servent 25.10.02, 11:54 Zawsze czekam aż Mirelka coś napisze. Czy to źle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goryl Re: Mirelka IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 20:30 A kto jest mirabelka? Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Servent 25.10.02, 12:56 Zostałam wywołana "do tablicy". Ale muszę się usprawiedliwić - w Sochaczewie bywam gościnnie, sprawy miasta są mi obce (no może poza obwodnicą) więc mogę mieszać się tylko w niezobowiązującą wymianę poglądów. A ostatnio nie było ciekawie. Pozdrawiam również - z Żyrardowa Mirelka Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Servent 25.10.02, 15:56 no wiedziałem, że ktoś z Żyrardowa do nas zagląda prawdpopdobnie na tym forum jest najmniej "mieszkajacych w Sochaczewie" więc może dla tego łatwiej rozpatrywać problemy tego miasta. no i bardzo się cieszę że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Mir-Elka 25.10.02, 16:32 A tak przez ciekawość, czemu nic się nie dzieje na forum Żyrardowa? Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Mir-Elka 25.10.02, 16:45 Po ostatniej "zadymie" - chyba w lipcu - forum żyrardowskie jakoś zamarło. Wcale się nie dziwię, strach tam się odezwać, bo zaraz pojawiają się jakieś dziwne twory-potwory. Czytałeś wpisy? Idiotyzm. Jestemn pewna, że wiem, czyja to robota i gdzie się tego ów osobnik nauczył. Podobno w Żyrardowie jest ok. 500 odbiorców internetu przez kabel, a ilu jeszcze w TPSA? A na forum nikoguśko :( Pozdrawiam, Mirelka Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Mir-Elka 25.10.02, 19:53 nieźle (byłem widziałem), choć Żyrardów kulturą ( bardziej bez wątpienia niż Sochaczew) stoi. skąd więc takie marne forum? struktura społeczna sztucznie stworzona w poprzedniej epoce daje owoce? Jakaś teoria? bieda? Odpowiedz Link Zgłoś