basbusaa 28.09.04, 11:54 Czy ktoś może interesował się założeniem w Mysiadle stałego łącza internetowego?? Dodam, że chodzi mi o domek jednorodzinny, bo że w blokach jest taka możliwość to wiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basbusaa Re: internet 29.09.04, 09:37 A możesz mi powiedzieć ile za to płacisz i jaka jest szybkość łącza?? Odpowiedz Link
basbusaa Re: internet 01.10.04, 09:50 Badzo Ci dzękuję. Już tam dzwoniłam i może wreszcie będę miała w domu stałe łącze. :-) Odpowiedz Link
ja_cek2 Re: internet 22.03.06, 14:57 Witam, Szukam użytkownika internetu z Robbo, który zechciałby zrobic test i podzielic sie ze mna wynikami. Po prostu zanim sie zdecyduję chciałbym wiedzieć czy jest stabilne. Pozdrawiam Jacek ja_cek2@gazeta.pl Odpowiedz Link
basbusaa Re: internet 16.12.04, 11:27 Mam jeszcze tylko takie małe pytanko. Czy ktoś ma internet z Robbo i jak się ten net sprawuje?? Warto założyć czy poczekać na coś innego?? Odpowiedz Link
kasinska Re: internet 17.12.04, 12:10 Witam, mialam wlasnie okazje przetestowac robbo w okresie sniegow. Wiec szczerze powiem ze jak snieg pada to nie ma netu... Pozdrawiam to raczej damskie forum :-D k. Odpowiedz Link
basbusaa Re: internet 17.12.04, 14:17 To kiepsko, chyba nici z internetu. Nie dość, że najtańszy nie jest to jeszcze są problemy. :-( Odpowiedz Link
kasinska Re: internet 11.03.05, 18:25 marcinpiotr napisał: > A właśnie, że nie takie damskie! Noooo, czołem chopaki ;-) Odpowiedz Link
basbusaa Re: internet 12.03.05, 12:23 Jak się sprawuje internecik Robbo jak tyle czasu leży śnieg?? Odpowiedz Link
basbusaa Re: internet 12.03.05, 17:54 Aż tyle to mam nadzieję, że nie będzie leżał. :-) Odpowiedz Link
ap.borowka Re: internet 25.03.05, 19:05 Dla kilku budynków os. "Borówka" przy ul. Borówki założyliśmy radiowy Internet oferowany przez firmę "CityStrada" z Piaseczna ( ul. Fabryczna 32 , parter budynku niedaleko bazarku). Jest to łącze stałe o dość dużych możliwościach (0.5-1Mb). Odpłatność przyzwoita (70 zł netto - teraz od marca +22% VAT). Nie znam tematu ale chyba nie ma przeszkód dla indywidualnych podłaczeń zwłąszcza jeśli są w pobliżu już zainstalowanej radiówki. Za samo podłączenie płaciliśmy po 60 zł. Firma inwestuje w okablowanie, switche, antenę itp. Proszę spróbować bo ja jestem zadowolony z eksploatacji tej radiówki. Oferta TP SA dla nas nie wchodziła ze względów technicznych w rachubę ale nawet to warunki umowy z "TP" nie dają takiej korzyści z Internetu jak "CS". Najważniejszym jest to, że nie ma limitowania wielkości pobieranych danych tak jak u TePeEsiaka (co to z twór !?). Odpowiedz Link
janoush Re: internet 22.12.05, 09:49 Teraz możesz znowu skontaktować się z CityStradą. Zostali kupieni przez Airbites.net i zakładają w donkach. www.airbites.net Odpowiedz Link
basbusaa Re: internet 30.03.05, 09:05 Niestety CityStrada nie zakłada internetu w domkach jednorodzinnych. :-( Odpowiedz Link
kasinska Re: internet 30.03.05, 16:22 basbusaa napisała: > Niestety CityStrada nie zakłada internetu w domkach jednorodzinnych. :-( Witam, sorrki ze tak pozno, ale lepiej pozno niz wcale ;-) Musze przyznac ze robbo sie bardzo poprawilo, i juz nie pamietam kiedy to byla jakas awaria. Polecam z czystym sumieniem. Pozdr K. Odpowiedz Link
kasia2824 Re: internet 03.01.06, 12:19 My tez mamy z robbo fakt jak padało dużo śniegu to net przestał dzialać ale zaraz przyjechali i poprawili ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link