anja_pl 13.11.07, 10:45 trzymam i trzymam, kiepsko mi się pracuje jedną ręką, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka1800 Re: kciuki 13.11.07, 10:56 do 17tej... chyba ze dasz rade prowadzic jedna reką Odpowiedz Link
anja_pl Re: kciuki 13.11.07, 11:05 nie dam rady jedną ręka obsługiwać: dźwigni zmiany biegów, kierownicy, komórki, kierunkowskazów, nawiewów, będę musiała wcześniej odpuścić... Odpowiedz Link
anja_pl Re: Szyfrem nadajecie ? 13.11.07, 11:50 za dużo filmów szpiegowskich się naoglądałeś dziewczyny prosiły o trzymanie kciuków, to trzymam, po prostu ) Odpowiedz Link
aron95 Re: Szyfrem nadajecie ? 13.11.07, 11:55 anja_pl napisała: > za dużo filmów szpiegowskich się naoglądałeś Nie oglądam telewizorni > > dziewczyny prosiły o trzymanie kciuków, to trzymam, > po prostu ) A z wątku nie wynika co ? komu ? dlaczego? Cholera wszystkie takie same . Domyśl się człowieku-dlaczego > Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Szyfrem nadajecie ? 13.11.07, 12:00 Cholera..kobity ciungle tokie some.Za to chłopy nom sie cóś zmieniajom...ciekawskie się takie zrobiły jok baby))) Odpowiedz Link
anja_pl Re: Szyfrem nadajecie ? 13.11.07, 12:01 aron95 napisał: > > Nie oglądam telewizorni > > a książki czytasz? > A z wątku nie wynika co ? komu ? dlaczego? > dwa wątki były ostatnio z takimi prośbami... > Cholera wszystkie takie same . Domyśl się człowieku-dlaczego dlaczego ? Odpowiedz Link
aron95 Re: Szyfrem nadajecie ? 13.11.07, 12:10 > > > > a książki czytasz? Ostatnio wiersze czytałem > > > > dwa wątki były ostatnio z takimi prośbami... > >domyśleć się się musiałem sylwia po polskiemu się nie da , jakaś to mieszanina śląsko-góralskiego Odpowiedz Link
julka1800 Re: ps do Arona:) 13.11.07, 14:46 Aron, czytaj uwaznie, nie podajemy sobie karteczek pod stolem Odpowiedz Link
aron95 Re: ps do Arona:) 13.11.07, 15:16 Czytam i wiem że podajecie , przecież trzymacie kciuki Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: kciuki 13.11.07, 12:34 ja mam sprawe o 13.30 ale strasznie sie denerwuje....po ostatnim pobycie w sadzie juz trudno wierzyc w obiektywizm wladz wyzszych .Jezeli dzis znowu uslysze ze to ja mam isc do pracy a moj eks maz kolejny raz porzucajac prace placic alimentow nie musi to chyba wyjde z siebie i stane obok :o(( Odpowiedz Link
biedroneczka33 no i duuupa 13.11.07, 15:03 Do czasu : kiedy nie udowodnie , ze mojemu eks mezowi sie poprawilo , ma lepsze warunki placy ...mozemy zapomniec o wyzszych alimentach :o((( Odpowiedz Link
sylwiamich Re: kciuki 13.11.07, 12:43 Mój jest za granicą, ma chore serce i nie pracuje...a przyjeżdża co tydzień do dzieci nowiutkim wozikiem w Armanim))Na zdrowie!!!Na początku mnie szag trafiał...aż stwierdziłam.Albo odpuszczę albo zamorduję.Ale klawiszów żle traktują w więzieniu...więc odpuściłam... Odpowiedz Link
cathy_bum Re: kciuki 13.11.07, 12:49 Przyłączam się, choć roboty dziś mnóstwo. Kiepsko tak się klepie po klawiaturze, ale cel wart poświęcenia. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: kciuki 13.11.07, 18:52 anja_pl napisała: > trzymam i trzymam, > kiepsko mi się pracuje jedną ręką, > > > A zależy, jaka sie ma pracę. Odpowiedz Link