0kowita 29.12.03, 18:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=455&w=9872343&v=2&s=0 Rany Boskie !!!!! Gadaczu ratuj !!!!!! Elle, kocham Cię.......jesteś motylem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Napyskowałam w Gorlicach 29.12.03, 19:31 okowita hehehheheh przed czym cie ratowac gadacz ma?czyzbys gdzies zamacila jak na okowite przystalo? no wlasnie "Motyle"sobie po forach ,oj cos czuje w kosciach ze mi sie kurde oberwie za to i "owamto" ale bedzie ok, ja optymistycznie patrze w przyszlosc,w koncu motyle tak juz maja ze o przyszlosc srednio dbaja i zyja tym co jest:) cmok okowita hehehhehehhehehhehe prowokatorko :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Napyskowałam w Gorlicach 29.12.03, 19:38 Elle,bedę Cię bronić własną piersią.....jak by co !!!! A Gadacz nic nie pomoże.... ale do kogo mam się tu odwoływać ? Do świętego Franciszka ? No to się owołuję do Gadacza.....gdzieś trzeba.....hmmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Napyskowałam w Gorlicach 29.12.03, 19:40 0kowita napisała: .... ale do kogo mam się tu odwoływać ? Do świętego > Franciszka ? Patronem od spraw beznadziejnych jest swiety Juda. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Napyskowałam w Gorlicach 29.12.03, 19:47 adas ales sprawe postawil w ciemnych kolorach kurde,jam niepoprawny optymista tym bardziej ze okowita jest ZA mna,nic mi nie straszne,ona upije kazdego ja omamie motylimi kolorami a ty wyslesz Jude na ratunek,bedzie gites!!!!!!ja wam to mowie:) a ze gadacz ma takie wplywy to dobrze wiedziec heheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Napyskowałam w Gorlicach 29.12.03, 19:52 Nie jestem "oblatana " w świętych. Święty Gadacz od spraw wszystkich pasaowałby mi.....hehe Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Napyskowałam w Gorlicach 29.12.03, 19:59 ...szukałem tych wątków (wczoraj)...ale nie znalazłem...czy było to coś może szok(szak)ującego...lubię takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 swieci 29.12.03, 20:01 0kowita napisała: > Nie jestem "oblatana " w świętych. A ja, nie chwalac sie - jestem!Bardzo chcialbym polecic swieta Apolonie od bolu zebow. Jest niezawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai adas 29.12.03, 20:10 no to zrob nam wykladzik o swietych w osobnym watku, jakis ratunek trzeba miec gdzies skads, a jak nam wypiszesz liste,to latwo bedzie znalesc w potrzebie.Na bol zebow to chyba najlepszy dentysta a jak bedzie miec na imie apolonia to juz bedzie calkiem po problemie:) milennik tobie trzeba wsparcie od swietego "od pamieci" przeciez ze mna gadales w tym watku,slusznie sie oburzales ze ludzie glupi sa cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: adas 29.12.03, 21:33 koniecznie millenik, moze adas sie odezwie,jak nie to wzywamy Jude, jest od spraw beznadziejnych heheh Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz No nie... 30.12.03, 11:57 :) no nie... zestawienie puchu marnego jakim jest gadacz ze św. Franciszkiem wywołało pewnie panikę na giełdach dewocjonaliów. Jedyne wpływy jakie mam w Gorlicach to kilkadziesiąt wpływów w ich świetny basen i nic pozatym. Co do tematów na lini moderator - forumowicz Szak to zmilczę albowiem człek ze mnie stateczny i raczej wyluzowany online jestem, zresztą Szak już nieraz wypowiadał się w mało wyszukany sposób na temat niżej podpisanego, więc nie chcę uchodzić za Zamaskowanego Mścieciela i ręką oszalałego rządzą władzy tyrana kasować mu jego tyrady i control fały . Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: No nie... 30.12.03, 15:43 gadacz wypowiadaj sie z laski swojej czesciej na forum:))))))heheh cmok:)fajnie piszesz,ja tak nie umiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś