0kowita 27.12.03, 17:37 ......puki jest ...nie doceniamy go. Ale gdy zabraknie......boli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Georghe, jesteś jak zdrowie........ 27.12.03, 17:48 Znowu te falstarty. KU**A mać !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Georghe, jesteś jak zdrowie........ 27.12.03, 18:05 Hmm. .falstarty ?..:) MOŻE TY GO LUBISZ :)) Georghe, jesteś jak ŚLIWOWICA... ..wpierw pali..:) by na koniec... POZ<SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Georghe, jesteś jak zdrowie........ 27.12.03, 18:08 SZACZKU !!!!!!!! Czy można nie lubić Żorża ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Czy można nie lubić Żorża ??????? 27.12.03, 18:27 0kowita napisała: > SZACZKU !!!!!!!! > > Czy można nie lubić Żorża ??????? Każdego można lubić i nie lubić :) Trudniej jest polubić kogoś nie lubienego :) BEZLUBIENIE ŻORŻA ODPADA :))) POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Czy można nie lubić Żorża ??????? 27.12.03, 18:36 Życie takie jest,,,,, lubimy kogoś lub nie. Ja lubię Szaka i lubię(kocham) Żorża........ nienawidzę kostuchy vel harnasi (oby zdechło na wieki !!!!!)...... Szak lubi kostuchę.......nie lubi Żorża.. tak to w życiu bywa.......jesteśmy inni..... Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Czy można nie lubić Żorża ??????? 27.12.03, 18:42 0kowita napisała: > Życie takie jest,,,,, lubimy kogoś lub nie. > > Ja lubię Szaka i lubię(kocham) Żorża........ nienawidzę kostuchy vel harnasi > (oby zdechło na wieki !!!!!)...... Szak lubi kostuchę.......nie lubi Żorża.. > tak to w życiu bywa.......jesteśmy inni..... HMM>bezlubienie wykluczone vel odpada :)) CZYLI... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Czy można nie lubić Żorża ??????? 27.12.03, 18:46 CZYLI ? sztama ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Czy można nie lubić Żorża ??????? 27.12.03, 18:57 0kowita napisała: > CZYLI ? sztama ????????? Dokładnie SZTAMA :) POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Czy można nie lubić Żorża ??????? 27.12.03, 18:59 ...jak miło...jednak co święta to święta...pzdw... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Czy można nie lubić Żorża ??????? 27.12.03, 19:07 Kocham Cię Mlenik ..... choć nigdy nie pamiętm ile masz tych "l" i "m" w nicku ........ale luknij do którejś skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: MOSZNA !!!??????? 28.12.03, 23:30 Ty mi tu Marysiu normalnie z wazelinką nie wyjeżdżaj bo pogryzę kruca fuks !! No ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: MOSZNA !!!??????? 29.12.03, 12:13 A w którą część ciała będziesz gryzł ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: MOSZNA !!!??????? 30.12.03, 23:55 Tak sobie myslę.... jakieś 10 cm poniżej pępka.... tak, że sie dobrze zastanów... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: MOSZNA !!!??????? 31.12.03, 07:33 Rany Boskie ! Ja Cię nie poznaję..... jakiż się lubieżny zrobiłeś ! Boję się ! Odpowiedz Link Zgłoś