Dodaj do ulubionych

Powrót Daniela

13.09.15, 14:10
Ummm...dość charakterystycznego aktora wybrali do tej roli. Pominę może kwestię że jakoś niezbyt jest podobny do Tolaka, który wcześniej grał tą postać. Ale jak to ktoś złośliwie skomentował na forum poniżej "Przynajmniej łatwo uwierzyć że postać jest poważnie chora".

Tekst linka
Obserwuj wątek
    • the_accidental Re: Powrót Daniela 18.09.15, 18:37
      Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy jakieś x lat temu Daniel nie wyjeżdżał do Londynu z dziewczyną, która była w ciąży? Taka przystojna brunetka, jakby starsza od niego. Weronika chyba? Albo ja źle pamiętam, albo scenarzyści (bo ani słowa o tym w dialogach).
      • ikarr Re: Powrót Daniela 19.09.15, 06:41
        Nie mylisz się, ale był tam jakiś wypadek i to dziecko zginęło (poroniła?). W każdym razie dawny Daniel (i aktor też) był całkowicie inny osobowościowo: miły, kulturalny, empatyczny wobec ludzi i świata, miał wdzięk, a przede wszystkim szanował matkę, rodzinę i w ogóle kobiety. Co to za dziwoląga emocjonalnego i fizycznego wprowadzili?? Przyjechał bez bagażu ze Stanów, nie kontaktował się od lat, a wiedział, gdzie Moni mieszka, wszedł jak do obory i już zostanie, uwielbiany przez NAGLE infantylną Monikę, która w robocie to nawet kotu nie przepuści niesubordynacji, a tu dorosłemu chamowi robi kanapki udekorowane jak dla przedszkolaka. Beznadziejny pomysł scenarzystów, absolutnie niewiarygodny. Niech sobie obejrzą stare odcinki Klanu i zobaczą, jak prezentował się Jakub Tolak, choć teraz to już musztarda po obiedzie.
        • latarnik88 Re: Powrót Daniela 19.09.15, 09:46
          On chyba jest w sekcie , tak myślę i to wysoko .Przyjechał wyrwać matce ostatni grosz.
          • latarnik88 Re: Powrót Daniela 19.09.15, 10:34
            Daniel, w czasach licealnych, był w związku z Agatą obecną żoną Jacka Boreckiego.Mieszkali w malutkiej kawalerce zakupionej
            przez obie rodziny.A w Londynie ,Weronika będąc tuż przed rozwiązaniem , jechała taksówką , która zderzyła się z innym pojazdem i dziecka nie udało się uratować .Wszyscy bardzo to przeżyli.
            Przyjechał chyba z Australii , mowa była o Sydney.
            • ami_lii Re: Powrót Daniela 21.09.15, 18:23
              W sekcie? Przecież on już w był sekcie - nawet Ela o tym niedawno wspominała. Ale to był gdzieś na samym początku serialu? Bardziej bym uwierzyła że on ma jakieś problemy z narkotykami, przecież to jak on się odnosi do Moniki i Feliksa to jest niewiarygodne.
        • rena157 Re: Powrót Daniela 28.03.20, 18:46
          Tak jest!
    • latarnik88 Re: Powrót Daniela 22.09.15, 15:25
      Ja przewiduję taki scenariusz: Małgosia zostanie zwerbowana do sekty , której guru okaże się Daniel.W pewnym momencie spotkają się .Małgosia jest pasierbicą jego pierwszej miłości Agaty.Nie wiem czy to pomoże Małgosi ,
      ale uratuje ją Agata.
      • kemot97 Re: Powrót Daniela 22.09.15, 20:14
        dokladnie o tym samym pomyslalem
    • sfi wyjątkowy wymoczek i starowyglądająca dziewczyna 04.10.15, 11:34
      Ten wątek z powrotem Daniela jest trochę z czapy. Całe to zachowanie Moniki, jego powrót ni stąd ni zowąd, itp. A ten aktor to wyjątkowy wymoczek i wypłosz moim zdaniem.

Piszecie o byłej dziewczynie Daniela jako o brunetce. Brunetką była ta dziewczyna z wioski, gdzie Moni miała wiejską chatę. Oni chyba zerwali i potem była blondynka w warkoczu. Ja pamiętam taką blondynkę w warkoczu, która moim zdaniem wyglądała bardzo poważnie i staro. Ta aktorka, mimo że młoda, miała po prostu taką urodę moim zdaniem. I ona chyba była żoną, ta brunetka była przed nią, i była tylko dziewczyną.

• latarnik88 Re: wyjątkowy wymoczek i starowyglądająca dziewc 04.10.15, 14:48
        Pierwszą dziewczyną Daniela była Agata , mieszkali razem kilka lat w malutkiej kawalerce , kupionej przez
        rodziców obojga.
        Faktycznie była dziewczyna na wsi , która trochę biegala za Danielem , był też jej brat.
        Żoną byla Weronika , starsza od Daniela z 10lat , brunetka , wyjechali do Londynu , poczęli dziecko met.IV,
        niestety wypadek samochodowy zrujnował ich życie , ciężarna żona przeżyło , dziecko nie.
        Ten obecny Daniel jest b.brzydki , z twarzy i figury , chudy taki i ma taki dziwny sposób wypowiadania się.
    • latarnik88 Re: Powrót Daniela 04.10.15, 17:13
      Tak , przypomniałam sobie dziewczynę , blond warkocz , dołek w brodzie , chyba krążyła wobec Daniela , ale
      dokładnie nie mogę przyporządkować jej historii serialowej.
      • sfi starowyglądająca dziewczyna Daniela 04.10.15, 20:27
        Katarzyna Stanisławska
        www.kulturalna.warszawa.pl/osoby,1,1170,Katarzyna_Stanis%C5%82awska.html?locale=pl_PL
      • sfi cytat z Wikipedii 04.10.15, 20:29
        Daniel Ross – zakażony wirusem HIV podczas pobytu w USA (na farmie sekty), zmaga się z chorobą. Po rozstaniu ze swoją pierwszą miłością, Agatą Wilczyńską (Maria Niklińska), próbował szczęścia z Ewą Tomicką (Katarzyna Stanisławska). Jednak małżeństwo to zakończyło się fiaskiem. Przez długi czas pozostawał pod wpływem apodyktycznej i surowej matki, jednak mimo jej sprzeciwu wyjechał do Londynu i ograniczył z nią kontakty. Wraz z Weroniką otworzył w Londynie biuro turystyczne. Powrócił do Polski i nie akceptuje związku swojej matki.

Źródło
        pl.wikipedia.org/wiki/Klan_%28serial_telewizyjny%29
        • prawie_prawniczka Re: cytat z Wikipedii 21.10.15, 22:15
          Też mi przyszło do głowy, że Daniel jest w sekcie. Natomiast obstawiam, że to nie jest syn Moniki. Ktoś się podszywa pod niego, uzyskał informacje o prawdziwym Danielu i jego zdjęcia z matką. Pytanie tylko gdzie jest prawdziwy Daniel? Czy żyje?Ciekawi mnie kiedy i w jaki sposób dojdzie do zdemaskowania farbowanego lisa? Zastanawia mnie też czy lewy Daniel zdąży naciągnąć Monikę na kasę lub zafundować jej porządną traumę?
          • jack_orlando Re: cytat z Wikipedii 22.10.15, 16:02
            w sensie, że cała rodzina, łącznie z moniką, nie wiedzą jak wygląda Daniel? trochę naciągane. chyba że w scenariuszu daniel uległ wypadkowi i wrócił do polski po operacji plastycznej, bo przyznam że nie jestem na bieżąco.
    • madopar50 Re: Powrót Daniela 25.10.15, 09:21
      Strasznie nie sympatyczny wymoczek.
      • rena157 Re: Powrót Daniela 28.03.20, 18:51
        Zgadzam się
    • latarnik88 Re: Powrót Daniela 27.10.15, 17:43
      Daniel nie leczy się , bo to zdrowy sekciarz ,który przybył podbić Europę /Polskę .
      Prawdziwy Daniel cierpi w zamknięciu .
      • jack_orlando Re: Powrót Daniela 30.10.15, 16:34
        to Monika nie wie jak jej syn wygląda?
        • madopar50 Re: Powrót Daniela 03.01.16, 11:30
          ona już mało co wie.
    • agnes835 Re: Powrót Daniela 06.01.16, 12:55
      A ja jakoś nie przepadam za tą postacią, chociaż wcześniej, jak był inny aktor to miło się go oglądało
    • ikarr Re: Powrót Daniela 28.01.16, 16:24
      Chyba go wyautowali!
      • ikarr Re: Powrót Daniela 30.03.20, 17:56
        Poprzedni był miły, przyjacielski, kulturalny, a ten odrażający w każdym calu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka