ciemny_typek 30.03.03, 03:35 Uwielbiam wszystkie części "Noc żywych trupów" i książki z serii "Łopatą do serca". Poznam znajomych po fachu w celu wymiany doświadczeń zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciemny_typek dodam jeszcze....coś o sobie! 01.04.03, 06:48 W wolnych chwilach jestem hiena cmentarna. Dzisiaj miałem ciezka noc.Przyjechałem godzinę po północy i od razu zabrałem się do pracy. Rozkopywałem grób jakiegoś bizmesmana więc sądziłem że wpadnie do kieszeni co nie co. Do pracy zabrałem się z takim zapałem że przez przypadek odrabałem łopatą trupowi głowę. Najgorsze było jednak to że ową głową wyraźnie podnieciły się okoliczne koty. Pochwyciły głowę i za nic jej nei chciały oddać. Wiadomo przecież że cmentarz na którym robię, czesto odwiedzają nekrofile, jakby tylko się domyślili że dobieram się do ich 'bliskich' mogłoby się to skończyć niemile. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: szukam znajomych! 02.04.03, 17:37 a ja lubie "Swiat wedlug Kiepskich", bo lubie ferdynada i Waldusia. I doktor Zosie z "na dobre i na zle" tez lubie bo ma ladne nogi.a ksiazki to bym kurwa w zyciu do rak nie wziol, chyba by mi lapy odpadly. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: szukam znajomych! 02.04.03, 17:39 i jeszcze lubie na tvn ogladac rodzine michala wisniewskiego.Zajebista laska ta mandarynka, zazdroszcze mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek z jasła Re: szukam znajomych! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 22:53 znając twój "talent" masz duże szanse iść w ślady Wiśniewskiego. Niestety tam gdzie mieszkasz nie znją się na takich "talentach", musiałbyś wrócić na Ojczyzny łono. A może lepiej nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy spadaj kwirycha! 02.04.03, 23:00 co ty pierdolisz ze w Trzcinicy ich troje nie znajom? myslisz babo glupia ze w trzcinicy som wiesniaki! wynocha do osobnicy kible czyscic!won! Odpowiedz Link Zgłoś