Gość: servent IP: 213.186.88.* 27.03.03, 10:01 Ha ha ha wiosna nas obu dza servent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bla..bla Re: obu dzanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 15:38 Kogo jak kogo,ja leżę z wiosennego wrażenia w łóżku z temperaturą,a to jest mój chwilowy przypływ energii.Nie dajcie się zwariować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servent Re: obu dzanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 22:27 do brze że jes teś. fajnie sie pisze z takimi przerwami słowa innych zna czeń nabiera ją ( a ona jego nie ) servent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: obu dzanie IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 12:29 A pamiętasz taki szlagier przedszkolny?: "Już ozimina szumieć zaczyna,że nie powróci znów I po tym można od razu poznać,że wiosna jest tuż tuż" Coś jeszcze było z bocianem i marzanną,ale po tylu latach juz sobie nie przypomnę. Pozdrawiam Cię servent serdecznie,trzymaj się ciepło! bla..bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: obu dzanie IP: 212.160.155.* 02.04.03, 23:31 wiosna chyba utknela gdzies w polowie drogi. moze trzeba jakies rytualy odprawic, marzanne jeszcze raz utopic, ziol napalic.. slyszalem, ze niedzwiedzie sie ocknely z zimowej drzemki, nie wiem czy to przez wiosne, czy to odglos bombardowan je obudzil. tak czy inaczej obu dzanie postepuje powoli. juz po dziesiatej, a tu wciaz chrapanie slychac. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: obu dzanie IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 13:37 wiosna obraziła się na nasz kraj. spójrzta co się dzieje! najwyższe instytucje władzy tracą autorytet, kołodka wali podatki wyższe niż w USA i UK. a wiosna jakie płaci podatki? Odpowiedz Link Zgłoś