pudliszka 20.02.04, 18:07 Jestem ciekawa, czy ktoś na tym forów ogląda ( i lubi) serial JAG- wojskowe biuro śledcze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: J.A.G 20.02.04, 18:35 ja, w poniedzialek natknelam sie na jakis odcinek, ktorego nie widzialam wczesniej. wyglada mi na kontynuacje tego, co niegdys puszczali we wtorkowe wieczory. chyba, ze opuscilam jakis sezon tego serialu, ale nie wydaje m sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pudliszka Re: J.A.G 20.02.04, 18:49 Po dwóch latach przerwy ok. 13 w środy (cóż za idiotyczna pora, nieprawdaż?) puszczają 7 sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: J.A.G (i Nash Bridges) IP: 217.11.134.* 04.04.04, 10:35 Oba te seriale są nadawane o idiotycznej porze (środy koło południa i piątki rano) i - z tego co pamiętam - w obu przypadkach są to wcześniej nie emitowane serie. Ale chyba moja pamięć mnie zawodzi, bo oto jest odpowiedź pani z TVP z połowy lutego 2004: > Szanowny Panie > Przykro nam,ale narazie nie przewidujemy emisji tych seriali o innej > porze.Ponieważ były one już nadawane w TVP,więc zapadła decyzja o ich > powtórzeniu właśnie w takich godzinach.Ale nie wykluczamy na przyszłość > takiej ewentualnosci. Drpdzy Forumowicze - a co Wasza pamięć mówi - znowu TVP robi nas w balona? Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: J.A.G (i Nash Bridges) 04.04.04, 11:04 Ja tez lubie, ale nei mam mozliwosci ogladac:((( Chcialam prosic o napisanie mi , co sie obecnie dzieje w serialu...bo skonczylam na tym jak Mac nie wyszla z a Bramby'ego ...co bylo dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: J.A.G (i Nash Bridges) IP: 217.11.134.* 04.04.04, 19:01 Znaczy się również i Twoje odczucia są takie, że ta seria JAG to nie powtórka. Podobne głosy znalazłem na www.iaf.mitnet.pl/cgi-bin/film/iafdb1/baza.cgi/s00/191 więc może jak kilka osób napisze do TVP (feedback@tvp.pl lub dzial.kontaktow.z.widzami@tvp.pl) to ktoś pomyśli i wyemituje _całość_ w czasie właściwym (może we wtorki o 20:10 ???) Ludzie - płacąc abonament mamy prawo domagać się właściwego trakotowania. TVP emituje za nasze pieniądze często taką miernotę (co to z kulturą ma niewiele wspólnego), że i chętnie oglądany serial też może!!! Zgłaszajcie swój udział w akcji na tym forum - dopiszcie się jak tylko wyślecie do TVP swoje uwagi - jak będzie nas dużo, to może nas posłuchają! ======================= A jeśli chodzi o opis odcinków - to kiedyś znalazłem na sieci jakieś episode guid, ale nie mogę teraz dokopać się do linku... Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: J.A.G IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.02.04, 20:34 jasne, że oglądam i bardzo lubię ten serial:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: J.A.G IP: 80.51.243.* 05.04.04, 09:11 Jestem fanem serialu od początku. Obecnie puszczane odcinki nie były jeszcze nadawane w TVP, nadawanie ich o tak kretyńskiej porze to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś