alex-0_0 25.11.10, 13:24 Z okazji Międzynarodowego dnia misia skladam Wszystkim forumowym Misiom i Misiom najserdeczniejsze życzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piernicyna Re: miś 25.11.10, 23:20 A wiecie, że chyba coś jest na rzeczy z tymi misiami - dzisiaj widziałam moją małą sąsiadkę wracającą ze szkoły z misiem na głowie Pozdrawiam wszystkie Misie Odpowiedz Link
sylwe.ster2009 Re: miś 26.11.10, 00:03 'Co też dziś będzie na śniadanie? Ps. Oczywiście, że najlepszym misiem pod słońcem jest Puchatek. Odpowiedz Link
piernicyna Re: miś 27.11.10, 00:05 W poniedziałek, w chmurny dzień, Rozmyślając, idąc lasem: "Czemu tym jest zawsze ten, A ów owym - tylko czasem?". A we wtorek myślę tak (Było ciepło i słonecznie): "To na pewno tak, czy siak, Ale tamto - niekoniecznie". Znów we środę padał deszcz, Wiec rozważam z niepokojem: "Wasi naszym mogą też, lecz nie mogą twoje moim". W czwartek znów był mróz i szron... Pomyślałem: " Coś to będzie... Bo choć tutaj dzisiaj on, Ale oni zawsze wszędzie" W piątek... /STROFY NAPISANE PRZEZ MISIA O BARDZO MAŁYM ROZUMKU/ Odpowiedz Link