ellenai 30.06.05, 16:56 w zwiazku z tym jutro wyjezdzam w gory do wtorku,o matko jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!wreszcie odpoczynek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 21:53 a jakie to święto? super, udanego wyjazdu, jak wrócisz to opowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 21:54 jasne ze opowiem a swieto to 4 lipca! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 22:17 To ile to km (mil) musisz pokonac zeby dotrzec do tych gor? Milego wypoczynku i oczekujemy szczegolowej relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 22:22 nie pamietam ile to mil,ale jak wyruszymy w poludnie jutro to ok 7 wieczorem bedziemy w glenwood springs,a stamtad jeszcze ok 6 godzin do san juan mountains,czyli silverton-durango okolice! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 22:50 No masakra, czyli sporo tych mil pokonacie. Ale weekend w gorach napewno wart jest takiego poswiecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: u nas dlugi weekend! 30.06.05, 23:00 wiesz co?wszystko zalezy od tego czy przezyje godzinna jazde "milion dollar highway",jezus jak ja nienawidze tamtedy jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam lek wysokosci a tam tak strasznie w gore jest,tak strasznie wasko ,ledwo dwa samochody sie mieszcza i na dodatek NIGDZIE nie ma barierek!!!!!! jak sie spadnie autem w takia bezdenna przepasc to nie ma nawet szans przezyc! jakos sie boje!chociaz ludzie tak nagminnie tam nie spadaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o tu masz! 30.06.05, 23:03 www.galenfrysinger.com/million_dollar_highway_silverton_colorado.htm patrza jak spiczasto!!!!!! dojechanie z ouray do silverton mnie chyba wykonczy! aaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:04 www.narrowgauge.org/ngc/html/mevans-collection/colorado/mevans-colorado-us550.html Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:17 No co, taka jazda to sama radosc... chyba ze trudno sie zdecydowac - patrze na droge czy podziwiam widoki. No, moze dlatego sie boisz ze gdzies "zjedziesz" z trasy ;) Tak wiec patrz na droge, nie zwiedzaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:23 podziwiac widoki?no co ty ja patrze w droge jak kura w gnat i sie modle zeby juz dojechac do tego silverton,widoki to podzwiam w necie albo na zdjeciach(nie swoich)hehehehhehe ale ogolnie to uwielbiam tamte okolice! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:36 Wszedzie ladnie Ellen,ale Beskid to takie krecie kopce przy tych tutejszych gorach,ale nie powiesz ze tamte nieladne. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai krecie kopce! 01.07.05, 03:43 bardzo dobrze powiedziane! ale i jedne i drugie kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 30.06.05, 23:52 Taki maly instruktaz przed ta Twoja wspinaczka ellen ;) 67MB (zalecam "save as") www.damianvanloon.com/Cool/Movies/ClimbDance_large.mpeg lub troszke mniejsze 7,2MB www.damianvanloon.com/Cool/Movies/ClimbDance_small.avi I oby Tobie tez poszlo tak gladko. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 03:42 bardzo we mnie wierzysz hehe nie wiem tylko czy warto! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 18:02 Czemuz to mialoby nie byc warto? Szerokiej drogi i pamietaj, bokiem wchodzimy w zakret tylko wtedy gdy nic z przeciwka nie nadjezdza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 18:11 obiecuje ,bokiem nie bedziemy jechac,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 01.07.05, 20:42 nie zapomnij aparatu zabrac i zdjec porobic,a swoja droga Wy tam macie jakies gory ??? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 02.07.05, 22:55 O ichniejszych gorach to do Nas malo info dochodzi, ale ponoc istnieja. Czekamy tylko na jakies dowody! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 03.07.05, 08:57 Majak Masz racje,czekamy cierpliwie na dowody milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 05.07.05, 21:18 ale tam pieknie, Elle, zycze udanego wypoczynku, czekamy na wrazenia, kurde lel wysokości tez mam, tez bym bała się tej drogi, ale co tam, zawsze to jakaś przygoda, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 05.07.05, 23:14 moze dzis sie zjawi i do tego jeszcze fotki przesle Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 06.07.05, 09:41 ja tez czekam,troche swiata zwiedzila Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 06.07.05, 17:37 zdjecia wysle w weekend,zapomnialam kabla zeby zaladowac je na ten komp,wrrrrrrr!szkoda bylo super!droga minela ok,jakos przezylam! w niedziele dalam popalic sobie niezle bo wybralam sie na wspinaczke!13,000 feet!wysoko!!!!! ale jak pieknie widac bylo na inne gory! tylko oddychac ciezko bo powietrze rozrzedzone jest na takich wysokosciach ,no i polazilam po sniegu w lipcu! hehe,w poniedzialek wieczorem byly sztuczne ognie!silverton jest na 6 miejscu w kraju jezeli chodzi o pokaz ogni sztucznych w usa na 4 lipca! niesamowity ten pokaz byl!!! a jaka akustyka przy tych gorach! cudownie!ludzi bylo mnostwo! pokaz sie skonczyl o 10 w nocy a jeszcze po polnocy bylo widac wyjezdzajace z silverton po million dollar highway auta w kierunku durango ,ale szybko to zlecialo! kurcze!wczoraj caly dzien w aucie,oj jeszcze to czuje!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 00:00 Tak, gdyby tylko nie te odleglosci. Ale i tak Ci zadzroszcze takiego weekendu. Musisz czesciej robic sobie takie odpoczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 01:04 niestety ciezko mi robic czesciej takie wypady,brak czasu! wrr Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 02:24 Kup sobie cos,bedziesz miec czas,hih. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 04:32 no tak ale zeby co kupic trzeba miec kase! ha! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 07.07.05, 10:22 czekam na fotki,to fajnie ze Jestes zadowolona i wypoczelas Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 10:32 ja tez czekam na fotki w sobote i ja wyjeżdżam na kilka dni nad morze, czekajcie na mnie cierpliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 10:36 bede cirpliwie czekal ,milego weekendu,poopalaj sie ,jeszcze ladnej bedziesz wygladala na zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 17:46 jak schudne to bede lepiej wygladac,a tak to kicha! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 08.07.05, 22:22 juz kiedys mowilem,ze kochanego cialka nigdy za wiele hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 09:02 hihi hi, no muszę siekurde w końcu troszke opalić Elle, daj spokój, na pewno nie jestes za gruba :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 19:06 tak powinnas Zuzannko,na zdjeciu troszeczke slabo widac opalenizne hehe ale jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 20:40 mnie zdazylo juz troche przysmazyc! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 09.07.05, 21:11 najlepiej przy pracy np.walka z trawa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 15.07.05, 14:44 aleks, ale ty jestes pracowity wróciłam opalona i wypoczeta, no moze trochę zmeczona upałem i piwem, ale odpoczywałam biernie, leniuchując leząc na dowolnie wybranym boku i miałam to co w zyciu najświetsze - świety spokój :) i piekne okolioczności przyrody, i cień pod grabami:) i cudownych ludzi wokół siebie :) no i cudownie jest wrocic do was :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 15.07.05, 15:57 no wlasnie aleks pracowity jak ta mrowa jest!az cos malo tu przychodzi niestety na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 15.07.05, 21:39 malo siedze na forum bo tyram na dzialce hehe Zuzannko jak z tym zdjeciem,chodzi mi o opalenizne,ciesze sie ze wypoczelas i wrocilas zadowolona,teraz tak naladowana nowa energia,bedziesz czesciej z nami klikac na forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 14:41 hi hi hi, nie namawiaj Elle faceta do grzechu :), ma działke, niech obrabia tak, wypoczełam i naładowana pozytywna energią częściej tu zajrzę, poki znowu gdzies nie wyjadę :) kurde dreczysz mnie z tym zdjęciem, a ja powtarzam ci, ze to niemozliwe zebys miał moje zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 15:44 jak to,nie Twoje,a czyje ?????? dzialki nie sprzedam,mieszkam w bloku,a nie mam uszytej poduszki na parapet,jak wielu i to jedyna odskocznia jak posiadam,ze moge sobie tam pojechac,posiedziec wypic kawe na werandzie.Oczywiscie mozna sobie pojechac gdzies dalej poza miasto,ale dzialke mam 1,5 km od domu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 18:01 hi hi hi ja tez nie mam jeszcze uszytej poduszki hi hi hi, ale mnie rozbawiłeś, ale za to mam chociaz rowerek z tą działką to cudowny pomysł i lubie jak o niej piszesz, ech...a ta wędzarnia...napisz co teraz mozna zjeśc u ciebie na działeczce, z ziemi oczywiscie :), nie pisze o kanapkach itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 16.07.05, 19:08 wiesz co Zuzannko,z ziemi to wlasciweie nic,bo nic tam nie mam poza drzewami,najwiecej sosen , modrzewi i brzoz,mam tez kilka wisni i to jedynie mozna sobie zjadac do woli,teraz jest ich duuuuzo,mam jeszcze brzoskwinie,ale one jeszcze nie sa dojrzale.Poza tym mam skalniaki i jakies roslinki ktore znowu zarosly i trzeba by je poplewic,tylko mi sie nie chce hehe.Dzisiaj pojechalem i jak sobie siadlem to sie poopalalem,a przy tym wypilem sobie zimne piwko ,wiec musialem troszke posiedziec zeby wywialo ze mnie te promile. Dawniej dzialki nie docenialem,ale teraz bardzo,chyba sie starzeje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 17.07.05, 11:44 a to super, własnie taka rekreacyjna z trwaką, z drzewkami jest fantastyczna i to wszystko przyjemne z pozytecznym - ruch na świzym powietrzu, a przyroda tak cudnie wycisza, fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: tu jeszcze jedno o mdh! 17.07.05, 18:22 tak przyroda wycisza i zmusza do roznych przemyslen,wplywa kojaco na nas Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: tu jeszcze jedno o mdh! 18.07.05, 18:02 heh aleks wiem ze dzialke sprzedac to glupota,tak tylko glupio gadam!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: u nas dlugi weekend! 18.07.05, 12:17 i dlatego tak bardzo spodobał mi się wątek Okowitki na Jasełku, o ogórkach i zapachu kopru :) niech nam wszystkim kochani pachnie lato, gra muzyką świerszczy i koi kolorami kwiatów, zbóż, zachodzacego słońca... wiecie, a gdzie jestem zawsze wieczorem na niebie szukam Wielkiego Wozu i takie zawsze mam tez wspomnienia z podrózy - wiem jak ustawic sie by w te same gwiazdy popatrzeć, jestem w róznych miejscach a w te same gwiazdy patrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 mamy poniedziałek... 18.07.05, 12:29 moze dlatego was jeszcze nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 18:10 ja jestem ,teraz ide czytac watek okowity o koprze ! ja z czasem nie wyrabiam! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:11 ellenai napisała: > ja jestem ,teraz ide czytac watek okowity o koprze ! ja z czasem nie wyrabiam! Tia....... poczytała i nic nie dopisała. fryzurę powyrywam.........hłehłe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:49 ha,nie przeczytalam! kurde wywalili od kompa! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:51 Oj, znam ten ból. Też mnie wywalają. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 22:52 na temat kopru sie nie wypowiadam,bo ,no wlasnie bo ????? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 23:07 hi hi hi i Elle nie odpowiedziała, nie? a ja dzis rowerkiem między polami pojeździłam, ale cudne klimaty, zrywałam maliny i wisnie niczyje, słyszałam świerszcze i tak cudnie wiatr owiewał mi włosy, alez tu mamy piekne okoliczniści przyrody :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 23:10 ja wczoraj poszalalem,potem polezalem nad rzeczka,niestety mnie wiatr nie owiewal wlosow,bo strzyge sie na 3mm,a i tak bylo przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: mamy poniedziałek... 18.07.05, 23:14 hi hi hi, a pod pachami? moze tam troszke owiał ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 09:36 a tak,pod pachami jak najgardziej hehe,zreszta jezdze bez koszulki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 11:21 o proszę a ja w koszulce, jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 11:27 szkoda hehe,trzeba cialo dotlenic i poopalac Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mamy poniedziałek... 19.07.05, 17:07 u nas cialo sie smazy,bo takie goraco! Odpowiedz Link Zgłoś