polymoly1 29.06.08, 12:56 Czy ktoś się orientuje jak jest z możliwością przewozu rowerów skm i jaki jest tego koszt? Wiem, że w wakacje są darmowe przewozy rowerów w Kolejach Mazowieckich i zastanawiam się czy podobnie jest z SKM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barteks88 Re: rower w skm 29.06.08, 13:26 W SKM rower przewozi się nieodpłatnie, tak jak w taryfie ZTM Warszawa, czyli w SKM, Metrze, autobusie i tramwaju można przewozić rower za darmo, pod warunkiem że nie utrudnia on "sytuacji" w pojeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: rower w skm 02.07.08, 10:16 To ja może trochę nie na temat, ale w tym roku jechałam sobie (gdzieśtam) SKM-ką i w Ursusie do wagonu wsiadł facet z ... motorem krosowym. Takim dość sporym, narobił hałasu, ledwo się z tym gabarytem wtoczył ... i tak się dziś zastanawiam jaki bilet skasował? Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 A propos... 02.07.08, 10:29 A do kolejki WKD któregoś dnia dwóch facetów wtargało wannę :-))) Dobrze, że była to kolejka 16.07, a nie 16.20, bo tą drugą wszyscy wracają z pracy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś