyrabiam!
        • 0kowita Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:11
          ellenai napisała:

> ja jestem ,teraz ide czytac watek okowity o koprze ! ja z czasem nie wyrabiam!

Tia....... poczytała i nic nie dopisała.
          fryzurę powyrywam.........hłehłe.
          • ellenai Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:49
            ha,nie przeczytalam! kurde wywalili od kompa!
            • 0kowita Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:51
              Oj, znam ten ból.
              Też mnie wywalają.
            • aleks44 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:52
              na temat kopru sie nie wypowiadam,bo ,no wlasnie bo ?????
              • zuzanna6 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 23:07
                hi hi hi

i Elle nie odpowiedziała, nie?

a ja dzis rowerkiem między polami pojeździłam, ale cudne klimaty, zrywałam
                maliny i wisnie niczyje, słyszałam świerszcze i tak cudnie wiatr owiewał mi
                włosy, alez tu mamy piekne okoliczniści przyrody :)
                • aleks44 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 23:10
                  ja wczoraj poszalalem,potem polezalem nad rzeczka,niestety mnie wiatr nie
                  owiewal wlosow,bo strzyge sie na 3mm,a i tak bylo przyjemnie
                  • zuzanna6 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 23:14
                    hi hi hi, a pod pachami? moze tam troszke owiał ? :)))
                    • aleks44 Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 09:36
                      a tak,pod pachami jak najgardziej hehe,zreszta jezdze bez koszulki
                      • zuzanna6 Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 11:21
                        o proszę

a ja w koszulce, jednak :)
                        • aleks44 Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 11:27
                          szkoda hehe,trzeba cialo dotlenic i poopalac
                          • ellenai Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 17:07
                            u nas cialo sie smazy,bo takie goraco!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka