Gość: ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.04.05, 23:30 Po Ciechanowie krąży pogłoska,że Wardziński ma poprzeć Chojnacką na dyrektora gimnazjum nr 3.Czy ktoś może to potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzyk Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 00:17 Ale jaja, o boże, o k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lista bezrobotnych Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 01.05.05, 19:13 W ciechanowie tak musi być.To ścisłe kierownictwo ORDYNACKIEJ,V-przewodnicząca Rady Powiatu,znawca problemów oświatowych i doskonały pracownik wielu szkół i placówek oświatowych miasta i powiatu.To wszystko wykona walcząc z bezrobociem.A pan prezydent(WW), to akceptuje bez korupcji protekcji i układów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzma Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:09 oby nie ... ona jest zguba dla uczniow tej szkoly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:57 I kto tu mówi o układach. Bo Wardziński na pewno tylko znajomym robotę załatwia. Nieźle musiała mu kopsnąć tyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 04.05.05, 01:05 To całkiem możliwe,ale czy to nie będzie kur... polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech-dziew-nie Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:31 Pani Chojnacka to niech się zajmie jedną robotą, a nie łapie się za wszytsko i tak naprawdę g***o robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:19 p. Chojnacka nie powinna się tak palić do roboty. Niech najpierw skończy jedno. A nie bierze się za dwie rzeczy naraz. Niedługo serce jej padnie (czego oczywiście jej nie życzę, ale zapewne tak będzie jak nie zwolni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeeF Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 05.05.05, 05:42 chyba raczej "PODPIERA" żeby nie upadła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.05.05, 18:54 Już 17 maja będzie wiadomo, czy popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nayczyciel G 3 Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.05.05, 12:13 Wybierzcie w końcu porządnego dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymista Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.05.05, 00:29 WW może popierać Chojnacką.Przecież poparł Morawskiego i Puternickiego na starostów.A przecież wiadomo,że Chojnacka bardzo blisko współpracuje właśnie z Puternickim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.chello.pl 10.05.05, 08:28 Ludzie z choinki się zerwaliscie?Czy nie wiecie ,że te całe konkursy to pic na wodę.Z góry wiadomo kto gdzie ma być.Dlatego też mądrzy ludzie z doswiadczeniem,taktem i honorem nawet nie złozyli papierów na konkursy ,bo wiadomo ze nie mają szans z tymi co maja układy.A ci z kolei niestety nie należą do inteligencji ciechanowskiej,tylko mają albo brata tu gdzie trzeba,albo WW,albo są radnym,albo komuchem ze starego ciechanowskiego układu.Także moi drodzy nauczyciele,rodzice i uczniowie nie miejcie nadziei,że stanie na czele szkoły ktoś godny tego stanowiska.Przecież wiadomo,że:w zespole nr 1(Gim2+SP3)-pan D.M,w zespole nr 2(Gim4+SP7)-pan J.K,w Gim3-pani A.CH,w SP4- H.S lub ewentualnie E.Ś no i tylko Gim 1 zostało odpuszczone,tzn.nie wiadomo,ale raczej nie pan J.K,ponieważ nikt z miasta go nie lubi i nie popiera (obstawiam E.Ś-bo i tu złozyła papierki).Moze należy ogłosić zakłady.Oj czuję ,że bym wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara :) Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 10:45 a ja słyszałam że dyrektorem w gimnazjum nr 1 ma być A.K - były matematyk z tej szkoły, obecnie wicedyrektor w SP4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:16 stara a głupia. Niestety nie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 14:57 Jeśli A.K. jest tym nauczycielem, o którym myślę (uczy także w gimnazjum STO), to bardzo się cieszę, że nie będzie dyrektorem, bo wtedy przestał by mnie uczyć, a tego bym nie przeżyła... Jest świetnym nauczycielem matematyki!!!!! Krzemo the best!!!!! (ktoś to już kiedyś pisał) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.05.05, 11:18 Tak więc w gimn.nr3 bez układów bez korupcji wygra konkurs Alicja Chojnacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:18 Chętnie przyjmę zakłady bo pisząc że będzie H.S albo E.Ś albo E.Ś w innej szkole to tak naprawdę nic mądrego nie wymyśliłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZ UKŁADÓW Re: Wardziński PODPIERA Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:52 OJ, WIDZĘ, ŻE KTOŚ NIE MA "PLECÓW" I NIE ZŁOZYŁ DOKUMENTÓW TERAZ SZKALUJE INNYCH......OJ, SFRUSTROWANY CZLOWIEKU, BZDURY GADASZ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy gostek Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:38 Hahahaha... Jestescie w bledzie!! Ale niebawem beda konkursy i sie wszystko wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równie tajemniczy Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.05.05, 22:47 a kogo ten błąd dotyczy? Pani H.S czy A.Ch??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 07:40 obydwóch pań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 11.05.05, 09:22 Którakolwiek by nie była,nic to nie zmienia.Obydwie są już dosć znuzone życiem i zramolałe,mało twórcze i zbolałe.Powinny wiec z honorem usunać się w cień,a nie walczyć o stołek,który tak w zasadzie jest taki se,chyba ,że ktoś lubi jak sie do niego zwraca per pani dyrektor.Chyba że??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango gdynia Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:32 Uważam, że powinno się zabronić stawania do konkursu kogoś kto już teraz osiągął wiek emerytalny. Rozumiem, że chce pracować ale czy koniecznie musi być dyrektorem szkoły- dożywotnio. I taki regulamin mogłaby7 zatwierdzic Rada Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.05.05, 11:41 To prawda,jeśli się nie mylę to Alicja Chojnacka ma już 35 lat pracy i to jest najwyższy czas aby odeszła na emeryturę.Ale z drugiej strony A.Ch. nie chce być gorsza od swojego kolegi Zdzisława Puternickiego,który jest emerytem a przyspawał się do stołka wicestarosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 11.05.05, 13:31 Popieram wasze wypowiedzi.Rada miasta powinna podjąć uchwałę na temat liczby kadencji dyrektora szkoły.Dlaczego prezydent kraju,miasta ma ograniczona liczbę kadencji,a taki dyrektor nie?Przeciez skoro prezydenci sie zmieniają to tym bardziej dyrektorzy powinni.Zauwazmy,że w szkołach jest przewaga młodzieży,a młodzież lubi raczej młodych,energicznych i nowoczesnych ludzi,ze swieżym spojrzeniem na ich świat,a nie zramolałych dinosaurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:05 Jeszcze jedna ważna kwestia. Gdyby przyjąć, że dyrektor ma wpływ na kierunek zmian,rozwoju,itd. w swej szkole, a tego odrzucić w rozumowaniu nie można, to ma przez to wpływ na wychowanie młodzieży tam uczęszczającej. Młodzieży, czy dzieci w szkole podstawowej, czyli ludzi w wieku 7-13 lat. Ludzie ci z kolei swe dorosłe żyie rozpoczną dopiero za kilka ładnych lat. Świat zmienia się w zawrotnym tempie. Pytam więc: Jak przygotować ma do przyszłości(swą pracą wychowawczą czy choćby wspomagając nauczycieli) dyrektor, który będzie miał 70 lat gdy jego uczniowie będą wkraczać w dorosłość? Jak rozwijać się będzie szkoła, gdy jej dyrektor nie ma pojęcia lub wie mniej niż jego mali uczniowie o komputerach oraz innych nowoczesnych urządzeniach codziennego użytku? Problem ten niestety dotyczy również nauczycieli wielu przedmiotów od w-f po informatykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.05.05, 16:39 a może zrobimy ranking szkół z najmłodszą kadrą pedagogiczną? Ciekawa jestem jaka w poszczególnych szkołach jest średnia wieku nauczycieli... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:08 A co myślicie o p. Fabisiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:23 Laskowska na prezydenta. Jest najskuteczniejsza w Ciechanowie. Prezydent się cieszy ,że będzie miał swojego dyrektora w 4, a to nie jest prawda. J.Ł. tylko należy do P.O. To J.L ustawia konkurs. W komisji konkursowej ma swoje związki i K.O, radę, ma rodziców -ostatnio wyrzuciła przewodniczącą i jest nowy pijaczek z SLD. Dzięki niej EŚ do G3 , a J.Ł. z platformy do 4. Ma przyjaciół w P.O. pana T.G. oraz B.i J.K. , którzy wystąpią z P.O. i zabiorą elektorat jeśli Pan W.W. nie zaakceptuje jej jako wice . Jest jeszcze mąż prokurator? którym straszy. Pan prezydent ma nas w nosie, a atmosfera w 4 jest fatalna przez J.L. wszyscy się jej boją bo każdy chce pracować. Żenujące są imieniny, to co wyprawia z radą rodziców, palarnia w gabinecie i potem lekcje też w gabinecie itd . J.L. dogadała się z J.Ł że jej nie wyrzuci z wice i jest fajnie. Mieliśmy nadzieję, że będzie lepiej, ale chyba nie z J.L. I CO PANIE PREZYDENCIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Zwała Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:28 Panie Misio Pan jest źle poinformowany co się dzieje w SP4 w Ciechanowie. Jest marnym agentem KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający sprawę Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 11:06 TY jesteś frustrat(ka) widać, że ze szkoły nr4, ale twoje opinie, to nieprzemyślane wnioski...GŁUPIE!!!!.... .Bo co??, może tych niudaczników z dawnej S., popierajacych się nawzajem i mącocych wszędzie i we wszystkim. DOŚĆ!! Więcej wiedzy, więcej zaangażowania i nie doszukuj się agentów i układów wszędzie. Moze sa lepsi i mądrzejsi..... Życzę rozumku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Poproszyk Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:19 Panie misio jak pan jest dobrze tak poinfomowany co sie dzieje w 4 w gabinecie J.L to musi pan wiedziez ze kwitnie handel i złodziejstwo. Kto pod kim dołki kopie ten same w mnie wpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIO TO KRETYN Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:38 tylko z dwoma pierwszymi zdaniami misa sie zgadzam LASKOWSKA NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!!! POPIERAM w koncu zrobiłaby porządem z calym tym ciechanowskim oszołomstwem, a przydaloby się! reszta jego wypowiedzi to jakis BEŁKOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: 213.199.253.* 20.05.05, 20:46 Ja również zgadzam się tylko z dwoma pierwszymi zdaniami. Uważam, że misio to nie misio tylko NIEDŹWIEDŻ, macie niedźwiedzia we własnej jamie. Jeszcze raz gratuluję JL mam nadzieję że kiedyś jak moje dzieci podrosną przyjmnie je do szkoły nr 4, a dlatego chciałbym żeby tam chodziły bo ta kobieta nauczy ich szacunku nie tylko dla samych siebie ale i dla innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 19:27 czytając ten list jestem zbulwersowana tym jacy ludzie mogą być fałszywi i bezwzględni.oskarżając kogokolwiek o cokolwiek trzeba najpierw mieć samemu czyste sumienie i być w pożądku w stosunku do innych.Walka o stołek chyba przysłoniła komuś oczy i nie bardzo wie co pisze. A na prawdziwych przyjaciół trzeba sobie zasłóżyć tak jak to robi pani JL. napewno nie bierze się to ze strachu, ani za namową. poprostu trzeba być zawsze CZŁOWIEKIEM, otwarym na potrzeby i problemy innych, tak jak to robi pani L.Niestety wiele osób jej tego zazdrości... ale to już ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale sie narobilo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:09 Rządzić każdy może........jeden lepiej drugi gorzej..........tak bylo i jest w SP4.niestety.dobrze rzadziła Pani TK-P, ale wtedy niektorym wydawalo się, że źle....po co ma byc dobrze? zaczęła rządzić WP ( a faktycznie HK) i MK, które na niczym sie nie znały.i cóż, że miały skonczone zarzadzanie? w swietle prawa narobiły tyle przewinien, że jedną zwolnili, a drugą przenieśli ..ale funkcję miały.jest sie czym pochwalic.......tylko na papierze( na szcęście), dla szkoły i dzieci nie zrobiły nic, oj, sorki WP wmurowała kamień węgielny pod nową szkole......aa, jeszcze jedno.zwolniły z funkcji JL ( nie bedąc jeszcze Dyrektorami), ale los nierychliwy, ale sprawiedliwy.......JL po roku wróciła.i co? wszyscy sie cieszyli i Jej gratulowali.doslownie, bylam tam wtedy, ale juz nic nie bylo jak za TK-P.Ona była kimś, kto wiedział, czego ptrzeba szkole, jak rozmawiać z ludźmi.Ale cóż, teraz jest ktoś inny.HS..hm.......dyrektor, któremu nie zależy w ogóle na szkole i dzieciach, nawet tego nie ukrywa........zeby miec władzę robi sporo.Pozwala na organizowanie imienin w pokoju, bylym , emerytowanym nauczycielom, którzy domagaja sie prezentów z tej okazji.... pozwala na handel na zapleczach........jest tego trochę....:))JEST OK!tylko nie wiem, czemu czepiaja sie JL, ktora w tym momencie jest osoba zupełnie nie majacą zamiaru mącić, jak to robiła WP, MK, czy HK...Chce pracowac, jak każdy chyba,. A że jest osobą lubianą.no jak tak byc może? trzeba zniszczyć,,,,,taki zreszta cel stawia sobie chyba partia o nazwie S.jak nie da rady kupic, to zniszczyć.... Ot, i cała historia SP4 przedstawiona obiektywnie...........kto chce niech wierzy..........a reszta??? cóż wszędzie są ludzie i ludziska.......... to byla taka sobie opowiastka na dobranoc............PRZEMYŚLCIE TO LUDZIE!!!! PLEASE.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jortex Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:19 To chyba sama JL napisała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 22:18 Czesc Misio, fajny wybrales sobie pseudonim ale daleko ci do Uszatka -"co ma maly rozumek ale wszystko mu wychodzi". Jestem sobie rodzicem dziecka uczeszczajacego do SP4 a jest to juz moje kolejne dziecko w podstawowce. Widze misiaczku, ze nie zalapales sie na uklad? I co? zal d.. sciska? Znam osobiscie kilka z osob obszkalowanych przez ciebie - nie ladnie tak szkalowac i nie przedstawic sie. ale do rzeczy. Atmosfera w SP4 jest fatalna, zgadzm sie ale pradwopodobnie misio za Twoja sprawa - bo mniemam, ze jestes wlasnie najbardziej nielubianym dyrektorem (a znamy sie nie tylko z tej szkoly) - i JL wiele razy obrywala od nas, rodzicow za twoje grubianstwo i brak elementarnego szacunku dla innych-rodzicow dzieci. Jesli nie jestes nawet dyrektorem? - to i tak jestes z tej paczki - i gdyby istnialy jakies uklady to wchodze w nie abyscie przestali zajmowac sie dziemi - z kozyscia dla dzieci. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: 213.199.253.* 20.05.05, 20:29 Misio ty bywałeś i chyba bywasz w tym gabinecie JL i dlatego tak szczegółowo opisujesz JL. Wstyd nie zdradza się swych tajemnic nawet tych wstydliwych . BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:36 co popycha ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 12.05.05, 13:34 I tak oto z tematu WW popiera A.CH+konkursy na dyrektorów dowiadujemy sie co ciekawego słychać w SP4.Z tego co czytam to dzieje się, dzieje.Ale tam się zawsze sporo działo i czwórka słynie z przepychanek personalnych.Skoro im to odpowiada.Wracając do pani J.Ł to jestem zszokowana,że osoba z tak nijaką osobowością pcha się na dyrektora(widocznie ktoś,tu czytaj:Cz.Ch)powiedział,,A co ci szkodzi?Startuj,my cię poprzemy,a pózniej będziemy rządzić" Jak widać nie tylko panią A.Ch ktoś wazny popiera(czy podpiera). Życzę miłych spekulacji i pozdrawiam znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYJACIEL JŁ Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:49 Oj, ludzie kochani, jak to łatwo wydawać opinie i sądy o ludziach, których sie nie zna. Ja nam JŁ od dłuższego czasu ( ok. 10 lat) i nie sądzę, żeby była osoba z nijaka osobowością, to naprawdę PORZĄDNA I TWARDO CHODZĄCA PO ZIEMI KOBIETA, ale jak ktoś Jej tego zazdrości...........to właśnie takie bzdury pisze. Pisz człowieku " a co Ci szkodzi..." ( cytat "ja") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:40 Ludzie, zajmijcie sie sobą, dajcie spokoj z tymi szkalowaniami!!!!!!!!!! Spojrzcie na siebie, kim Wy jestescie, intryganci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola . IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.05.05, 16:47 a co? prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat na emeryt Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.05.05, 16:47 Jeżli Prezydent lub jego Komisja czyta te wpisy to informacja o WIEKU EMERYTALNYM kandydatki A.CH jest kluczowym problemem w tym konkursie.Niech reformatorka oświaty w powiecie ograniczająca pracę dla nauczycieli w wieku emerytalnym doświadczy tego na WŁASNEJ SKÓRZE.Twierdzenie ,że robi to w trosce o miejsca pracy dla ABSOLWENTÓW to kolejny kit w jej wykonaniu.Dowody to jej praca w kilku szkołach i placówkach oświatowych miasta i powiatu.Taka jest postawa Wiceprzewodniczącej Rady Powiatu również za stosowną dietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahoo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:04 Kochaj bliźniego swego jak siebie samego!!!!!!! Ci którzy tak pięknie piszą paszkwile na porządnych obywateli pewnie stali w pierwszym szeregu przy Farze. A teraz już o tym zapomnieli i rzucają jadem. Mąż jednej takiej paniusi pisze pięęęęękne wierszyki o miłości, krajobrazie, a Sz.P. chcąc mu dorównać zajęła się paszkwilami. Brawo. Panie broń, przed takimi bliźnimi, bo cóż poczniemy z ich miłością. O przepraszam, nienawiścią . A gra polityczna, to już inna sprawa. Dla mnie S, czy SLD, czy PO czy PiS, czy Samoobrona, czy inny klon jest bez różnicy. Aby człowiek był szanowany i dziecko miało dobre warunki do zdobywania wiedzy. Oby polityka nie przesłoniła dobra mojej latorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja K. Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:26 Bardzo zbulwersował mnie post jakiegos misia, który nie znając chyba realiów SP nr 4 pisze o niej w bardzo negatywny sposób, a szczególnie o JK, która jest tam jednym z vice. Jestem matką dzieci, które do tej właśnie szkoły uczęszczaja i uczęszczały, jestem również osobą wytypowaną do Rady Rodziców. Panie misio, nieprawdą jest, że w RR rzadzi jakis pijaczek z SLD ( powinien za to skierować przeciw Tobie sprawe do sądu), jest tam nadal przewodnicząca Pani Katarzyna P. Nie wiem skąd tak dobrze znasz JP, ale ja ze swojej strony od tej kobiety uzyskałam wiele pomocy ( min. bezpłatne podręczniki, gdy jeszcze nie było o tym mowy), jestem zszokowana, że ktoś po prostu takie bzdury wypisuje. Pani JL jest po prostu CZLOWIEKIEM a jak widać nie kazdy to lubi i toleruje. Uważam że jest to zazdrość jakiegoś sfrustrowanego ...........nie wiadomo jak go nazwać, bo nie człowiekiem chyba. A to ,że JL ma za sobą RR, radę i miasto po prostu świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jest osoba lubianą i nijak się tu ma zastraszanie kogokolwiek co sugeruje misio. Tak, że najpierw dowiedz się szczegółów co i jak a dopiero potem pisz czlowieku i jeśli juz chcesz pisać to z sensem, a nie jakieś bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starożytny Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.05.05, 09:56 Ja jestem za tym,żeby w Ciechanowie stworzyć Park Jurajski i tam umieścić wszystkie dinosaury.Szkoła nie jest dla nich najlepszym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 13.05.05, 13:33 Nie wszyscy w wieku emerytalnym nadają się parku juralskiego.Znam takich co to do tańca i do różańca,a już napewno nie do lamusa.Niestety nie słyszałam ,żeby wczesniej wspomniane kandydatki do stołków dyrektorskich,były na tyle energiczne ,żeby im sie chciało chcieć coś fajnego dla szkół robić.Także wypowiedż mmm.z 11.05.2005 uwazam za trafną i popieram,że należy dać szansę ludziom młodym.Tylko ,że ci nie bardzo mają szansę na wygranie, z góry ustawionych konkursów,więc w ogóle nie składają dokumentów.Ot i cała ciechanowska rzeczywistość.Także STARZY DYREKTORZY WSZYSTKICH SZKÓŁ ŁĄCZCIE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaroskany Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.05.05, 16:47 Czy w szkołach w których maja odbyć się konkursy na dyrektorów ktoś jeszcze myśli o uczeniu dzieci? Czy może wszyscy są zajęci rozgrywkami personalnymi? Bo jakieś takie dziwne wrażenie się odnosi, że w tym wszystkim gdzieś zagubiło sie DOBRO DZIECKA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.05.05, 20:21 DOBREM DZIECKA w ciechanowskich szkołach można obronić wszystko łącznie z codziennym brakiem TROSKI o jego dobro.O innych sprawach nie mówiąc, doskonała zasłona"DOBRO DZIECKA" litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verity Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.05.05, 20:57 Czy to znaczy, że DOBRA DZIECKA już napewno nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.05.05, 21:59 Co się stanie z paniami H.S. i A.Ch. kiedy (załóżmy) przestaną być dyrektorkami? Znowu zaczną uczyć dzieci? Ta pierwsza w klasach I-III a ta druga matematyki w gimnazjum? Nie daj Boże!!! To juz lepiej niech one posiedzą na tych kierowniczych stołkach! Prznajmniej mniej szkód wyrządzą uczniom i ich rodzicom... nie wyobrażam sobie zwłaszcza pani H.S. jako nauczycielki 7letnich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.05.05, 22:36 Pójdą na zasłużoną emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:09 Najlepiej bedzie jak kazdy zajmie sie swoimi obowiazkami i bedzie je wykonywal jak najlepiej. Widzę, ze zazdrosc zaslepia osoby szkalujace innych ludzi i jest przyczyna wypisywania takich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.05.05, 11:57 oczywiście, najlepiej będzie jak dyrektorem SP4 zostanie pani JŁ a jej zastępcami AK oraz JL - POSTANOWIONE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.05.05, 18:09 gdzie postanowione? na zebraniu PO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 15:00 W komisji konkursowej na dyr. gimnazjum nr 3 z ramienia miasta zasiadają: Eugeniusz Sadowski,Dariusz Szczygielski i Cezary Chodkowski.Jak zagłosują okaże się już jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 16.05.05, 15:10 a jak maja głosować?Zgodnie ze swoim sumieniem,przecież są bliskimi współpracownikami WW,który szerzy ideę,,BEZ UKŁADÓW"-oj jak by to było fajnie,gdyby rzeczywiscie głosowali na ludzi wartościowych.A tu wielkie g.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 15:38 ...a z ramienia Solidarności Andrzej Pełka.Kogo poprze Solidarność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 16:08 Pan Pełka ma popierać A.Chojnacką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Refleksja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 17:12 Przy podanych składach personalnych Komisji Konkursowej wynik jest tylko jeden DYREKTOREM Gimnazjum nr 3 na kolejną kadencję zostanie mgr A.Chijnacka !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:53 A jaki jest wybór, kto jeszcze złożył papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juby Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 19:04 pani E.Ś - obecnie (jeszcze) w delegaturze,a le dobrze by było gdyby zajęła stanowisko po A.Ch. Większość nauczycieli tego chce i rodzice także Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:55 A dla kogo dobrze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 23:34 Dla Wardzińskiego dobrze,żeby wygrała A.Chojnacka.Wszak jego kuzynka Ryms nie będzie miała kłopotów w Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Ciechanowie,który podlega pod powiat. Dla Sadowskiego dobrze,żeby wygrała A.Chojnacka.Wszak jego kuzyn Stachewicz nie będzie miał kłopotów w Starostwie Powiatowym. Jak myślicie,zwycięży interes społeczny czy prywatny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowik Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 00:06 A dla Pełki z Solidarności będzie też dobrze,żeby wygrała A.Chojnacka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 17.05.05, 08:41 To dziś ten wieeeeeeeeeelki dzień konkursów? NIECH ZWYCIĘŻY LEPSZY!(czytaj-ten kto ma lepsze układy) A niech sobie wygrywają,tak czy owak wcale nie jest to fajna funkcja.Jak ktoś wcześniej napisał może to i dobrze zeby starzy dyr pozostali na swoich stanowiskach,bo niedaj Boże musieliby zajać się uczeniem dzieci.A to byłaby katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojka Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:33 Dzis odbyly sie 2 konkursy: do Gim1 i Gim3. Czy ktoś już wie, kto je wygrał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 17:01 w gimnazjum nr 3 pani Chojnacka - zgdonie z przewidywaniami i ... układami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:51 a kto startuje do SP4 ???????????wie ktos moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 17.05.05, 17:57 Może to i dobrze,bo bedzie miała zmniejszone pensum i mniej wobec tego bedzie mogła nie nauczyc dzieci matematyki.Czyli w Gim nr 3 bez zmian :i znowu lekcje nie bedą się odbywały bo pani Ch.dla pokazania się przed całym ciechanowskim światem bedzie coraz to wymyślała jakieś fantastyczne akcje:a to święto chodnika przed szkołą,a to święto iglaków.Oczywiście za kazdym razem będą to wielkie święta na które przyjdą wszyscy ludzie z układów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 19:48 ooooo, tak, w wymyslaniu "uroczystości" to pani Ch. jest najlepsza. od 3 tyg nie ma lekcji - jakieś uroczystości patronki... Tylko czy to jest warte obiniżania poziomu w gimnazjum? 2 godziny imprezy dla takiej obsuwy w planie lekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:42 Kto został dyrektorem gim1? czyżby J.Krauze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świntuch Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.crowley.pl 17.05.05, 16:50 Całe szczęście, że nie posuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 18:15 I stało się to co miało sie stać.Miękka koalicja Platformy Obywatelskiej z komuchami znów zafunkcjonowała.Oczywiście dla dobra społeczności lokalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:04 Jeżeli kandydatów na dyrektora oceniasz przez pryzmat sympatii politycznych, to rzeczywiście wybór był przeogromny: Pani Śliwińska - SLD, Pani Chojnacka - SLD? i dalej .... nikt więcej. Realisto trzeba było dać szansę innego wyboru i przystąpić do konkursu. Pisanie o koalicjach w tym kontekście, to zwykłe bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkg Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 21:59 Komisja Konkursowa mogła mieć inne zdanie na temat obu kandydatek(aktywistek kochanegoSLd) i podjąć decyzję o rozpisaniu drugiego konkursu .Brak odwagi panowie z RATUSZA asekuracja.Pozostały tylko słowa,słowa,słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: float Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.05.05, 01:18 ...i cicha koalicja z komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.inteko.com.pl 30.12.05, 12:42 Chojnacka nie należy do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:02 No i pani Alicja Chijnacka wygrała. Stało się tak jak się miało stać. Dziękujemy Panie vicePrezydencie Sadowski. Na pewno teraz Zarząd Powiatu nikogo nie zwolni. Można odetchnąć. Coś za coś. Ale tak już musi u nas być. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.chello.pl 18.05.05, 12:29 No i to by było na tyle.Jak było,tak i będzie na wieki,wieków AMEN. Proponuję ,żeby pani Alicja poddała się zamrożeniu,aby przyszłe pokolenia mogły naocznie zobaczyć,że dinozaury w XXI w.też żyły. A co z pozostałymi szkołami?Zmieeeeeeeeeeniło się coś???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiazkowiec Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.05.05, 15:54 W tej sytuacji FORMALNO KONKURSOWEJ prawi ludzie z RATUSZA mogli unieważnić konkursy i ogłosić nowe.A tak mamy NOWYCH STARYCH DYREKTORÓW wybranych jak mówią w MIEŚCIE z 3 osób(A>CH,KOWALSKI,ŚLIWIŃSKA) i wszystko zgodnie z LITERĄ PRAWA na którą się KOMISJA powoła uzasadniając swoje SŁUSZNE DECYZJE .zyczę dobrego samopoczucia i proponuję kupić lusterka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:10 Do 12 osobowego składu komisji trzech przedstawicieli delegował prezydent. Sprawdź wyniki głosowania i zastanów się nad komentarzem. Unieważnić konkurs? - na jakiej podstawie? Związkowcowi zabrakło czasu na złożenie dokumentów? Nie czytał ogłoszeń w prasie, w internecie? Co do lustra, to od czsu do czasu należy w nie spojrzeć. Jak rzuca się błotem, to można się samemu pochlapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiazkowiec Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.05.05, 23:04 jestem przekonany że to prezydent jest pracodawcą dla Dyrektorów miejskich placówek oświatowych i wyłanianie dyektora z 1 lub 2 kandydatów jest dziwne.na co ta zadyma przy gimnazjum nr 3.brak konsekwencji w działaniach prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Twain Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:23 dalej tylko BMW, bierny, mierny, wierny. A myslałem że W.W. myśli po nowemu, a to jednak ukryty komuch podobnie jak jego zastępca, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik 1 Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.05.05, 13:41 Jak, czytam takie bzdury, to wydaje mi się, że takie podpuchy mogą pisać tylko komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny inaczej Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.05.05, 14:10 A ja naiwnie myślałem ,że to FORUM nie dla idio...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik 1 Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.05.05, 20:48 Już dawno powinni skasować te forum, bo już dość tych komunistycznych intryg. Komuna już nie wróci - przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.05.05, 21:29 Nie te forum,tylko to forum-głąbie.Po drugie komuna wróciła w przechrzczonej formie PLATFORMY OBYWATELSKIEJ z jej głównymi aktorami-E.Sadowskiego starego komunisty i jemu podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.crowley.pl 20.05.05, 12:17 Dziwi mnie kto tego niekompetentnego przechrztę wziął do platformy o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik1 Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.05.05, 17:57 Ty kmiocie - florku, nie ubliżaj ludziom z platformy, widocznie sam jesteś komuch i cię nie przyjeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: 213.199.253.* 20.05.05, 20:52 Kochani jak nie umiecie pisać o ważnych sprawach to jest coś takiego do pogadania jak GG i tam sobie porozmawiajcie. Forum jest od wyrażania nie tylko swych poglądów ale także od rzeczywistej oceny. Nie ośmieszajcie się. Bądźcie ralistami. Dajcie spokój Panu WW oraz innym osobom liczącym się w tym mieście ONI czegoś dokonali - a wy??? Może się sami ocenicie. WSTYD PLOTKARZE. Bądźcie dorośli, a nie jak dzieci w piaskownicy domagacie się wciąż nowych wiaderek do piasku. WSTYD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik1 Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.05.05, 09:57 Brawo!Popieram takie podejście do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.05.05, 14:38 Prawda w oczy kole.WW to komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: float Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.05.05, 10:19 Należy wiedzieć,że A.Pełka przedstawiciel Solidarności w komisji konkursowej zatrudniony jest w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Ciechanowie,którego dyrektorem jest Ryms-kuzynka Wardzińskiego. A więc w interesie Wardzińskiego,Ryms i Pełki było poparcie A.Chojnackiej,co też uczyniono. Oczywiście bez układów bez korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeetam Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:54 Skoro p.Wardziński jest spokrewniony z p.Ryms, a ta ma kontakty z p.Pełką to jaki mieli interes popierając p. Chojnacką??? Wychodzi na to , że W.W. boi się A. Ch. i dlatego, żeby nie stała mu się żadna krzywda, jego kuzynka p.Ryms kazała głosować p. Pełce A.Ch, czy tak??? Jak dla mnie to zbyt daleko posunięta teoria spiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.05.05, 20:00 Interes był też taki, że WW nie chciał się narażać starostwu (w końcu mają sztamę), zwłaszcza ZP z którym ACh jest jak wiadomo bardzo blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 21:04 goguś, czy nie stać Cię na nic więcej? narazić się starostwu, stek bzdur, co ma starostwo do prezydenta, przeczytaj ustawę samorządową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agamemnon Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.05.05, 13:25 Czy to tak trudno zrozumieć,że Ryms-kuzynka Wardzińskiego jako dyrektor SOSz-W podlega Z.Puternickiemu,przyjacielowi A.Chojnackiej? Bez układów bez korupcji bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.05.05, 22:39 Bez rozumu - trudno zrozumieć.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 00:06 Ryms nie jest kuzynką prezydenta. I kto tu jest bez honoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historia Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 22.05.05, 20:08 POPROŚCIE p. LEWANDOWSKIEGO ON TEN PROBLEM NAUKOWO ROZWIĄŻE I ZAPOZNA MIESZKAŃCÓW Z FAKTEM ŻE PREZYDENT MA ZWIĄZKI RODZINNE(PRZEZ ŻONĘ BRATA) Z RODZINĄ RYMSÓW> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.05.05, 21:29 Nie można zapominać,że interes prywatny miał też E.Sadowski,mającxy związki rodzinne ze Stachewiczem,pracownikiem Starostwa.Co by zrobili starostowie ze Stachewiczem,czy Ryms-gdyby Alicja Ch.nie wygrała konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fliper Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.05.05, 21:53 Bez układów bez korupcji bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxz Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.05.05, 22:51 a co na to powie SZEF DONALD . Zytę przegonił może zrobi porządki w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokita Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 05.06.05, 16:58 No właśnie.Jak to jest,że członkowie PO E.Sadowski,D.Szczygielski i C.Chodkowski oraz Solidarności A. Pełka ofcjalnie wieszają psy na SLD a po cichu głosują na kandydata z SLD? Czyż nie nazywa to się HYPOKRYZJA? A przecież to wszystko firmuje prezydent Wardziński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fago Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.06.05, 16:38 Czy to prawda,że Chojnacka i Poturnicki zapisali się do Platformy Obywatelskiej? Dlatego też Wardziński poparł Chojnacką na dyrektora gimn.nr3? Odpowiedz Link Zgłoś
gappa Re: Wardziński popiera Chojnacką? 07.06.05, 19:22 Kim jest Wardzińska i Chojnacki wobec Stana ? Niczym oni są , pospólstwo i gmin jakiś,tłuszcza wręcz co nic nie ma do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.06.05, 15:03 Z tego co wiem,to Wardzińska jest przedstawicielem BAKOMY firmy posła PSL Komorowskiego - dlatego nie dziwi(?)poparcie Wardzińskiego dla ludzi z PSL Morawskiego,Czaplickiego i ich kolesiów z SLD. A to ,że miało być bez układów...-to był pokarm wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.06.05, 16:26 Nie ma takiej możliwości, żeby byli przyjęci. Chyba, że do PiS -u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fago Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.06.05, 09:48 A E.Sadowski lektor KW PZPR gdzie został przyjęty,do PO czy do PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.06.05, 01:48 Czy Tusk i Rokita wiedzą,jakich "zacnych" członków ma Platforma Obywatelska w Ciechanowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:16 Platforma jest cool:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.06.05, 15:05 Platforma w Ciechanowie jest skundlona PZPR-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.06.05, 21:26 O Boże,na kogo ja głosowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.06.05, 20:02 Kundlem, to od ciebie wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juror Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 22.06.05, 01:36 Za rok będzie koniec p.Wardzińskiego.Odejdzie w niesławie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zar Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.06.05, 10:14 Ale przez ten rok ile złego dla miasta jeszcze zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufon Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.06.05, 10:57 Ale też pomoże przez ten rok swoim nieudacznym kolesiom z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.06.05, 10:52 To,że Wardziński poparł Chojnacką na dyr. gimn. nr 3 dla uważnych obserwatorów sceny politycznej Ciechanowa nie jest wcale niczym dziwnym.Jest to realizacja tzw. miękkej koalicji zawartej przez PO z SLD zaraz po wyborach samorządowych.Wzorem do koalicji PO i SLD zawartej w Ciechanowie była taka sama koalicja samorządowa zawarta w Warszawie,którą ostro napiętnowali bracia Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.06.05, 19:42 To prawda,Wardziński i Szczygielski chcieli też PiS wciągnąć do swojej koalicji z SLD,ale Kołakowski wykazał czujność rewolucyjną i nie pozwolił skompromitować PiS-u w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.localdomain / 213.77.7.* 01.07.05, 16:55 Drogi "kiksie", masz błędne informacje. Naprawdę było zupełnie odwrotnie. To PO zablokowało układ PiS- u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokole oko Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.07.05, 23:02 Wardziński zorganizował popijawę w Niestumiu za społeczne pieniądze.Zaprosił swoich kolesi ze spółek miejskich i Koźlakiewicza-kandydata PO na posła.Był też obecny główny lektor Platformy ciechanowskiej i Solidarności - Eugeniusz Sadowski(poprzednio lektor KW PZPR w Ciechanowie)-kandydat PO na Starostę.Podobno był także miękki koalicjant Wardzińskiego-Z.Puternicki z byłego PZPR.Nie było za to jego przyjaciela radnego Szczygielskiego i posła Abgarowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popiołek Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.07.05, 16:52 Sadowski komuch kandydatem PO na starostę? Koniec świata!A na pewno koniec rządzenia platformy w Ciechanowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.07.05, 14:31 Jeśli PO lansuje Sadowskiego lektora PZPR na starostę,to musi się to żle dla niej skończyć w Ciechanowie.Przecież Tusk i Rokita głoszą czystość ideową i moralną członków PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandra Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.07.05, 16:17 Widać Wardziński ma w dupie czystości ideowe i moralne.Dla niego liczy się tylko kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.08.05, 09:51 Ryms nie jest kuzynką prezydenta? To może pisac tylko ta od ciastek i lodów. Pani Ryms jest szwagierką brata prezydenta. Bez honoru,bez sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.05, 03:55 Dziwią mnie umieszczone tu wszystkie treści, z boku widzę, że władze Ciechanowa w ogóle nie myślą, nie miały i nie maja żadnych planów. Wybrani dla"jaj" po prostu "są" i mają nadzieję, że dalej będą. A może wybierzmy kogoś spoza komuszych układów tego miasta? tak, tak, to układy od kilkudziesięciu lat. Popatrzcie "who is who", Wardzińscy, Sadowcy ( z rozrzewnieniem wspominam Geniu Twoje wykłady na WUMLU, ja Ci wtedy uwierzyłam, tylko po co?), tylko patrzcie uważnie , ze trzy pokolenia wstecz. Oj, Wildstein, Wildstein, ty łobuzie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waryński Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.07.05, 23:55 To prawda,że w Ciechanowie Sld i PO tworzą układ władzy.Rodzice Wardzińskiego,jako stare komuchy muszą dobrze znać Stryczyńskiego Morawskiego czy Sadowskiego.A sam Wardziński w trybie bezprzetargowym kupił za psie pieniądze pawilon JUBILAT od spółdzielni mieszkaniowej ZAMEK,który natychmiast wynajął BIEDRONCE.Ot i cała wielka tajemnica układu władzy.Po co im jacyś radni PiS,Samoobrony czy CBUW.Oni mogliby zadawać niewygodne pytania, żądać przejrzystości władzy i realizacji rządów bez układów bez korupcji.To przecież takie niepraktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.07.05, 01:08 Teraz Wardziński powinien przyjąc do Platformy Chojnacką i Puternickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:36 Chojnacką i Puternickiego??? Przecież to kompromitacja na całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzz Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.07.05, 09:39 Ciechanowska Platforma skundliła się na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.07.05, 12:37 Chyba, ty się skundliłeś frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 29.07.05, 02:55 Ozzz ma rację,że ciechanowska Platforma się skundliła.Bo jak wytłumaczyc fakt przyjęcia w jej szeregi lektora PZPR Eugeniusza Sadowskiego?A oprócz niego w PO są też inni działacze PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:15 A jaka bedzie teraz nazwa? Platforma Zjednoczonej Partii Robotniczej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.07.05, 22:10 Toż to kompromitacja Platformy Obywatelskiej w Ciechanowie. Tylko głupi będzie głosował na nią w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżyk Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.08.05, 22:00 W ostatnim czasie Eugeniusza Sadowskiego,byłego lektora PZPR a obecnie PO - nawiedziło cudowne rozdwojenie jaźni,gdyż jednocześnie należy do Wspólnoty Samorządowej Porozumienie.Ten zacny utrwalacz władzy ludowej obstawia sobie na następną kadencję stołek starosty i z-cy prezydenta miasta. To pewnie z tego powodu głosował ostatnio na swoją koleżankę z PZPR - A.Chojnacką,zresztą zgodnie z dyrektywą WW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bath Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 04.08.05, 18:13 Jaki przewodniczący - tacy członkowie. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papierek Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.08.05, 01:48 Wardziński popiera Chojnacką? A niech ją popiera to nędznie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.08.05, 17:21 Ludziom piszącym, że Wardziński popiera Chojnacką rozumy odbierano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysiak Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 00:00 Skundlone PO i Solidarnośc nauczycielska(Sadowski-lektor PZPR i PO,Chodkowski,Szczygielski i Pełka głosowali za wyborem towarzyszki z PZPR Chojnackiej na dyrektora gimn. nr 3!!!Gdyby zagłosowali przeciw-Chojnacka nie została by dyrektorem.Co na to PiS!!! Ciechanowska Rzeczpospolita Kłamców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 19:28 To została by Śliwińska, jeśli uważasz, że to byłoby lepiej to nie mamy o czym dyskutować.SORRY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysiak Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 20:08 Gonzo,nie wprowadzaj forumowiczów w błąd.Śliwińska by nie wygrała,byłoby 4:4. Należy zadac sobie pytanie,dlaczego nie wystawiono innych kandydatur? Ano dlatego,że już dawno wiedziano,iż Platforma dogadała się z towarzyszami z PZPR! To się nazywa wg Platformy miękka koalicja. Hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 20:12 Większych bzdur nie słyszałem. Nidgy by do tego nie doszło. Jesteś nie w temacie więc idź lepiej na spacer zaczerpnij świeźego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysiak Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 20:18 Jeśli fakty są dla Ciebie bzdurami,to rzeczywiście dyskusja z Tobą nie ma sensu. O tych faktach wie jednak mnóstwo ludzi,a oni pójdą do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:58 Spiskowa teoria dziejów. Proszę o te fakty o których wie mnóstwo ludzi, też chciałbym wiedzieć. Tylko proszę o fakty, a nie pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.08.05, 12:37 Obiektywne fakty pojawią się po wyborach parlamentarnych.Będą nimi wyniki PO w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:21 Oj wy zawistni mali ludzie. Mażycie by rękami prezydenta wywalic Chojnacką, tylko może najpierw niech się jeden z drugim podszkolą i staną do konkursów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.08.05, 15:46 kkk-z ortografią u Ciebie kiepsko,podejrzewam że z intelektem podobnie.Jesli jeszcze utrwalałeś władzę ludową,to przyjmą Cię do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.08.05, 14:12 To prawda,tak jak uhonorowano lektora PZPR Eugeniusza Sadowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.08.05, 20:08 Brawo oszołomy! Mistrzowie ortografii z bojówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzpr Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.08.05, 10:03 To Sadowski zdradził już swoich towarzyszy z PZPR i teraz jest już lektorem PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.08.05, 10:37 E.Sadowski po prostu swoje doświadczenia z PZPR przenosi do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.08.05, 10:06 Ryms nie jest kuzynką prezydenta? To może pisac tylko ta od ciastek i lodów. Pani Ryms jest szwagierką brata prezydenta. Bez honoru bez sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.08.05, 17:34 To układa się w logiczna całosc.Wardziński poparł Chojnacką,a Chojnacka wstąpiła do Partii Demokratycznej przechrzczonej z Unii Wolności,z której to partii - Wardziński jeszcze nie tak dawno startował do sejmu. Wardziński w wyborach reprezentował prawicę,a od początku kolaboruje z komuchami!!! Jestem ciekaw co na to PiS??? Czy PiS będzie dalej firmował kłamcę politycznego Wardzińskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:26 Kiedy Wardziński startował do sejmu z listy Unii Wolności? Proszę o szczegóły. Jeszcze nie tak dawno, tzn 4 czy 8 lat temu. A może jednak pomyliłeś się? Według zarejestrowanych list kandydatów na posłów Wardzińskiego na tych listach nie ma. Jeżeli masz inne dane to podaj źródło. A jeżeli kłamiesz to powiedz przynajmniej przepraszam. Myślę jednak że nie jesteś przyzwoitym człowiekiem i słowo przepraszam nie przejdzie Ci przez gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Wardziński popiera Chojnacką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:25 haha Odpowiedz Link Zgłoś