Dodaj do ulubionych

Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich :)

03.04.07, 11:37
Trzeba najwyrazniej byc wybrancem zeby przegladac forum WARSZAWA - PRUSZKOW :) Wszystko wskazuje na to ze robi sie to forum prywatne i aby w ogole moc cokolwiek czytac trzeba poprosic o to admina :) A potem ktos powie ze to forum to jakas prywata :)
Obserwuj wątek
    • agnesku Re: Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich 05.04.07, 10:38
      jakas paranoja!
      • perelka121 Re: Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich 05.04.07, 15:10
        Ja się zgłosiłam, ale nie otrzymałam odpowiedzi...:-((
        • valczak Re: Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich 05.04.07, 20:03
          Ktos chyba stal sie wlasna ofiara glupiego pomyslu bo widze ze od jakiegos czasu liczba postow (choc ich nie widze) nie zwieksza sie :)
    • muhi1 Re: Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich 05.04.07, 22:06
      Od biedy mogę zrozumieć, ze trzeba się zalogować, aby pisać na forum, ale żeby
      czytać? Ktoś chyba zderzył się ze ścianą i zwoje mu się wygładziły.
    • sqh Re: Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich 05.04.07, 22:21
      valczak napisał:

> A potem ktos powie ze to forum to jakas prywata :)

No bo to jest właśnie prywata, a świętym prawem właściciela forum prywatnego
      jest możliwość zastrzeżenia, że wpuszczać będzie tylko tych, których uzna za
      stosowne.
      • valczak Re: Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich 05.04.07, 22:55
        > No bo to jest właśnie prywata, a świętym prawem właściciela forum prywatnego
        > jest możliwość zastrzeżenia, że wpuszczać będzie tylko tych, których uzna za
        > stosowne.

Final jest taki ze od kilku dni liczba postow sie nie zmienila :) 2614 jak bylo tak jest. Ale chodzi tez o to ze jeszcze pare dni mowa byla o 'wolnosci' tego forum, o tym ze kazdy moze tam pisac co chce nie obawiajac sie ze ktos go skrytykuje za to ze ma inne zdanie :) A teraz wychodzi na to ze najpierw trzeba poprosic, admin sie zgodzi lub nie, przejrzy nasze akta, zrobi lustracje i zdecyduje czy ktos moze byc uzytkownikiem 'wolnego' forum czy nie :) faaanie... :D
        • romek922 Re: Forum WARSZAWA - PRUSZKOW nie dla wszystkich 15.04.07, 17:01
          od 10 dni cisza, ani jednego wpisu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka