jepat 01.10.02, 07:27 A więc nadszedł miesiac typowo jesienny.Szykujemy się do zimy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Pażdziernik IP: 207.30.78.* 01.10.02, 17:23 A ja dopiero w połowie listopada wracam do Polski. Tak więc jesień roku 2002 to będzie dla mnie +25-32 st.C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Pażdziernik IP: *.dyn.optonline.net 02.10.02, 05:02 U mnie tez cieplo i ladna pogoda dlatego nie narzekam..... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pażdziernik 02.10.02, 06:42 A u mnie zimno ,deszczowo i dla tego nie narzekam ,o i jeszcze wczoraj na hali wybiłem sobie bark,jednak nie jest to dolegliwość typowo jesienna.Taką dolegliwością jesienną jest naprzykład potłuczenie gdy człek spadnie z orzecha zbierając zapasy na zime :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Pażdziernik IP: *.ipt.aol.com 05.10.02, 13:46 No proszę państwa, nawet tu dotarła jesień. Mało wilgoci i jakieś 18 st.C rano, brrrrrrrrr. Co ciekawe, w tutejszych sklepach widać wysyp zimowych butów, takich na grubej podeszwie i ocieplanych. Nie ma to tamto idzie zima, a wtedy jest tu ohydnie zimno - rano jakieś +5 st C. Jest też spory wysyp bałwanów, każdy dobierze sobie odpowiedniego. Taki "snowman" dla tutejszych dzieci może być i jest tylko sztuczny. Poważnie: będąc tutaj w grudniu ub r. nie widziałem NIGDZIE bałwana, mało tego nie widziałem NIGDZIE śniegu ... Są takie miejsca, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pażdziernik 06.10.02, 23:03 A ja tamtej zimy jak chciałem wyjechać spod swojej kamienicy to musiałem przez 2-3 godz. śnieg przekładać na pobocze.Do głównej drogi mam ok.100 m ,zaspy były niesamowite,najgorsze było to że jak wracałem to Pani Zima łaskawie zdąrzyła pozacierać ślady mojej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Pażdziernik IP: *.ipt.aol.com 06.10.02, 23:06 W temacie: skoro kolega mieszka w kamienicy, czy wie coś o podwyżce czynszu??? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pażdziernik 06.10.02, 23:18 To moja kamienica i mieszka tam tylko moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Pażdziernik IP: *.ipt.aol.com 07.10.02, 03:53 A czy remontujesz ją czasami??? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pażdziernik 07.10.02, 04:14 Wykazujesz Piotrze wielkie zainteresowanie nieruchomościami,otóż małe remonty są robione na bierząco :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Pażdziernik IP: *.ipt.aol.com 07.10.02, 04:20 Chwała Ci, przynajmniej dbasz o swoją własność. Nie ma to jak własny dom(ek) :-) Odpowiedz Link Zgłoś