magister11 25.10.06, 20:49 według was? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz_markowski 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński 25.10.06, 20:51 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński. Magistrze11 bądź precyzyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński 25.10.06, 21:06 a co to za nazwiska ?? :P Co oni prezentuja i po co ?? Ja jestem za tym co jest najdluzej u korytka bo juz duzo wiecej nie lyknie a nowi maja wieksze potrzeby a i wyglodniali wladzy bardziej sa :) PS Lepsza stara bieda bo znana niz nowa nieznana :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_29 Re: 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński 25.10.06, 23:29 Ja bym jednak postawil na kogos nowego. Jak dotąd poznalem tylko jednego kandydata. Chyba jako jedyny podchodzi do sprawy poważnie. Można o nim troche poczytać na www.sipiera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński 26.10.06, 12:23 Co do p.Sipiery (nic mu nie ujmujac , nie znam czlowieka) wystarczy mi to ze jest czlowiekiem pisiorow a w mojej malej mozgownicy dzieki panom Kaczynskim i ich najblizszym kolegom zagniezdzila sie pewnosc ze kazdy od nich to czlek z deka uposledzony na punkcie ukladow, lze elit wyksztalciuchow itp A ja jednak wolalbym zeby moim miastem zarzadzal czlowiek ktory chce cos dla niego zrobic a nie tylko wyczysci miasto ze wszystkich ktorzy nie maja jedynej slusznej linii pogladow . Przerabialem juz jedyna sluszna linie i nie chcialbym do tego wracac . Ale to tylko moja opinia i jak zaznaczylem nie znam czlowieka , moze by mnie i skusil gdyby startowal samodzielnie ale jako pisarczyk u mnie nie ma szans . O reszcie sie nie wypowiadam jeszcze nie mialem okazji zapoznac sie z ich pogladami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński 28.10.06, 16:44 sqz napisał: > a co to za nazwiska ?? :P Co oni prezentuja i po co ?? > Ja jestem za tym co jest najdluzej u korytka bo juz duzo wiecej nie lyknie a > nowi maja wieksze potrzeby a i wyglodniali wladzy bardziej sa :) > PS > Lepsza stara bieda bo znana niz nowa nieznana :) Też nie wiem co sobą prezentują ( mam w d... głębokim poważaniu partie),ale nie zgodził bym się, że "...nie łykną..." . wg. mnie "gardło naszego dzisiejszego polityka" to coś jak Czarna Dziura. Nasz najwyższy (w końcu tam jest Roman:) ) daje mi przykład. Może Kandydaci w Pruszkowie to inna bajka ??? Chciałbym w to UWIERZYĆ.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_29 Re: 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński 26.10.06, 01:23 Panie bpmp, ma pan chyba jakieś problemy ze sobą. Chociaż nie wiadomo jak mam się do Ciebie zwracać. Może prosze pani?? Pan Tomek chyba zalazl Ci za skóre, bo każdego próbujesz z nim skojarzyć. To zaczyna robic się śmieszne. NIe bede już więcej na to reagować. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_29 Re: 4 x S Sakowicz, Sierak, Sipiera, Starzyński 26.10.06, 01:26 A tak wogóle, to nick "bpmp" pojawil sie tu chyba dosyć nie dawno. Hmmmmm.... mam dzwine wrażenie, że to taki nick przedwyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
suliko2 Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidate 26.10.06, 07:18 FOR PRESIDENT OF PRUSZKÓW REGION Mr Sierak is supported by many young and elder, educated and creative people. His experience and our common knowledge His open mind and our fast thinking IMMAGINATION AND KNOWLEDGE His will to govern and our will to make good things Together we will change this sad reality in our city Innovation - Creation - IT Technology - THAT IS OUR NEW FUTURE FOR PRUSZKÓW REGION MR JERZY SIERAK CANDIDATE FOR PRESIDENT OF PRUSZKOW AND HIS TEAM Andrzej Zalewski - EKORADIO - THE WEATHER IN PRUSZKÓW REGION Julia Pitera - TRANSPARENCY IN PRUSZKÓW REGION Ewa Kopacz - CAPO DI REGIONE MAZOVIA CP Sebastian Ciesielski - ESPERTO A FONDI STRUTTURALI ASSOCIAZIONE DELLE PROVINCIE IN POLONIA Kinga Kurowska - WARSAW INSTITUTE OF TECHNOLOGY Bartosz Matuszewski - LEGALE Wojciech Pietrzak - ENVIRONMENT PROTECTION Magda Jaworska - LEGALE www.niezapominajki.pl/ www.europejczycy.pl/ www.platforma.org/ www.platformadlapruszkowa.pl/ HE IS SUPPORTED BY MEMBERS OF www.greenpeace.org/poland/ We will change reality in Gąsin and Pruszków Region www.viva.org.pl/ Akcja dla Zwierząt research workers, scientists, scholars, academics from UNIWERSITY OF WARSAW AND WARSAW INSTITUTE OF TECHNOLOGY Mr JERZY SIERAK is the only one who CAN CREATE PRUSZKOW REGION IN THE INNOVATIVE WAY. Odpowiedz Link Zgłoś
iipw Re: Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidat 26.10.06, 08:52 poproszę o wyjaśnienie następujących kwestii: 1. Czy przypadkiem mr. Sierak kandyduje na prezeydenta jakiegoś miasteczka w Wlk. Brytanii? 2. a może wyborcami mają być wyłącznie obywatele angielskojęzyczni - ciekawe dlaczego taka hierarchia? I po co to się tak popisywać? Do nauki języka angielskiego służą inne fora - czepiam się wiem - to chyba efekt mojego dzisiejszego nastawienia - ale ludzie bądźmy poważni chociaż w jednej sprawie - to są wybory samorządowe tj. lokalne a nie krajowe, w których to do głosowania są uprawnieni nasi obywatele mieszkający z granicą kraju Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidat 26.10.06, 09:53 Spoko,spoko, jak ktoś pisze: CAN CREATE PRUSZKOW REGION IN THE INNOVATIVE WAY to trudno tu mówić o popisywaniu się akurat _ZNAJOMOŚCIĄ_ angielskiego.... :-) Co do 2 Panów, którzy się kłócą: obydwa nicki są raczej nowe, więc - jak wiem z autopsji - raczej trudno tu będzie teraz coś ugrać dla swoich. Nadal czekam na obiektywne opinie, może teraz jacyś inni internauci? Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidat 26.10.06, 10:08 hmm, ...tylko żeby teraz nie było: wiem z autopsji, bo sam kiedyś byłem nowy, a nie dlatego, że chciałem "coś dla kogoś ugrać"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidat 26.10.06, 14:41 Czemu niby miał służyć ten żałosny popis znajomości języka jakby nie było obcego? Do kogo to było skierowane ? Jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidat 26.10.06, 15:37 Pan J.Sierak już dał swój popis przed laty....... Został odwołany z powodu: "brak współpracy z Radą Miasta.." czyzby teraz miało byc lepiej? Jak człowiek sie starzeje to staje sie marudny! Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidat 26.10.06, 15:48 cinosan napisała: > Pan J.Sierak już dał swój popis przed laty....... Został odwołany z > powodu: "brak współpracy z Radą Miasta.." czyzby teraz miało byc lepiej? Jak > człowiek sie starzeje to staje sie marudny! Można coś więcej na ten temat (skoro o programie porozmawiać nie mozemy, bo go nie ma)??? Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Mr JERZY SIERAK the best, the wisest candidat 26.10.06, 22:00 na detale za późno,pamięć zawodzi,ale dla chcącego nie ma nic trudnego,przecież oprócz portretu "naszych wielkich" w sali konferencyjnej (bodajże nr 21)zapewne zachowały się protokoły posiedzeń,uchwał itp.Nie wiem jak teraz, ale wówczas pani Halinka była odpowiedzialna za nagrywanie posiedzeń Rady.... A może ktoś z forumowiczów pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
august.bw MAO TSE TUNG 27.10.06, 00:17 Elmeniek sitalnok nednisznik medalnok seretnik wariat muzukuk. Tun fan chun tajaszyn czunkło czuliatyke MAO TSE TUNG, taszi jeanietyke szik szik haja heja uomen MAO TSE TUNG Siera, siekiera, pita, pitiera, zale, zaleja, kopa, ciesia i teresia sranie w banie na kolanie daj se siana, mocium Panie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bpmp <a href="http://nowypruszkow.pl/" target="_blank">nowypruszkow 27.10.06, 00:25 Lista ników TM wzrasta :) nowy TM to august.bw chyba BMW :) Odpowiedz Link Zgłoś
august.bw Re: <a href="<a href="http://nowypruszkow.pl/"" target="_blank 27.10.06, 01:09 Towarzyszu bumpel, proszę mnie nie obrażać, bo zacznę się wyrażać. Jestem august.bw i tyle. Podejrzliwców mam w tyle. Trafił kulą w płot ten diabelski miot...A rivederci, adieu, praszczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_markowski Do Sebastiana C. 26.10.06, 08:44 Drogi Sebastianie. Skończ Waść, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Do Sebastiana C. 26.10.06, 14:45 Znajomość angielskiego nie poszła w parze ze znajomośią ojczystego. Uderz pisze się przez rz niezależnie od prezentowanej opcji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
niecala4 Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 26.10.06, 23:12 Nie cierpie PIS-u i tego calego ukladu... Oby poniesli kleske w nadchodzacych wyborach samorzadowych! Takich czasow chyba nigdy nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 27.10.06, 05:30 Najważniejsze, że poziom dysputy jak wzrastał, tak nadal pnie się w górę. Ciekawe, na jakie jeszcze wzniesie się wyżyny. Na razie jest dowodem na stan naszej świadomości i społecznej dojrzałości. Co zresztą zbyt optymistycznie nie nastraja. Rysuje się przed nami fajna przyszłość ale pamiętajmy, że sami tego chcieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_n5 Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 27.10.06, 07:28 leo48 ile ty masz lat?Piszesz jak stary i znuśniały piernik tutaj co sie czepiasz TM? Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 27.10.06, 08:19 Na zarzut Kasi_n5 odpowiedziałem przed chwilą ale będę musiał ponowić próbę w innym czasie (kiedy cenzor przyśnie) bo mój post nie został wpuszczony na forum mimo, że nie posiadał treści wywrotowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 27.10.06, 10:05 żaden twój post nie został usunięty. img138.imageshack.us/my.php?image=forumpw6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 27.10.06, 15:01 Dziwne. Ale to nic, powtórzę pokrótce. Istotnie, należę do pokolenia dinozaurów ale dzięki temu pamiętam czasy, kiedy w każdej dyskusji a nawet sporze obowiązywały pewne zasady, kultura osobista i poszanowanie poglądów adwersarza. To, z czym mamy tu do czynienia, chyba niewiele ma wspólnego z kulturą. Nie ma racji koleżanka twierdząc, że czepiam się TM bo mój wpis nie dotyczył nikogo imiennie, tylko stanowił moją, oczywiście subiektywną, ocenę poziomu do którego się zbliżyliśmy. Czyżby to nie było widoczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 29.10.06, 10:00 "... jedyna słuszna i prawidłowa dyskusja jest wtedy, gdy wszyscy rozmówcy, we wszystkim się ze sobą całkowicie zgadzają ..." Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 29.10.06, 10:05 Kasiu to było do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 29.10.06, 12:42 Pawianie, uważaj bo zaraz dowiesz się od Kasi, że też jesteś "znuśniały" choć słowo daję, że nie wiem co to oznacza. Za moich szkolnych czasów popularne było pytanie, co poeta chciał przez to powiedzieć. Nie śmiem nawet o to zapytać bo być może "poetka" chciała powiedzieć coś tak strasznego, iż lepiej pozostać w nieświadomości. A może złożyć to na karb niedouczenia? No, chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 29.10.06, 12:50 leo48 napisał: "znuśniały" To pwenie literówka. Za moich szkolnych czasów popularne było > > pytanie, co poeta chciał przez to powiedzieć. Nie śmiem nawet o to zapytać bo > być może "poetka" chciała powiedzieć coś tak strasznego, iż lepiej pozostać w > nieświadomości. A może złożyć to na karb niedouczenia? No, chyba nie. Do dziś drżę na myśl bym miał odpowiedzieć "co autor miał na myśli". A cholera go wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 29.10.06, 13:08 I jeszcze było coś tam o pierniku ale o to trudno byłoby mieć pretensje bo kojarzy mi się tak jakoś cynamonowo i słodko. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: 3xS -Starzyński, Sipiera, Sierak- który najle 28.10.06, 17:24 Ja tak jakoś przywykłem do nowego logo Przesproście i Spier.... Odpowiedz Link Zgłoś